MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Schatex Entrance - Laatua ja käytännöllisyyttä

Etsitkö laadukkaita ja käytännöllisiä tekstiililaattoja, jotka vakuuttavat kauniilla ja autenttisella ulkonäöllään? Siinä tap…
lue lisää
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
1 - 5 | 5 Tuotteet

Schatex Entrance vakuuttaa ennenäkemättömillä tuoteominaisuuksillaan

Etsitkö kulutusta kestävää ja ympäristöystävällistä lattiapäällystettä, joka vakuuttaa ainutlaatuisella ulkonäöllään? Siinä tapauksessa meillä on täydellisiä uutisia sinulle!  Schatex Entrance malliston irralliset tekstiililaatat vakuuttavat vankalla rakenteella huoneessa kuin huoneessa. Nämä tekstiililaatat kuuluvat käyttöluokkaan 31, joten ne ovat täydellisiä vähäliikenteisiin yleisiin tiloihin, esim. pieniin toimistoihin ja kokoustiloihin. Voit tietysti myös asentaa Entrance lattiat niihin huoneisiin kodissasi, jotka tarvitsevat hieman ylimääräistä kestävyyttä, esimerkiksi eteisiin ja olohuoneisiin. Pehmeän pinnan ansiosta voit myös luoda kotiisi uskomattoman tunnelman koristelemalla esimerkiksi makuuhuoneen Schatex Entrancen irrallisilla tekstiililaatoilla. Vankan polyamidipinnan ansiosta tämän kokoelman tekstiililaatat sopivat erinomaisesti myös sisäänkäynneille, minkä ansiosta Schatex Entrance on saanut nimensä.

Irrallisen asennusmenetelmän parhaita puolia on, että voit ottaa lattian mukaan muutossa ja nauttia siitä myös uudessa kodissasi. Toinen uskomaton etu, jota lattiat muilla asennustavoilla eivät voi taata on helppo asennus, sillä Schatex Entrance lattioiden kokoamiseen ei tarvita vaikeita työkaluja tai ammattilaisen apua. Säästät siis aikaa ja rahaa valitsemalla uskomattoman vankat ja kauniit Schatex tekstiililaatat!

Kulutusta kestävä lattiapäällyste menestyy erityisen hyvin vähällä käytöllä olevissa yksityisissä tiloissa, kuten kotitoimistoissa, sillä lattia ei ole herkkä tuolien pyörien kuormitukselle. Voit asentaa Schatex Entrance lattiat vesikierteisen lattialämmityksen päälle ja nauttia lämpimistä jaloista koko vuoden ympäri. Schatex Entrance tekstiililaatoissa on myös ensiluokkainen antistaattinen pinta, joka estää pölyn ja sähkön kerääntymisen lattialle. Lisäksi näillä Entrance-mattolaatoilla on lämpöä ja ääntä eristäviä ominaisuuksia, joten voit nauttia lämpimästä ja hiljaisesta ympäristöstä niin kodissa kuin toimistolla.  Schatex Entrance kokoelman irralliset tekstiililaatat eivät ole turvallisia ainoastaan antistaattisten ominaisuuksien takia, vaan myös paloluokkansa ansiosta. Nämä lattiat kuuluvat palonsuojaluokkaan Bfl-s1, joten niillä on minimaalinen vaikutus tulipaloon alhaisella savupäästöllä. Kaiken tämän lisäksi lattia on myös mitoiltaan vakaa ja kestää pieniä lämpötilavaihteluita, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, miten tekstiililaatat reagoivat suomen koleisiin talviin esimerkiksi kesämökillä. Lattia täyttää myös liukastumisenestovaatimukset, joidenka saamiseksi laattojen kitkakertoimen on oltava >0,3. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä, että maton väri haalistuu tai muuttuu auringossa, sillä Entrance mallisto on värinkestävä päivänvaloa vastaan.

Teknisten etujen lisäksi Schatex Entrance mattolaatat vakuuttavat myös hyvällä ekologisella tasapainollaan. Ilmastoneutraalilla tavalla valmistetut mattolaatat koostuvat pääosin kierrätysmateriaaleista, joten ne ovat eettinen valita huoneeseen kuin huoneeseen. GuT-sinetti ja CRI Green Label vahvistavat ympäristöystävällisen ja vähäpäästöisen tuotannon, jolla on myös myönteinen vaikutus terveyteen ja sisäilman laatuun.

