Ota yhteyttä
Onko sinulla kysymys?

Autamme sinua 
mielellämme!
Ota yhteyttä ma-pe: 10.00-18.30 09 4270 4082 tai sähköpostitse info@bricoflor.fi

Ter Hürne Flemish Heritage Collection parketit - Aito puulattia

Aito puulattia on niin ekologinen kuin arvokas lattiapäällyste. Ter Hürnen Flemish Heritage Collection -mallistosta löydät useita kalanruotoparketteja. Voit hioa ja käsitellä parkettia uudelleen, jolloin se on hyvin pitkäikäinen. 30 vuoden valmistajatakuu kotikäytössä on suuri osoitus parketin pitkäikäisyydestä.

Lue lisää

Ter Hürne Flemish Heritage Collection

  • Paras hintatakuu

    Et tule maksamaan senttiäkään liikaa!
  • Yksittäisiä tarjouksia

    Suunnitteletko isompaakin remonttia? Pyydä meiltä yksittäistä tarjousta!!
  • Ilmainen näytepalvelu

    Nyt jopa 8 ilmaista näytepalaa kerralla!

Ter Hürnen kauniit kalanruotoparketit

Ter Hürne Flemish Heritage Collection -kokoelmasta löydät kalanruotoparketteja upeilla värisävyillä, jotka löytyvät myös ter Hürne Heaven Collection -mallistosta. Laaja valikoima luonnollisia värejä, kuten harmaa ja ruskea luovat huonetilaan lämpimän ja kodikkaan tunnelman. Jos haluat luoda rauhallisen ja tyylikkään ilmeen, suosittelemme valitsemaan mattapintaisen pehmeästi harjatun parketin, kuten ”M02 Tammi vaaleanharmaa” -parketin. Jos haluat elävöittää huonetilaa, voit valita tyylikkään ja hyvin luonnollisen näköisen ”M11 Tammi siena/ruskea” -parketin.

Lisää ilmettä huonetilan sisustukseen ter Hürnen parketeilla

Malliston laajan valikoiman ansiosta, löydät taatusti sinun huonetilaan sopivan parketin tuomaan lisää ilmettä sisustukseen. Kalanruotoparketit takaavat tyylikkään ja kotoisan ilmapiirin huonetilassa. Parkettilankut tulevat käytännöllisen 1082 x 160 mm kokoisina. Koska kaikki tämän malliston parketit omaavat saman yleisilmeen, parketit ovat mahdollista käsitellä nopeasti ja edullisesti. Kalanruotoparkettien erikoispiirteitä ovat, että ne saavat huoneen näyttämään viihtyisältä ja hitusen suuremmalta kuin se oikeasti on.

Ensiluokkainen laatu ja helppo asennus

Valitsemalla ter Hürne parketit saat kauniin parketin lisäksi helppokäyttöisen parketin. Nimenomaan patentoidun CLICKitEASY-järjestelmän ansiosta parkettien asennus hoituu käden käänteessä. Sinun täytyy vain napsauttaa lankut toisiinsa kiinni. Jos haluat kelluvan asennuksen, suosittelemme ennen parkettien kiinnittämistä asentamaan iskun äänieristyksen. Näin kävelystä aiheutuva melu voidaan minimoida. Lisäksi voit yhdistää nämä parketit huoletta lattialämmityksen kanssa!

Tilaa Flemish Heritage Collection -malliston valmisparketit verkkokaupastamme!

Tarjoamamme parhaan hintatakuun ansiosta saat valitsemasi parketin parhaaseen hintaan. Voit myös hyödyntää ilmaista näytepalveluamme saadaksesi tuotteesta paremman kuvan. Jos suunnittelet isompaa projektia, voimme tehdä yksilöllisen tarjouksen ja säästät kuluissa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Yhteydenottoasi odottaen BRICOFLOR -tiimisi!