Close icon

Valokuvatapetit talveipuutarhaan - Tila, jossa voi hengittää

Talvipuutarha kutsuu sinut viihtymään, rentoutumaan ja unelmoimaan - sinne voit tulla lepäämä&aum…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 176 Tuotteet

Valokuvatapetit talvipuutarhaan - Tila, jossa voi hengittää

Talvipuutarha kutsuu sinut viihtymään, rentoutumaan ja unelmoimaan - sinne voit tulla lepäämään ja yksinkertaisesti rentoutua. Oikeat kalusteet voivat tehdä ihmeitä ja voit luoda halutun tunnelman hetkessä. Paras tapa saavuttaa viihtyisä tila on käyttää valokuvatapetteja, joissa yhdistyvät muotoilu ja toiminnallisuus ainutlaatuisella tavalla.

Monipuolinen valikoima kaikkiin tarpeisiin

Haluatko sisustaa talvipuutarhan tai etsit sopivaa ratkaisua huoneen seinäsuunnitteluun? Silloin löydät ihanteellisen liittolaisen valokuvatapetista. Lukuisien toiminnallisten etujen lisäksi valokuvatapetit tarjoavat laadukkaan ja modernin ilmeen erilaisissa malleissa. Olivatpa kyseessä harmoniset kukka-kuviot, idylliset maisemat tai puu- ja kivijäljitemät, valokuvatapetit edustavat visuaalista monimuotoisuutta.

Valokuvatapetit kukilla - Inspiraatiota keväisellä tunnelmalla

Inspiroidu valokuvatapetista kukilla ja luo kukkaniitty ilman vaivalloista istuttamista. Voit valita valikoimastamme romanttiset valokuvatapetit ruusuilla tai kevyen oloisilla voikukilla. Kaunis kesäinen vaihtoehto on valokuvatapetit, jossa kirsikankukkia. Niiden avulla luot aasialaista tunnelmaa, kun taas palmut näyttävät erityisen eksoottisilta.

Persoonallinen kosketus valokuvatapettien avulla

Valokuvatapetit maisemalla kutsuvat sinut unelmoimaan uusista reissuista ja kokemuksista. Esimerkiksi valokuvatapetit merellä tai ranta-teemalla saa sinut tuntemaan olosi lämpimäksi jopa kovassa pakkasessa. Jos haluat tilaasi enemmän kotoisaa suomalaista tunnelmaa, kannattaa valita valokuvatapetit metsäteemalla.

Valokuvatapetit yksinkertaisella muotoilulla harmooniseen sisustukseen

Jos etsit hillitympää vaihtoehtoa talvipuutarhan seinien suunnitteluun, voit valita aidot, puu- tai kivimaiset valokuvatapetit. Rustiikkiset valokuvatapetit puuteemalla sopivat erinomaisesti maalaistalon tyyliin, ja se pääsee oikeuksiinsa erityisesti yhdistettynä kasveihin ja yhteensopiviin kalusteisiin. Valokuvatapetit kivillä puolestaan luovat mielenkiintoisen symbioosin sisustuksen seinäpäällysteen kylmyyden ja kasvien lämmön välille.

Valokuvatapetit - Design kohtaa käytännön edut

Verkkokaupastamme löydät paljon kuitukangastapetteja, jotka ovat edullinen vaihtoehto. Ensinnäkin kuitukangastapetit ovat paloturvallisia sekä ilmaa ja höyryä läpäiseviä. Sillä on myös vaikuttava vedenkestävyys ja mittapysyvyys, joten voit nauttia valokuvatapetistasi ongelmitta vuosienkin käytön, vaikka se joutuisi kosketuksiin veden kanssa. Kuitukangastapetin kiinnittäminen ja poistaminen on nopeaa, turvallista ja yksinkertaista, koska liisteri voidaan levittää suoraan seinälle.

Asenna valokuvatapetti helposti ja nopeasti

Varmistaaksesi turvallisuutesi uutta valokuvatapettia asentaessasi, esittelemme alla muutamia ohjeita, joita sinun olisi hyvä noudattaa.

Ensinnäkin sinun on varmistettava kuiva ja tasainen seinäpinta, joka on myös joustava ja imukykyinen. Mahdolliset epätasaisuudet on täytettävä täyteaineella ja tasoitettava jälkikäteen. Lisäksi seinän tasainen väritys on välttämätöntä, muuten lopputulos heikkenee.

Pidä huoneen lämpötila tapetoinnin aikana noin 20 °C:ssa ja vältä vetoa. Ennen kuin voit kiinnittää tapetin, suosittelemme piirtämään ohuet pystysuorat opasviivat, jotka alkavat seinän keskeltä ja jatkuvat vastaavin välein molemmin puolin. Vatupassi on tässä erittäin hyödyllinen apuväline. Leikkaa tapettirullista oikean mittaisia kaistaleita, mutta jätä ylimääräiset viisi senttimetriä ylimääräistä molempiin päihin. Ylimääräinen materiaali voidaan leikata pois myöhemmin, jos sitä on jäänyt jäljelle kohdistuksen jälkeen.

Levitä liisteri tasaisesti seinälle, jonka jälkeen voit alkaa asentamaan valokuvatapetin ensimmäistä osaa. Varmista, että noudatat ohjeviivoja ja vältät aukkoja ja päällekkäisyyksiä. Paina tapetti kiinni seinään ja vie ilmakuplia samalla ulospäin. Voit pyyhkiä ylimääräisen liisteri pois kostealla sienellä. Samaa prosessia on jatkettava lopuille kaistaleille. Anna tapetin kuivua 20 °C:ssa ilman vetoa.

Parhaista parhaimmat - Valokuvatapetit tunnetuilta valmistajilta

Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia valokuvatapetteja, joista löydät erilaisia moderneja ja esteettisiä malleja, jotta sinulla olisi mahdollisimman paljon mahdollisuuksia talvipuutarhasi suunnitteluun. Niitä tarjoavat useat tunnetut valmistajat kuten innovatiivinen suunnittelijaduo Walls by Patel.

Tilaa modernit valokuvatapetit nyt Bricoflorilta!

Jos etsit sopivaa ratkaisua talvipuutarhan seinän muotoiluun, löydät varmasti etsimäsi BRICOFLOR-verkkokaupan valikoimasta. Jotta voisimme tukea sinua mahdollisimman paljon, tarjoamme sinulle joitakin ainutlaatuisia etuja - esimerkiksi parhaan hintatakuun, jonka ansiosta sinun ei tarvitse maksaa senttiäkään liikaa.

Suurempia remontteja varten suosittelemme myös, että pyydät yksilöllisen tarjouksen ja määrittelet tarvitsemasi määrät, jotta voit säästää vielä enemmän rahaa.

Verkkokauppamme henkilökunnan ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella.

Älä epäröi ja varmista laadukkaat valokuvatapetit talvipuutarhaasi BRICOFLORilta!

Plus icon lue lisää