Schatex Entrance – uskomattomia vaihtoehtoja ja ainutlaatuinen värivalikoima

Schatex Entrance -mallisto tarjoaa laajan valikoiman polyamidista valmistettuja irrallisia tekstiililaattoja. Näitä kauniita kevyesti raidallisia mattolaattoja on nyt saatavana viidessä eri värivaihtoehdossa, jotka kaikki luovat lämpimän ja avoimen tunnelman huoneeseen kuin huoneeseen. Suunnittele huoneesi henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan ja tutustu kokoelman laajaan värivalikoimaan. Voit esimerkiksi erottaa yksittäisiä alueita toisistaan ​​eri väristen tekstiililaattojen avulla. Erottele eri alueita avotoimistolla merkkaamalla alueet Schatex Entrance- tekstiililaatoilla tai luo leikkinurkkaus lastenhuoneeseen punaisten tekstiililaattojen avulla! Tai miksi et esimerkiksi yhdistäisi kahta kaunista väriä ja loisi shakkikuvion, joka taatusti vangitsee katseita? Käyttämällä Schatex Entrance -tekstiililaattoja voit luoda täysin ainutlaatuisen tunnelman omalla henkilökohtaisella allekirjoituksellasi!

Jos etsit hillittyä ja neutraalia lattiavaihtoehtoa, suosittelemme malliston ruskeita, tummansinisiä, mustia ja antrasiitin värisiä tekstiililaattoja. Räväkät sisustajat ja ne, jotka haluavat tuoda ripauksen väriä arkeen, voivat tutustua kokoelman punaiseen lattiapäällysteeseen. Kevyesti raidoitetun pinnan ansiosta värjäytymät, liat ja roskat eivät näy pinnoitteella ja kuviointi antaa tekstiililaatoille ainutlaatuisen ulkonäön.

Schatex Entrance malliston irrallisten tekstiililaattojen isoin etu on, että voit kokeilla erilaisia ​​yhdistelmiä ja siirtää laattoja ympäriinsä niin monta kertaa kuin haluat. Tämä on erittäin hyödyllistä, jos esimerkiksi kadut sisustusvalintaasi tai jos tekstiilipaneeli sattuu vaurioitumaan. Likaiset ja vahingoittuneet mattolaatat voidaan nostaa, puhdistaa ja vaihtaa hetkessä. Koska näitä lattiapäällysteitä ei koskaan liimata alustaan, voit ottaa ne mukaan myös uuteen kotiin, jos muutat. Suurille alueille, jotka altistuvat kovalle kulumiselle, suosittelemme kuitenkin liiman tai kaksipuolisen teipin käyttö, jotta lattia pysyy vakaana mahdollisimman pitkään.

Vaikka Schatex Entrance -laattoja ei ole liimattu alustaan, ne pysyvät silti paikoillaan eivätkä liiku aluslattialla. Tämä johtuu suurelta osin laattojen painosta, joka varmistaa, että levyt eivät liiku tai liu’u pois paikaltaan. Jos haluat lisävakautta, voit aina kiinnittää laatat lattiaan kätevillä TacTile-teipeillä. Moduulit voidaan myös vakauttaa ja kiinnittää esimerkiksi huonekalujen, raskaiden esineiden ja seinien avulla.

Schatex Entrance- helppo asennus kaikille tee-se-itse-harrastajille

Jokainen tee-se-itse-harrastaja voi asentaa lattian helposti ja nopeasti modernin irrallisen asennusmenetelmän ansiosta. Koska tekstiililaatat pysyvät paikoillaan aluslattiassa ilman liimaa, asennukseen ei tarvita monimutkaisia ​​työkaluja. Syy siihen, miksi Schatex Entrance -kokoelman tekstiililaatat pysyvät tukevasti kiinni aluslattiassa, on niiden paino 4600 g/m². Vahva lasikuitupohja varmistaa, että lattia ei väänny tai painu vaikeissakaan olosuhteissa. Uskomattoman korkealaatuiset tekstiililaatat ovat riittävän kevyitä, jotta niitä voidaan käsitellä mukavasti, mutta samalla niin painavia, että ne pysyvät tukevasti ja turvallisesti paikallaan. Näiden mattolaattojen erityinen etu on se, että yksittäisiä laattoja voidaan tarvittaessa nostaa ylös ja puhdistaa, vaihtaa, järjestää uudelleen ja ottaa mukaan, jos muutat.

