MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Ter Hürne Heaven Collection "Tammi harmaa K03"Image maximise icon
Ter Hürne Heaven Collection "Tammi harmaa K03"Image maximise icon
Ter Hürne Heaven Collection "Tammi harmaa K03"Image maximise icon
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Brand claim
  • 3-kerroksinen rakenne
  • 3,5 mm paksu kulutuskerros
  • Mattalakattu
102,99 €per m²
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Delivery icon
Toimitus: 

39,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Tuotekuvaus
Arrow icon

Kaikki aiheesta Ter Hürne Heaven Collection "Tammi harmaa K03"

Kirkas, kevyt ja harmoninen – näin esittelee tunnettu ter Hürne -valmistaja uuden Heaven Collection -mallistonsa. Ensiluokkaiset parkettilattiat mattapinnalla ja loistavalla 2390 x 200 mm koolla antavat huonetilallesi harmonisen ja rentoutuneen ilmapiirin. Parkettilankkuja on saatavana kuudella eri kuvioinnilla ja ne vaihtelevat luonnollisesta ”Tammi raaka efekti K01” tammiparketista ainutlaatuiseen ”Tammi basaltti/ruskea K05” parkettiin. Harmoninen parkettivalikoima hillityillä väreillä, joissa solmut ja halkeamat takaavat rauhallisen kokonaisuuden. Ter Hürne Heaven Collection -mallistosta löydät parketteja monilla eri pinnoilla.

Ter Hürnen tarjoamat parketit ovat niin korkealaatuisia kuin ympäristöystävällisiä. Lukuisat palkinnot ja todistuksen, kuten viimeisin ”Blue Angel” -ympäristömerkki vahvistavat saksalaisten asiantuntijoiden korkeat vaatimukset ympäristö-, terveys- ja toiminnallisille ominaisuuksille. Valmistajan 30 vuoden takuu ja säännöllinen laadunvalvonta vahvistavat, että kyseessä on korkealaatuiset parketit.

Ter Hürne Heaven Collection -mallisto on varustettu patentoidulla CLICKitEASY-järjestelmällä. Tämän järjestelmän avulla asennat parkettisi käden käänteessä ongelmitta! Jos haluat valita kelluvan asennuksen, suosittelemme iskuäänen eristämistä kävelystä aiheutuvan melun minimoimiseen. Inspiroidu ter Hürnen parkettimallistosta ja takaa itsellesi taivaallinen parkettilattia.

Tekniset tiedot
Arrow icon