Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Teollisen tyylin matot – Teolliseen sisustukseen

Rustiikkinen teollinen tyyli on yksi suosituimmista sisustustrendeistä ja oikein hyvästä syystä. Teollinen tyyli on rouhea ja urbaani, jota voidaan käyttää monissa sisustuksen elementeissä, kuten nyt myös matoissa. Teollisen tyylin matot ihastuttavat varmasti teolliseen sisustukseen tähtäävät henkilöt. Teollisen tyylin matot yhdistävät lukuisia moderneja ja nostalgisia tyylejä. Laaja valikoima takaa, että löydät sopivat matot juuri haluamaasi rustiikkiseen sisustukseen.

Anna sisustuksellesi urbaani tunnelma

Teollisuustyylinen matto antaa sisustuksellesi modernin ja urbaanin ilmeen. Teollinen tyyli edustaa uuden ja vanhan yhdistelmää, minkä vuoksi retrohenkiset elementit voivat olla hyvin läsnä sisustuksessa. Voit antaa sisustuksellesi nostalgisen kosketuksen vintage mattojen avulla tai voit korostaa maalaismaista puulattiaa matolla, jossa on geometrisiä kuvioita. Jos haluat saada aikaan kodikkuutta, voit myös valita nukkamatot tyylikkäissä värivaihtoehdoissa.

Amazonas viskoosimatto | 105003 Värikäs/Sininen

Vintage matot teolliseen sisustukseen

Vintage matot ovat erinomainen valinta teolliseen sisustukseen. Varsinkin jos haluat yhdistää vanhoja ja uusia sisustuselementtejä toisiinsa. Vintage matoilla annat lattiallesi retrohenkisen ilmeen ja voit lisätä maalaismaisen kosketuksen huoneen yleisilmeeseen. Tämän tyyliset matot sopivat varsin hyvin rustiikkisiin puulattioihin, mutta ne voivat myös antaa modernille vinyylilattialle sen tietyn vintage lisän.

Amazonas matto | 081004 Harmaa

Kuviomatot korostamaan teollista tyyliä

Kuviomatot sopivat mainiosti korostamaan teollista tyyliä sisustuksessa. Voit valita modernin kuviomaton, joka pääsee oikeuksiinsa eritoten yhdistettynä vintagea muistuttavaan puulattiaan, joka luo jännittävän tyylimurroksen sisustukseen. Jos haluat ainutlaatuisemman maton kotiisi, tilkkutäkkimatto on varmasti juuri sinulle sopiva. Tämän tyyppinen matto korostaa loistavasti teollisen sisustustyylisen maalaismaista piirrettä.

Teollisen tyylin matot: raidalliset matot

Raidallinen matto on erinomainen valinta modernin teollisen tyyliseen sisustukseen. Nämä matot tarjoavat laajan valikoiman, josta löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Raidallisia mattoja on saatavana eri väreissä, muodoissa ja tyyleissä. Varsinkin neutraalin mustan, valkoisen ja harmaan sävyjen matot ovat hillittyjä ja siten sopivatkin teolliseen sisustukseen.

Geometriset matot teolliseen sisustukseen

Geometriset ja graafiset kuviot antavat rakenteellisuutta ja järjestystä niin maton ilmeelle kuin sisustuksen kokonaisilmeelle. Geometriset matot luovat ihanan harmonisen ja tyylikkään kokonaiskuvan huonetilaan. Löydät verkkokaupastamme monipuolisen valikoiman mattoja, joissa geometriset ja graafiset kuviot loistavat eri väreissä, kuten mustan, valkoisen ja harmaan värimaailman sävyissä. Teollisessa sisustuksessa beigen ja ruskean värisävyt näyttävät myös upealta. Voit tietysti valita voimakkaampia värejä, kuten sinisen saadaksesi värikkäämmän sisustuksen.

Pehmeä matto luo kodikkuutta teolliseen sisustukseen

Haluatko saada aikaan mukavan ja kodikkaan ilmeen sisustuksessa? Siinä tapauksessa voit valita nukkamaton tuomaan viihtyisyyttä teolliseen sisustukseen. Nukkamatot löydät verkkokaupastamme monipuolisilla muotoiluilla, kuten kuviolla tai ilman kuviota. Lisäksi löydät mattovaihtoehtoja eri väreissä, muodoissa ja tyyleissä. Teollisen tyylinen nukkamatto näyttää erityisen hyvältä yksinkertaisissa ja hillityissä sävyissä. Miten olisi esimerkiksi harmaa turkismatto, jossa yhdistyvät leikkisä muotoilu ja tyylikäs harmaa sävy? Näin luodaan upea kontrasti teollisessa sisustuksessa.

Seuraavaan kertaan! Bricoflor-tiimisi.

Jätä kommentti