Varmistaaksesi täydellisen lopputuloksen, sinun tulee aina noudattaa valmistajan asennusohjeita. Ota Schatex Entrance- tekstiililaatat pakkauksesta ennen asennusta ja aseta ne tasaisesti lattialle 24 tunniksi, jotta ne tottuvat huoneen lämpötilaan ja kosteuteen. Jotta tekstiililaatat sopisivat tilaan, alustan lämpötila ei saa laskea kylmäksi ja huoneen lämpötilan tulee olla normaali. Alustan pitää myös olla kova, puhdas, kuiva ja tasainen.

Voit esimerkiksi asentaa laatat shakkilautakuvioon tai klassiseen raidalliseen malliin. Suosittelemme kuitenkin aina tekemään asennussuunnitelman etukäteen täydellisen tuloksen saavuttamiseksi. Merkitse huoneen keskusta piirtämällä seinästä seinään kaksi viivaa, jotka leikkaavat huoneen keskellä. Huone on nyt merkitty neljään osaan, jotka sitten täytetään Schatex Entrance tekstiililaatoilla. Asenna tekstiililaatat huoneen keskeltä ulospäin ja leikkaa uloimmat laatat tarvittaessa täydellisen kokoisiksi.                                                                                                     

Asenna Schatex Entrance-tekstiililaatat merkittyjä viivoja pitkin valitsemassasi kuviossa ja kiinnitä laatat esimerkiksi TacTilesin tai muun kaksipuolisen teipin avulla toisiinsa. Asenna laatat loppuun asti ja varmista, että levyjen väliin ei pääse roskia tai muuta likaa. Reunalaatat voidaan leikata optimaalisen kokoisiksi mattoveitsen ja viivoittimen avulla. Kun olet saanut ensimmäiset mattolaatat asennettua viivoja pitkin ja kiinnittänyt ne teipillä tai vastaavalla, loppuprojekti sujuu helposti ja pikaisesti. Voit tietenkin myös olla lukitsematta laattoja aluslattiaan, mutta suosittelemme liimakulmia erityisesti, jos tekstiililaatat tulevat kaupalliseen käyttöön.

Siirtymäkohdissa, kuten ovien lähellä ja reuna-alueilla, suosittelemme liukuestettä tai kaksipuolisen tipin käyttöä. TacTiles liimakulmat ovat moderni irrallisten tekstiililaattojen asennusjärjestelmä, joka sopii täydellisesti tähän projektiin. TacTilesin avulla irralliset laatat pysyvät yhdessä ja kiinni lattiassa, mikä luo tiukasti sidotun lattiapäällysteen. Näin vältät myös liiman käyttöä, mikä puolestaan parantaa ilmanlaatua. Jopa uusimman tee-se-itse-harrastajan on helppo asentaa Schatex Entrance -tekstiililaatat, joten säästät aikaa ja rahaa asennuskuluissa. On erityisen tärkeää, että alusta on mahdollisimman kuiva, sileä, puhdas ja vakaa ennen uuden tekstiililattian asennuksen aloittamista. Epätasaisuudet ja halkeamat tulee tasoittaa ennen kuin asennat lattian. 

Allergikoiden ja astmasta kärsivien pelastus – Schatex Entrance irralliset tekstiililaatat

Tekstiililaatat ovat jo monen vuoden ajan olleet markkinoiden suosituimpia lattiavaihtoehtoja, ja syystäkin. Irralliset tekstiililaatat ovat uskomattomien etujensa vuoksi sopiva vaihtoehto sekä kotikäyttöön että liiketiloihin. Etenkin toimistolla voit nauttia Schatex Entrance- tekstiililaattojen uskomattoman käytännöllisistä ominaisuuksista ja ainutlaatuisesta ulkonäöstä. 

