MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Forbo Enduro Click "69137 Natural Grey Oak"Image maximise icon
Forbo Enduro Click "69137 Natural Grey Oak"Image maximise icon
Forbo Enduro Click "69137 Natural Grey Oak"Image maximise icon
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
  • Nopea ja ongelmaton asennus
  • 0,30 mm paksu kulutuskerros
  • Korkealaatuiset lukkoponttivinyylit
  • Ekologiset pehmittimet
33,95 €per m²
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Delivery icon
Toimitus: 

29,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Tuotekuvaus
Arrow icon

Huonesuosituksemme

Kaikki aiheesta Forbo Enduro Click "69137 Natural Grey Oak"

Suunnitteletko lattiaremonttia, mutta et halua palkata kallista ammattilaista auttamaan asennuksen kanssa? Siinä tapauksessa meillä on juuri sinulle sopiva tuote! Forbo Enduro click –mallisto tekee lattioiden asentamisesta lastenleikkiä! Yksinkertaisen ponttijärjestelmän avulla voit asentaa Forbo vinyylilattiat vaivattomasti ja nopeasti. Forbo luo erittäin uskottavia puu- ja kivijäljitelmiä, jotka eivät ensisilmäyksellä erotu niiden optisista esikuvista. Näitä lattiapäällysteitä on nyt saatavina 20 upeassa värissä ja tyylissää. Forbo keskittyy erinomaiseen ulkonäköön ja uskottavaan rakenteeseen luodakseen niin uskottavia jäljitelmiä kuin mahdollista. Jos haluat luoda ainutlaatuisen ja yksilöllisen tyylin, voit yhdistää erilaisia ​​tuotteita ja värejä.

Tämä lukkoponttivinyyli on kehitetty erityisesti olohuoneisiin ja kuuluu AC-luokkiin 23/31. Nämä vinyylilattiat kestävät kovaakin käyttöä kotitiloissa. 4,0 mm korkeuden ansiosta sinun ei tarvitse tasoittaa lattiapintaa ennen pinnoitteen asettamista. 0,30 mm paksu kulutuskerros estää naarmuja ja muita lommoja vaurioittamasta lattiaa. Laadukas lattiapäällyste helpottaa myös lattian puhdistamista.

Voit myöskin asentaa lattiat kylpyhuoneeseen pelkäämättä, että se vaurioitusi veden takia. Forbo kiinnittää erityistä huomiota vinyylilattioidensa valmistusprosessiin. Lisäksi yritys pidättäytyy käyttämästä haitallisia ftalaatteja ja valitsee sen sijaan ekologisia pehmittimiä, jotka antavat yhtä ominaisen joustavuuden. Jos etsit lukkoponttivinyyliä, joka näyttää hyvältä, on monipuolinen ja uskomattoman kestävä, niin Forbon lattiapäällysteet ovat oikea valinta sinulle! Tutustu laajaan Forbo Enduro-ponttivinyylivalikoimaan osoitteessa BRICOFLOR.fi!

Tekniset tiedot
Arrow icon