MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Schatex Entrance "2324 Tummansininen"Image maximise icon
Schatex Entrance "2324 Tummansininen"Image maximise icon
Schatex Entrance "2324 Tummansininen"Image maximise icon
Brand claim
  • Valmistettu polyamidista
  • Viisi upeaa värivaihtoehtoa
  • 50 x 50 cm
  • Käyttöluokka: 31 kaupalliseen käyttöön
-21 %
13,10 € per tekstiililaatta
10,35 €per tekstiililaatta
41,40 € per m²
SALE
Tuote on saatavana vain 20 tekstiililaattaa yksiköissä
Tuote on saatavana vain 20 tekstiililaattaa yksiköissä
Delivery icon
Toimitus: 

29,50 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.18 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Tuotekuvaus
Arrow icon

Huonesuosituksemme

Kaikki aiheesta Schatex Entrance "2324 Tummansininen"

Tutustu Schatex Entrance -malliston korkealaatuisiin ja käytännöllisiin tekstiilimattoihin. Malliston tekstiililaatat ovat tarkoitettu tiloihin, joissa käyttöluokka on 31. Tämä sisältää toimisto- ja kokoushuonetilat, sekä hotellihuoneet. Tekstiililattia, joka kestää kaupallisten tilojen kulutuksen sopii myös kodin huonetiloihin. Kotona tekstiililaatat ovat varsin suosittuja olo- ja makuuhuoneessa. Vankan polyamidi-pinnan ansiosta tämän kokoelman tekstiililaatat sopivat erinomaisesti myös sisäänkäynneille, minkä ansiosta Schatex Entrance on saanut nimensä.

Malliston mattoja on saatavilla viidessä tyylikkäässä värisävyssä: punainen, tummansininen, ruskea, antrasiitti ja musta. Lisäksi Schatex -valmistaja tarjoaa muita värejä toisissa tekstiililaatta -mallistoissaan. Varsinkin tummassa tekstiilimatossa lika ei näy ulospäin niin helposti. Juuri sen vuoksi tekstiililaatat sopivat sisäänkäynnin alueille, johon kulkeutuu eniten likaa verrattuna muihin huonetiloihin. Laattojen 50 x 50 cm koon vuoksi voit asentaa laatat kätevästi vierekkäin ja eri muotoilut ja asetelmat ovat mahdollista toteuttaa. Lisäksi kokolattiamattoja voidaan yhdistää lattialämmityksen kanssa ja niiden päällä toimiston tuolien pyörät rullaavat vaivatta.

Tekstiililaatat ovat hyvin helppo ja nopea asentaa. Asentamiseen et tarvitse liimaa, kalliita työkaluja tai vuosien kokemusta lattian asentamisesta. Laatat pysyvät paikoillaan niiden painon ja lasikuidusta tehdyn pohjan ansiosta. Voit siis helposti kokeilla eri muotoiluja niin monta kertaa kun haluat, koska sinun ei tarvitse kiinnittäää laattoja pysyvästi lattiaan.

Tekniset tiedot
Arrow icon