MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Fortelock XL ECO Print 2230 "sileä musta 02"Image maximise icon
Image maximise icon
Image maximise icon
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Brand claim
  • 100 % kierrätettävä
  • Mutkaton ja aikaa säästävä asennus
  • Erittäin luistamaton vaihtoehto
  • 4 mm kokonaiskorkeus
20,13 € per laatta
50,32 € per m²
Delivery icon
Toimitus: 

49,95 € per tilaus 49 m² tilausmäärään asti

Delivery time icon
Toimitusaika: 

7-10 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Tuotekuvaus
Arrow icon

Huonesuosituksemme

Kaikki aiheesta Fortelock XL ECO Print 2230 "sileä musta 02"

Suuria ja kestäviä Fortelock Eco XL -laattoja voidaan käyttää melkein missä tahansa tilassa. Niitä voidaan esimerkiksi asentaa kellareihin, autotalleihin, työpajoihin, julkisiin tiloihin ja kauppoihin. Ajaton muotoilu tekee laatoista ihanan jokapäiväisen kumppanin, joka on paitsi helppo hoitaa ja asentaa, myös erittäin kestävä ja ekologinen vaihtoehto.

100-prosenttisesti kierrätettävän lattiapäällysteen kokonaiskorkeus on 4 mm. Lisäksi tämä muovilattia on erittäin luistamaton (R10). PVC-laatat eivät pilaannu öljyistä tai muista nesteistä, ja ovat siksi täydellisiä esimerkiksi autokorjaamoihin. Fortelockin autotallin lattiat ovat myös helppohoitoisia eivätkä vaadi erityisiä puhdistusvälineitä. Yhdistämällä eri värejä voit luoda hauskan kokonaisuuden ja ilmaista yksilöllistä tyyliäsi. Tulipalon sattuessa voit luottaa vaikeasti syttyvän materiaalin koostumukseen, joka estää haitallisten savujen muodostumisen.

Fortelock Eco XL -muovilaatat antavat sinun ottaa kunnostusprojektin omiin käsiisi. Päällysteet voidaan myös asentaa ilman liimaa, mutta suosittelemme kuitenkin liimaamista etenkin vilkkaissa tiloissa. Osta uusi Fortelock Eco XL PVC-lattia tänään ja nauti helposta tulevaisuudesta!

Tekniset tiedot
Arrow icon