Close icon

Walls by Patel – valokuvatapetit eloisaan sisustukseen

Wall by Patel -mallistot ihastuttavat moderneilla valokuvatapeteilla, joissa yhdistyvät niin tekstiili- kuin graafine…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 572 Tuotteet

Walls by Patel – valokuvatapetit, jotka kertovat oman tarinansa

Toinen on impulsiivinen ja ekstrovertti, toinen taas harkitseva ja tarkasti suunnitteleva. Tekstiilisuunnittelija ja graafinen suunnittelija. Nämä kaksi vastakkaista osapuolta täydentävät toisiaan niin ammatillisesti kuin yksityisesti. Kathrin ja Mark Patelin suunnittelemat uniikit valokuvatapetit inspiroivat toisinaan hillityllä ja toisinaan hyvin erikoisilla sisustuksilla.

Yhdessä he ovat kehittäneet Walls by Patel kaksi toisiaan täydentävää valokuvatapettien kokoelmaa, jotka erottuvat toisistaan epätavallisen ja persoonallisen tyylinsä ansiosta. Kokoelmat tyylit ovat yllättävän erilaisia, leikkisiä ja vapaita. Ne ottavat tarkoituksella etäisyyttä tutuista suunnittelu konteksteihin ja välittävät usein tarinan. Molemmat kokoelmat noudattavat omaa teemaansa ja jakautuvat kumpikin eri maailmoihin. Mallistoista löydät uskomattoman paljon erilaisia tyylejä, teemoja ja maailmoja.

Valokuvatapetit Walls by Patel -mallistosta tyylikkääseen sisustukseen

Walls by Patel -malliston valokuvatapetit tekevät todellisen vaikutuksen sisustuksessa. Valokuvatapetit sopivat loistavasti myös keittiöön tai kylpyhuoneeseen asennettaviksi, sillä ne kestävät kosteutta. Kaupallisissa tiloissa valokuvatapetteja voidaan käyttää jakamaan alueita tai määrittämään haluttu ilmapiiri esimerkiksi odotustiloissa, ravintoloissa, hotelleissa tai kaupoissa.

Mallistossa on kiinnitetty huomiota valokuvatapettien innovatiiviseen pintarakenteen muotoiluun. Kivi, puu, paperi, tekstiili ja muut elävät rakenteet työstetään muotoiluun, jolloin vaikutelmasta on syntynyt aistillinen ja lähes kolmiulotteinen. Walls by Patel 3D-tapettien digitaalinen tulostus tapahtuu vaikuttavalla terävyydellä, joka varmistaa tapettien korkealuokkaisen laadun.

Walls by Patel -valokuvatapetit antavat seinillesi kolmiulotteisen ilmeen

Nämä mallistot tarjoavat monia valokuvatapetteja moderniin sisustustyyleihin. Autenttiset valokuvatapetit maisemilla tarjoavat tunnelman ja perspektiivin uuteen maailmaan. Moderniin tyyliin sopivat myös valokuvatapetit vanhoilla autoilla tai graafisilla kuvioilla.

Walls by Patel -malliston valokuvatapetit palmuilla tarjoavat monipuolisen valikoiman rikkaalla värimaailmalla. Kun tapetteja koristavat suuret palmunlehdet tummalla väripaletilla, välittyy huoneeseen näyttävä ja tyylikäs ilme. Suurikokoiset abstraktit kuviot tuovat skandinaavista tunnelmaa, kun taas merelliset valokuvatapetit vievät sinut paratiisiin. Suorat linjat, terävät ääriviivat ja kontrastit ovat nykypäivänä hyvin tyylikkäitä. Myös valokuvatapetit betonilla, marmorilla ja kivillä viimeistelevät ihanasti huonetilan kokonaisuuden.