Tekstiililaattoja ei yleisesti ottaen liitetä sopivaan ilmapiiriin allergikoille tai korkeaan sisäilman laatuun. Useiden vuosien ajan olemme saaneet kuulla, että nämä lattiat luovat huonon elinympäristön astmasta kärsiville ja allergikoille. Mutta onko se todella totta? Ei oikeastaan, asia on täysin päinvastoin. Monet ihmiset eivät tiedä sitä, mutta erittäin mielenkiintoinen tosiasia on, että tekstiililaatat ja matot ovat hyväksi terveydelle! Matot ovat erittäin hygieeninen vaihtoehto, ja niillä on positiivinen vaikutus elämänlaatuamme sekä toimistoissa että kotona. Toisin kuin moni luulee, matot auttavat esimerkiksi silloin, kun kärsit allergioista. Tavallisin allergia, johon tekstiililaatoista on hyötyä, on monelle tuttu pölypunkkiallergia.

Pölypunkkien ja mattojen ympärillä olevien ennakkoluulojen poistamiseksi on erittäin tärkeää ymmärtää, miltä näiden pienten eläinten elinympäristö näyttää. Kostea tai märkä ilmasto on elintärkeä tekijä pölypunkeille, sillä ne eivät ymmärryksemme mukaan juo, vaan keräävät kosteutta ilmasta. Lisäksi eläimet viihtyvät erittäin lämpimissä olosuhteissa. Nämä paikat ovat aika harvinaisia tällä puolella päiväntasaajaa, mutta pölypunkkeja löytyy kuitenkin lähes jokaisesta suomalaisesta kodista. Syy tähän on se, että hikoilemme erittäin paljon, kun nukumme öisin. Hiki siirtyy huomaamatta kehoistamme sänkyyn. Tällä tavalla luomme yhdessä kehonlämmön kanssa täydellisen elinympäristön pölypunkeille, vaikka emme itse huomaa sitä.  Kun punkeille on luotu täydellisen lämmin ja kostea ympäristö sängyssä, ne ovat valmiita siirtymään makuuhuoneesta koko kotiin, ja viihtyvät parhaiten niissä paikoissa mihin keräytyy eniten pölyä. Näitä paikkoja voivat esimerkiksi olla eri puu- ja kivilattiat, huonekalut ja sisustustekstiilit.

Huolellinen ja säännöllinen siivoaminen ei tule ikinä torjumaan aivan kaikkia pölypunkkeja, minkä lattiapäällysteen valitsetkaan. Säännöllinen tuuletus ja tarpeeksi hyvä hygienia makuuhuoneessa ovat myös erittäin tärkeitä seikkoja, jos haluat päästä eroon pölypunkeista. Schatex Entrance tekstiililattioissa on kuitenkin ominaisuuksia, joista allergikot hyötyvät, ja nämä piilevät tekstiilikuitujen voimassa. Matot käyttäytyvät samalla tavalla kuin pienet pölysuodattimet ja voivat rakenteensa avulla pyydystää huoneessa lentävää pölyä.

Kun maton nukkakerros vangitsee pölyn, hiukkaset eivät voi lentää ympäri ja joutua hengitysteihimme. Toisin kuin perinteiset kovat päällysteet, tekstiililaatat vähentävät hienoa pölyä ilmassa jopa viidelläkymmenellä prosentilla. Kun tekstiililaatoista pidetään oikealla tavalla huolta, ne estävät pölyn siirtymisen hengitysteihin, emmekä siten joudu tekemisiin allergeenien kanssa. Tämä on erittäin suuri etu tavalliseen parkettiin tai PVC-lattiaan verrattuna. Lisäksi pelkkä kovan pinnan imurointi ei aina riitä punkkien torjumiseen. Kovat pinnat täytyy myös mopata tai pyyhkiä kostealla liinalla useita kertoja viikossa, jotta pölyä ei kiertyisi pinnoitteelle.

