MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Ter Hürne Heaven Collection – Parkettilattia harmoniseen sisustukseen

Ter Hürne Heaven Collection -mallisto tarjoaa laajan valikoiman parketteja, jotka luovat huonetilaan tasapainoisen ja…

lue lisää
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 6 | 6 Tuotteet

Luonnollinen parketti sopii jokaiseen huoneeseen

Heaven Collection -malliston valmisparketit luovat luonnollisen ulkonäkönsä avulla harmonisen yleisilmeen huonetilaan. Malliston parketit ovat joko hyvin mattapintaisia tai pehmeästi harjattuja, mikä välittää lempeää tunnelmaa. Mallisto sisältää yhteensä kuusi parkettia harmaan ja ruskean värivivahteissa. Taivaallisen luonnollinen väripaletti varmistaa parkettien autenttisen ulkonäön ja kodikkaan tunnelman huoneessa. Harmaa-ruskea-valkoinen väriyhdistelmä elävöittää huonetilan rauhallisella tavalla ja juuri tämä on hyvin läsnä ”K04 Tammi okraruskea” -parketissa. Suosittelemme yhdistämään näihin parketteihin huonekaluja vaaleissa ja iloisissa värisävyissä. Ter Hürne Heaven Collection ”K02 Tammi vaaleanharmaa” -parketti sopii loistavasti yhdistettynä cappuccino/ruskeaan ja valkoisiin huonekaluihin.

Laadukkaat ter Hürne parketit

Tämän malliston parketit tulevat 2390 x 200 mm kokoisina. Voit vaihtoehtoisesti tutustua ter Hürne Flemish Heritage Collection -mallistoon, josta löydät laajan valikoiman kalanruotoparketteja. Lattia-asiantuntija varmistaa, että laadukkaat parkettilankut löytyvät heidän jokaisesta mallistosta. Heaven Collection -malliston parkettien pinnat omaavat silkkisen ja miellyttävän tuntuisen pinnan, joka on mattalakan ansiota. Lakkapinnoite tekee parketista kestävän ja helppo hoitoisen. Lisäksi jokaisella parkettilankulla on 3,5 mm paksu kulutuskerros, joka takaa entistä paremman laadun. Voit hioa näitä lankkuja jopa kaksi kertaa käytön aikana vahingoittamatta lattiaa.

Sininen Enkeli taivaalliselle parkettimallistolle

Ympäristön ja luonnonvarojen huolellinen käyttö ovat tärkeitä ominaisuuksia ter Hürne lattia-asiantuntijalle. Parkettien tuotannossa käytetään ainoastaan kestävän metsätalouden puita. Valmistajalle myönnettiin hiljattain Sininen Enkeli -ympäristömerkki, joka osoittaa, että parketit ovat ekologisia ja vähäpäästöisiä. Jos ympäristöystävällisyys on myös sinulle tärkeä ominaisuus, ter Hürnen parketit ovat oikea valinta sinulle. Kun valitset ter Hürnen parketin, saat jopa 30 vuoden valmistajatakuun kotikäytössä.

Yksinkertainen ja nopea asennus CLICKitEASY-järjestelmän avulla

Nämä parketit asennat käden käänteessä ilman vuosien kokemusta lattian asennuksesta. Valmistaja on kehittänyt yksinkertaisen CLICKitEASY-järjestelmän, jonka avulla napsautat yksittäiset parketit toisiinsa kiinni ilman kalliita työkaluja. Jos aikomuksenasi on tehdä kelluva asennus, suosittelemme ennen sitä asentamaan äänieristyksen, jotta kävelystä aiheutuva melu voidaan minimoida.

Tutustu parkettivalikoimaan verkkokaupassamme!

Tarjoamme verkkokaupassamme laajan valikoiman parketteja ja muita lattiapäällysteitä! Haluamme tarjota sinulle täydellisen myymäläkokemuksen ja siksi voit hyödyntää ilmaista näytepalveluamme ja saada näytekappaleet tuotteista kotiisi. Näin saat varmistuksen ostopäätöksestäsi! Jos kyseessä on suurempi tilaus, voimme tehdä yksilöllisen tarjouksen ja säästät kuluissa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta! Odotamme innolla yhteydenottoasi.

Plus icon lue lisää