Close icon

Forbo Enduro Click - Haluamasi lattia helposti lukkoponttivinyylillä

Lattiaremonttiin ryhtyvällä on monia kysymyksiä. Lattianpäällysteen ei pitäisi vain sopia su…

lue lisää
1 - 20 | 20 Tuotteet

Kodin uudelleensuunnittelu Forbo Enduro Click -mallisto

Remonttiin ryhtyvillä on yleensä hyvin tarkat visiot, mitä he haluavat lattian näyttävän. Lattianpäällysteen on ulkonäön lisäksi lattian on myös sovittava täydellisesti huoneen olosuhteisiin. Vaikka jalo parkettilattia ihastuttaa luonnollisuudellaan, herkän puun hoito vaatii yleensä paljon aikaa. Vankat laatat puolestaan muodostavat erityisen kestävän lattian, mutta vaikuttavat kokonaiskuvassa melko viileältä ja epämiellyttävältä. Forbo on kehittänyt Enduro Click -malliston säästääkseen sinut tavallisten lattiapäällysteiden haitoilta mutta tarjotakseen samalla ensiluokkaisen ulkonäön.

Aitoja pintoja ei ensi silmäyksellä juuri erota luonnollisen näköisistä jäljitelmistä, ja ne ovat jopa hämmentävän samankaltaisia. Enduro Click -malliston lukkoponttivinyyli voidaan asentaa nopeasti ja helposti yksinkertaisella lukkoponttijärjestelmällä, joten voit nauttia uudesta lattiastasi käden käänteessä!

Enduro Click lukkoponttivinyylit - antavat sinulle luovan vapauden suunnitella tilasi

Jotta sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja ulkonäön suhteen, kun valitset vinyylilattiaasi, Forbo Enduro Click -mallisto koostuu 20 eri mallista, jotka ovat saaneet inspiraationsa puun ja kiven luonnollisista rakenteista. Pinnan monimutkaisen kohokuvioinnin ansiosta lukkoponttivinyyli jäljittelee myös haptisesti luonnonmateriaalien rakeisuutta. Riippumatta siitä, millaista tyyliä tavoittelet kodissasi, Forbo Enduro Click -malliston lukkoponttivinyylin avulla onnistut korostamaan kunkin alueen etuja ainutlaatuisella tavalla.

Nauti luonnollisuudesta - Lukkoponttivinyylit puujäljitelmällä

17 erilaisen puujäljitelmän joukosta löytyy sopiva vastine jokaiseen makuun. Lankkumallinen Forbo lukkoponttivinyyli puujäljitelmällä on kooltaan 121,9 x 17,8 cm. Enduro-mallistossa on lähes kaikkea vaaleasta mäntyjäljitelmästä tummanruskeaan tammijäljitelmään. Voit siis luoda luonnollisen ja kodikkaan tunnelman esimerkiksi Forbo Enduro Click -lukkoponttivinyylillä, jonka väri on "69330 Natural Timber". Keskiruskean sävy yhdistettynä pehmeään puumateriaaliin antaa laajoillekin pinnoille kodikkaan ilmeen. Tämä voi olla ratkaiseva etu erityisesti makuuhuoneissa tai olohuoneissa. Yhdessä ystävällisten kalusteiden kanssa tyylikkäästä lukkoponttivinyylistä tulee uskollinen arjen kumppani, joka myös sopeutuu saumattomasti erilaisiin sisustuksiin.

Moderni asuminen - Lukkoponttivinyyli laattamallissa

Laatat tuovat ajatonta eleganssia lähes mihin tahansa huoneeseen. Niille, jotka pitävät enemmän kiven jalosta pinnasta, Forbo Enduro Click -mallistossa on myös kolme laattamallia. Eri intensiivisiä harmaan sävyjä sisältäviä betonijäljitelmiä voidaan käyttää kaikkialla. Erittäin modernin ulkonäkönsä ansiosta ne sopivat erityisen hyvin minimalistisiin tiloihin ja sisustukseen. Forbo Enduro Click "69208 Dark Concrete" sävy sopii hyvin yhteen myös vaaleiden kalusteiden kanssa luomalla kontrastia.