Walls by Patel -malliston valokuvatapetit kukilla

Kukkatapetit ja valokuvatapetit kukilla löydät BRICOFLOR verkkokaupasta hyvin monipuolisessa valikoimassa. Varsinkin valokuvatapetit kukilla sopivat tuomaan väriä huonetiloihin. Kukkien ja oksien välissä on joskus piilossa värikkäitä perhosia, kolibreja, kovakuoriaisia ja jopa kaloja, jotka tuovat eloisaa tunnelmaa huoneeseen. Kun kukkatapetit yhdistetään geometriseen kuviointiin, saadaan aikaan moderni ilme, joka sopii loistavasti pohjoismaiseen sisustustyyliin.

Graafinen suunnittelu, suoralinjaisuus ja selkeä kontrasti

Urbaaniin ja raikkaaseen tyyliin sopivat täydellisesti geometriset ja graafiset tapetit. Näiden valokuvatapettien joukosta löydät epätavallisia koristuksia, kuten apinoita kuulokkeiden kanssa ja täysin abstrakteja kuvioita, jotka muistuttavat taideteosta. Eläväisten ja popkulttuuristen teemojen lisäksi löydät hillittyjä geometrisiä tapetteja, joissa hunajakennokuviot pääsevät loistamaan. Suuret tilkkutäkkikuviot sopivat erityisesti skandinaaviseen sisustussuunnitteluun. Kivimäiset 3D-tapetit sopivat erityisesti hyvin trendikkääseen teolliseen tyyliin.

Walls by Patel -malliston laadukkaat valokuvatapetit

Walls by Patel valokuvatapetit ovat kuitukangastapetteja, jolloin tapetin kiinnittäminen  helpottuu huomattavasti. Voit valita mattapintaisen-, rakenteellisen-, premium- ja kiillekuitukangastapetin välillä. Kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että Wall by Patel valokuvatapetteja on saatavina eri muodoissa, eikä ne vastaa eurorullienmittoja. 3D-valokuvatapetteja on siis saatavilla joko yhtenä kappaleena, arkkeina tai useammasta osasta koostuvana.

Kuitukangastapetit voidaan kiinnittää huoletta keittiöön tai kylpyhuoneeseen, sillä niiden ominaisuuden ansiosta ilma ja ja höyry pääsevät läpäisemään tapetin. Voit myös tarvittaessa puhdistaa tapetin kostealla rätillä. Lisäksi voit huoletta kiinnittää ne seinään johon aurinko paistaa päivät pitkät, sillä valokuvatapetti säilyttää värinsä hyvin pitkään.

Valokuvatapettien kiinnitys

Näiden valokuvatapettien kiinnitys on varsin helppoa. Jos tapetti on valmistettu kuitukankaasta, voit levittää liiman tai liisterin suoraan seinälle. Jos päädyt paperista valmistettuun tapettiin, sinun tulee liottaa tapettia liisterissä noin 5 – 10 minuuttia ennen kuin kiinnität sen seinälle. Valokuvatapettien kiinnittämisen yhteydessä kannattaa kiinnittää huomiota kohdistukseen. Tämä tarkoittaa, että yksittäisten tapettinauhojen välillä ei ole aukkoja eikä ne ole päällekkäin. Näin lopputuloksesta tulee täydellinen ja kuvasta tulee kokonainen.

Tilaa Walls by Patel valokuvatapetit helposti verkkokaupasta!

Tutustu laajaan valokuvatapettivalikoimaan ja löydä suosikkitapettisi. Tarjoamme asiakkaillemme parhaan hintatakuun, jolloin voit olla varma, että saat tapetin parhaaseen hintaan. Jos suunnittelet suurempaa projektia, voit pyytää yksilöllisen tarjouksen ilmoittamalla haluamasi tapetin ja tarvittavan määrän.

Asiakaspalvelumme on täällä sinua varten! Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse tai soittamalla ystävälliseen asiakaspalveluumme. Neuvomme sinua mielellämme. Tervetuloa ostoksille!

Plus icon lue lisää