Close icon

Fortelock Light - Käytännölliset PVC-laatat kotiin ja kaupallisiin tiloihin

Tutustu Fortelockin Light -mallistoon ja löydä etsimäsi vinyylilattia. Tämän malliston lattiat ke…

lue lisää

Tuotteita ei löytynyt!

Muuta hakua ja yritä uudelleen. Jos et vieläkään löydä mitään sopivaa, käy kotisivulla ja kokeile joitakin bestsellereitämme!

1 - 0 | 0 Tuotteet

Monipuolinen PVC-lattia Fortelockilta

Fortelock Light -malliston lattiat tulevat korkealaatuisilla ominaisuuksilla, jonka ansiosta voit käyttää niitä monipuolisesti. PVC-laatat ovat joustavia ja niissä käytetään innovatiivista Air Flow System -nimistä järjestelmää, joka estää aktiivisesti kosteutta, homeen ja muiden haitallisten mikro-organismien muodostumista ja leviämistä. Voit myös huoletta puhdistaa lattian, sillä se kestää erinomaisesti vahvempia kemikaaleja. Lisäksi lattian materiaali vaimentaa ääntä, lämpöä ja tärinää.

Värikäs valikoima ja monipuoliset vaihtoehdot

Fortelock Light -mallistosta löydät 13 värivaihtoehtoa, joten löydät takuulla sinulle sopivan lattian. PVC laattojen 50 x 50cm vakiokoko mahdollistaa persoonallisen lopputuloksen, koska voit hyvin yhdistellä eri värisiä laattoja keskenään.

Lisäksi malliston sisältämät autotallin lattiat tarjotaan kolmella erilaisella pintarakenteella. Fortelock Light 2050 sisältää “timantti” kuvioisen pinnan, kun taas Fortelock Light 2060 sisältää nahkapintaa muistuttavan pinnan. Vaihtoehtoisesti voit valita Fortelock Light 2080 lattian, jossa on rakenteinen pinta.

Autotallin lattian asennus

Fortelock Light laattojen asennukseen et tarvitse liimaa tai kalliita työkaluja! Kiitos innovatiivisen asennusjärjestelmän nämä vinyylilattiat asennetaan käden käänteessä. Suosittelemme tuulettamaan PVC-laattoja 24 tunnin ajan, jotta teollinen haju häipyy. Ennen kuin aloitat asentamisen, aluslattian on oltava puhdas ja tasainen.

Itse asentaminen hoituu liittämällä laatat toisiinsa plug-in periaatteella. Valmistaja kehottaa asentamaan laatat yksinkertaisesti lyömällä ne toisiinsa kumivasaraa käyttäen. Jos PVC laatat asennetaan huonetilaan, jossa se on alttiina jatkuvalle auringonvalolle tai kuumuudelle, suosittelemme käyttämään liimaa asennuksen yhteydessä.

Fortelock Light 2050, 2060 ja 2080 nyt saatavilla BRICOFLORILTA!

Kiinnostuitko Fortelock Light -malliston autotallin lattioista? Älä epäröi enää, vaan tilaa käytännöllinen lattia verkkokaupastamme! Hyödynnä meidän erinomaisia palveluita ja todellinen myymäläkokemus on taattu ilman vaivalloista matkaa erikoisliikkeeseen.

Jos haluat verrata tuotteita tai nähdä tuotteen omin silmin ennen tilaamista, voit hyödyntää näytepalveluamme ja toimitamme tuotteista näytteet kotiovellesi. Jos kyseessä on suurempi remontti, teemme mielellään sinulle yksilöllisen tarjouksen. Lisäksi tarjoamme parhaan hintatakuun, joka varmistaa, että saat meiltä tuotteet parhaaseen hintaan. Ota yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme ja vastaamme mielellään heränneisiin kysymyksiin.

Plus icon lue lisää