Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Ainutlaatuiset matot- ilmaise omaa tyyliäsi

Matoilla on sekä ääntä eristäviä että lämpöä johtavia ominaisuuksia, mikä tekee niistä yhden suosituimmista sisustuselementeistä. Matoilla ei kuitenkaan ole vain käytännön etuja, vaan ne voivat myös auttaa sinua ilmaisemaan yksilöllistä tyyliäsi. Ainutlaatuiset matot rohkeilla kuvioilla tai kirkkailla väreillä voivat luoda kodikkaan ilmapiirin, jota on vaikea saavuttaa millään muulla tavalla.

Ainutlaatuiset matot - Luo moderni sisustus

Monet modernit designerit suunnittelevat mattoja ensisijaisen alueensa sivussa. Siksi nämä matot ovat erityisen optimaalisia modernin ja ylellisen sisustustyylin luomiseen. Modernit matot ovat usein neliön muotoisia, mikä tarkoittaa, että voit käyttää niitä myös tiettyjen alueiden merkitsemiseen tai rajaamiseen, esimerkiksi avoimissa tai suurissa huoneissa. Villien kuvioiden ja rohkeiden sävyjen lisäksi täällä käytetään myös metallisia ja kimaltelevia värejä. Ainutlaatuisilla matoilla on joskus erittäin yksityiskohtaisia ​​kuvioita ja värejä.

Ainutlaatuiset matot maalaismaisella tunnelmalla

Ainutlaatuiset matot- rustic Matto Amazonas 096013 Ruskea

Modernit maalaismaiset matot ovat tulleet yhä suositummiksi. Nämä matot vaikuttavat kiiltävillä harmailla, hopeilla, beigeillä, mustilla ja ruskeilla sävyillään. Matoilla on myös usein kolmiulotteisia vaikutuksia, mikä tekee niistä todellisen katseenvangitsijan. Maalaismaiset sisustuselementit ovat ihanteellisia melkein jokaiseen tyyliin ja sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat lisätä luonnollisen twistin sisustukseen.

3D-matto vie sinut tulevaisuuteen

Jos etsit ainutlaatuista sisustuselementtiä, suosittelemme että tutustut laajaan 3D-mattovalikoimaamme. Nämä ainutlaatuiset matot luovat modernin ilmapiirin, joka saa sinut tuntemaan olosi kuin olisit aikamatkalla tulevaisuuteen. Joskus epätavalliset matot muistuttavat materiaalirakenteita, kuten puuta tai metallia, toisinaan ne lumoavat varjopelillään. 3D-matot luovat vilkkaan ilmeen ja tarjoavat dynaamisuutta ja liikkuvuutta huonesisustukseen.

Kimaltelevat matot- uusi tulokas pohjoismaisessa tyylissä

Ainutlaatuiset matot- kimalle Puuvillamatto Amazonas 124002 Kultainen/ Tummanruskea

Glitterillä tai metallilla koristeltu matto antaa kotiisi kimaltelevan ja kiiltävän ilmeen. Täältä löydät usein geometrisia kuvioita ja erittäin trendikkäitä värejä, kuten ruusukultaa. Kimaltelevat matot sopivat erityisen hyvin moderniin, skandinaaviseen sisustustyyliin ja kiinnittävät katseen näyttämättä liian raskailta. Esimerkiksi ruusukullan tai vaaleanpunaisen ja hopean yhdistelmä näyttää erittäin leikkisältä ja romanttiselta, kun taas mustalla ja kultaisella koristelulla matolla on tietty ylellinen tunnelma ja sopii täydellisesti Art Deco -tyyliseen sisustukseen.

Ainutlaatuiset matot- klassisia malleja uusilla twisteillä

Ainutlaatuiset matot eivät ole millään tavalla moderni tai uusi keksintö. Suunnittelijat ovat pitkään sekoittaneet klassisia mattoja uusiin elementteihin yhdistääkseen menneisyyden tulevaisuuteen ja luodakseen täysin uuden tyylin. Näitä vanhojen klassikoiden uusia tulkintoja voidaan käyttää tyylikkään ilmapiirin luomiseen. Koska nämä ainutlaatuiset matot sisältävät vanhaa ja uutta, ne sopivat melkein kaikkiin sisustustyyleihin.

Itämaiset matot- aina varma vaihtoehto

Matto Amazonas 075003 Norsunluu

Itämaiset matot ovat olleet pitkään suosittuja, eivätkä ne myöskään näytä menevän muodista tulevina vuosina. Klassiset mallit ja kauniit värit takaavat ainutlaatuisen ilmapiirin niin olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseen. Itämaiset kuviot säteilevät myös eksoottista tunnelmaa ja välittävät lämpöä ja rauhaa kotiin.

Laajasta valikoimastamme löydät sekä klassisia mattoja tummanpunaisissa väreissä että moderneja itämaisia ​​mattoja pastellisävyissä. Jos rakastat klassisia kuvioita, mutta kotisi kaipaa modernia tyyliä, suosittelemme itämaista mattoa vaaleansinisellä kuviolla.

Viskoosimatot- ympäristöystävällisiä tuotteita ihanalla kiilteellä

Viskoosimatot ovat hyvin ainutlaatuisia, sillä niillä on luonnollinen, silkkinen kiilto, jota ei voida saavuttaa melkein millään muulla materiaalilla. Viskoosimatot koostuvat teollisesti jalostetuista kasvikuiduista. Luonnollisen kiillon ansiosta ne näyttävät myös erittäin arvokkailta ja tyylikkäiltä. Matot on valmistettu nopeasti uusiutuvista raaka-aineista, joten voit yhdistää ympäristöystävällisyyden sisustukseesi modernilla tavalla.

Ainutlaatuiset matot- muutakin kuin kaunis ulkonäkö

Ainutlaatuiset matot- cute Matto Amazonas 050005 Lila

Kuvioiden ja värien lisäksi maton valinnassa kuidun pituudella, materiaalilla ja halutulla tunnelmalla on myös merkitystä. Joskus matto ei vaikuta kauniilla ulkonäöllään, vaan epätavallisella rakenteellaan tai käytännöllisillä ominaisuuksillaan.

Luonnonkuiduista valmistetulle matolle on joskus tunnusomaista erittäin karkea ja luonnollinen rakenne, kun taas polypropeenista valmistettu matto on mukava ja pehmeä. Matot, jotka luovat stimuloivan tunteen eri rakenteidensa kautta, ovat erityisen ainutlaatuisia.

Ensi kertaan. Bricoflor- lattia ja tapettiasiantuntijasi!

Jätä kommentti