Laadukkaat tekniset ominaisuudet - Forbo Enduro Click

Lattian ulkonäön lisäksi myös lukkoponttivinyylin teknisten ominaisuuksien on oltava kunnossa. Joustavan lattiapäällysteen kokonaispaksuus on vain 4,0 mm. Tämä tekee siitä uskollisen remonttikumppanin, joka peittää aluslattian loivat epätasaisuudet. Lisäksi siinä on 0,30 mm:n paksuinen kulutuskerros, joka suojaa sitä naarmuuntumiselta ja kulumisvaurioilta. Siten saat intensiivisestä käytöstä huolimatta tasaisen pinnan, jossa tuskin näkyy arkielämän kolhuja. PUR-pintakäsittely viimeistelee tämän teknisesti monipuolisen lattian ja helpottaa hoitoa ja puhdistusta huomattavasti.

Forbo Enduro Click käyttöluokat - Erinomaista kestävyyttä kodin tiloihin

Aivan kuten laminaattilattian kohdalla, vinyylilattian kestävyys voidaan tunnistaa sen käyttöluokkien perusteella. Numerot on kirjoitettu kolmelle eri alueelle: Asuin-, liike- ja teollisuuskäyttöön. Asuntosektorilla luokitukset ovat 21 ja 23 välillä, ja 23 on kussakin tapauksessa korkein kestävyysluokitus. Sopimusala kuvataan kohdissa 31-33 ja teollisuusala kohdissa 41-43.

Koska Forbo Enduro Click -malliston vinyylilattiat on valmistettu erityisesti kotikäyttöön, käytännöllisellä lattialla on korkein asuinkäyttöön tarkoitettu kulutusluokkasertifikaatti (23). Lisäksi joustavia lankkuja voidaan käyttää jopa vähän liikennöidyissä kaupallisissa tiloissa (31).

Lukkoponttivinyylin kätevä asennus

Forbo Enduro Click -malliston lukkoponttisysteemi on yksi suosituimmista asennusmenetelmistä, ja se tarjoaa helpoimman käsiteltävyyden ja parhaan mahdollisen liitoksen vakauden. Ennen kuin aloitat asennuksen, on suositeltavaa ottaa huomioon muutama asia. Koska kyseessä on vinyylilattia, sille on annettava riittävästi aikaa akklimatisoitua. Tätä varten on parasta säilyttää lankkuja jo valmiiksi niille varatussa tilassa ja antaa niiden laajentua todelliseen kokoonsa 24 tunnin ajan. Kokonaispaksuuden ansiosta sinun ei tarvitse täysin tasoittaa aluslattiaa lukkoponttivinyylin asentamista varten. Riittää, että aluslattia puhdistetaan huolellisesti liasta.

Kiinnitä vinyylilankut 45 asteen kulmassa jo asennetun lankun päälle ja paina ne varovasti alas vipuliikkeellä. Naksahtava ääni osoittaa, että kaksi lankkua on asennettu toisiinsa täydellisesti. Helpottaaksesi asentamista entisestään, voit käyttää kumivasaraa naputtelemaan saumoja varovasti.

Ympäristön hyväksi - Kestävät lukkoponttivinyylit Forbolta

Etenkin nykypäivänä tuotteiden ympäristöystävällisyyteen on kiinnitettävä erityistä huomiota. Jotta voit olla ylpeä omasta valinnastasi, Forbo panostaa vinyylilattioidensa kestävään suunnitteluun. Luonnonvarojen huolellisen käytön lisäksi tunnettu valmistaja pitää erittäin tärkeänä kaikkien tuotantoprosessien vastuullista toteuttamista. Esimerkiksi tuotantojätteet johdetaan mahdollisimman pitkälle takaisin kiertoon ja käytetään uudelleen jalostukseen. Lisäksi Forbon lattiat eivät sisällä haitallisia pehmittimiä. Ftalaattien sijasta valmistaja käyttää luonnonmukaisia orgaanisia pehmittimiä, jotka takaavat yhtä erinomaisen elastisuuden.

Forbo Enduro Click -mallisto Bricoflorilta!

Jotta mikään ei olisi remonttisi tiellä, voit selata Forbo Enduro Click -mallistoa kaikessa rauhassa BRICOFLOR-verkkokaupassamme. Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja, ota rohkeasti yhteyttä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta voimme auttaa sinua remonttiisi liittyen.

Jos tarvitset Forbo Enduro Click -malliston lattioita suuremmissa määrin, voimme tehdä pyynnöstä sinulle yksilöllisen tarjouksen. Mieti millainen olisi unelmiesi lattia ja tee unelmistasi totta Forbo lukkoponttivinyylin avulla!

Plus icon lue lisää