Schatex – yritys, joka ottaa ympäristöystävällisyyden vakavasti

Schatex on jo pitkään luonut tekstiililaattoja kaikkiin käyttökohteisiin ja tarkoituksiin, joten löydät varmasti sopivan tuotteen niin keittiöön kuin toimistolle ja kahviloihin. Nämä tekstiililaatat tarjoavat erinomaisia ​​ominaisuuksia ympäristöystävällisyyden, laadun, toimivuuden ja ulkonäön suhteen. Lattiapäällysteen käyttöluokka kertoo mihin käyttötarkoitukseen se on luotu, mutta voit tietysti aina asentaa korkeampaan luokkaan kuuluvan lattian tiloihin, jotka altistuvat vähemmälle kulumiselle. Schatex Entrance tekstiililaattojen valmistuksessa käytetään vain parhaita raaka-aineita ja nykyaikaisimpia tuotantolaitteita. Kaikki nämä edellytykset yhdessä aktiivisten ja huolellisten laadunvalvontajärjestelmien kanssa takaavat, että tekstiililaatat ovat todella ensiluokkaisia ja ympäristöystävällisiä.

Schatex Entrance malliston irralliset mattolaatat eivät ainoastaan edusta korkeaa laatua ja kaunista ulkonäköä, vaan myös erinomaista hinta-laatusuhdetta. Intensiivinen valmistusprosessi varmistaa lattian korkean kestävyyden ja hyvän laadun. Lasikuidulla vahvistettu pohja varmistaa, että Schatex Entrance kokoelma on mitoiltaan vakaa ja kestää lämpötilavaihteluita. Yhtiö pitää myös erittäin tärkeänä tiukkojen ekologisten standardien noudattamista tuotteidensa valmistuksessa. Suunnittelijat ja tuoteteknikot suunnittelevat mallistot huolellisesti ottaen huomioon tämän liiketoiminta-alueen ympäristövaikutukset.

Schatexin suuresta ja monipuolisesta valikoimasta löydät irrallisia tekstiililaattoja, jotka on räätälöity täydellisesti asuinalueiden, toimistojen, liikkeiden ja messujen tarpeisiin. Schatexilla on todellakin tekstiililaattoja jokaiseen käyttötarkoitukseen ja makuun, sillä valikoimasta löydät kaikkea vankoista neulahuopamatoista pehmeisiin ja lämpimiin veluurilaattoihin. Lisäksi saksalainen valmistaja luottaa korkealaatuisiin raaka-aineisiin ja moderniin tuotantoprosessiin, mikä johtaa laadukkaaseen, ympäristöystävälliseen ja esteettiseen lopputulokseen.

Tilaa hauskat Schatex Entrance irralliset tekstiililaatat BRICOFLORilta heti ja toteuta henkilökohtainen sisustusunelmasi

Oletko vakuuttunut, että Schatex Entrance tekstiililaatat ovat oikea valinta juuri sinun remonttiprojektiisi? Siinä tapauksessa meillä on sinulle erittäin hyviä uutisia! Valtava valikoima Schatex Entrance-tekstiililaattoja ja muita remonttituotteita odottaa sinua BRICOFLOR verkkokaupassamme. Tutustu ainutlaatuiseen valikoimaamme ja tilaa remonttituotteesi kotiin vain parissa sekunnissa. Meiltä löydät aivan varmasti juuri sinulle sopivan tuotteen, etsit sitten hillittyjä ruskeita tekstiililaattoja tai räväkämpiä vaihtoehtoja punaisilla raidallisilla yksityiskohdilla.

Vain muutamalla napsautuksella löydät Euroopan parhaat remontointituotteet, jotka toimitetaan kotiovellesi mahdollisimman nopeasti. Jos haluat tarkemman kuvan siitä, miltä valitsemasi tuote todella näyttää, voit käyttää ilmaista näytepalveluamme. Kun olet tehnyt päätöksen, voit hyödyntää hintatakuutamme tilauksen yhteydessä. Jos suunnittelet suurempaa remonttia, voit pyytää meiltä yksilöllisen tarjouksen.

Onko sinulla kysyttävää, ehdotuksia tai toiveita irrallisten tekstiililaattojen suhteen? Neuvomme mielellämme sähköpostitse, puhelimitse ja chatissa ja autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen Schatex Entrance-kokoelmasta!

Plus icon lue lisää