Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Mattoja jokaiseen tarkoitukseen- valitse oikea koko

Täydellisen kokoisen maton löytäminen laajasta valikoimasta voi olla hankala tehtävä. Maton koolla on tärkeämpi rooli kuin monet tajuavat. Ihanteelliset mitat takaavat, että huone näyttää houkuttelevalta ja luo harmonisen kokonaiskuvan. Olemme koonneet alle tärkeimmät vinkit sinulle, jotta voit valita kotiisi täydellisiä mattoja nopeasti. Tutustu laajaan mattovalikoimaamme ja löydä tilaasi sopiva tuote!

SISÄLTÖ

Koolla on väliä- mattoja jokaiseen huoneeseen
Optimaalisia mattoja olohuoneeseen- koko ja muoto
Parhaat matot vaikeisiin tiloihin
Mattoja omien mittojen mukaan

Koolla on väliä- mattoja jokaiseen huoneeseen

Mattojen eri numerot ja mitat antavat karkean arvion maton käyttämän tilan koosta, mutta tarkan kuvan saaminen voi olla erittäin vaikeaa pelkkien mittojen avulla. Oikean maton koon valinta voi siis olla kokeilu monille. Meillä on kuitenkin pari yksinkertaista temppua, joiden avulla voit löytää täydellisen kokoisen maton hetkessä. Meillä on hyödyllisiä vinkkejä, joiden avulla voit valita oikean kokoisen maton nopeasti ja helposti.

Mattoja kaikille Amazonas 075003 Norsunluu

Nyrkkisääntönä voimme kuitenkin sanoa, että isot matot sopivat isoihin huoneisiin, kun taas pienemmät matot sopivat paremmin pieniin huoneisiin. Väri voi myös vaikuttaa ilmapiiriina ja vahvistaa maton antamaa vaikutusta. Pienissä huoneissa on parempi käyttää vaaleita ja yksinkertaisia ​​värejä. Sama koskee hyvin ahtaasti sisustettuja alueita. Esimerkiksi beige, harmaa tai valkoinen matto voi olla sopiva valinta pieniin ja pakattuihin huoneisiin. Suurissa huoneissa voit kuitenkin antaa luovuutesi virrata! Epätavalliset kuviot ja värit antavat huoneelle enemmän rakennetta ja luovat mukavan ja tyylikkään tunnelman. Suuret itämaiset matot voivat luoda täällä oikean ilmapiirin ja tehdä huoneesta yhtenäisen kokonaisuuden.

Optimaalisia mattoja olohuoneeseen- koko ja muoto

Mattoja käytetään erityisen usein eteisten, olohuoneiden, ruokasalien ja makuuhuoneiden kaunistamiseen ja lämmittämiseen. Erityisesti näissä huoneissa on tärkeää valita oikean kokoinen matto toivotun vaikutuksen saavuttamiseksi. Useimmissa tapauksissa olohuoneessa käytetään mattoja sen varmistamiseksi, että sohva ja olohuoneen pöytä luovat yhtenäisen kokonaisuuden. Sama pätee yöpöydän ja sängyn sitomiseen. Optimaalisen kokoisen maton valitsemiseksi suosittelemme mittaamaan huonekaluryhmän kulmapisteet ja valitsemaan maton, joka on tätä noin 3-5 cm suurempi. Tällä tavoin voit sijoittaa huonekalut mukavasti niiden päälle ja luoda kodikkaan ja kauniin rajauksen.

Mattoja Amazonas 032004 Keltainen

200 x 300 cm kokoiset matot soveltuvat erityisen hyvin olohuoneisiin. Nämä ovat yleensä tarpeeksi suuria sitomaan huonekalut yhteen ja erottamaan ne muusta huoneesta. Mutta jopa pienempi matto, joka sijoitetaan esimerkiksi olohuoneen pöydän alle, voi auttaa sinua rajaamaan huonetta. Suorakulmainen pöytä voi lisätä visuaalisia aksentteja samanmuotoisen maton kanssa.

Amazonas 124003 Ruskea

Halutessasi voit myös valita pyöreän maton olohuoneeseen rikkoaksesi jäykkää ja kulmikasta sisustusta. Pyöreät matot luovat liikettä ja pehmentävät huoneen hunnelmaa. Niillä on elävämpi ulkonäkö, joka tuo mukanaan pehmeämmän tunteen kuin kulmikkaat matot. Jos olohuoneesi muoto on epäsäännöllinen tai suorastaan outo, pyöreät matot ovat täydellinen valinta sinulle. Ne täyttävät huoneen ja vievät huomion pois hankalasti suunnitelluista tiloista.

Parhaat matot vaikeisiin tiloihin

Onko sinulla pitkä ja kapeahko käytävä vai haluatko korostaa kauniin keittiön kokoa? Siinä tapauksessa pitkät matot voivat olla oikea valinta sinulle. Suorakulmainen muoto korostaa pitkää tilaa ja antaa sille erinomaisen pohjustan, joka takaa lämpimän ilmapiirin etenkin eteisessä ja käytävissä. Nämä matot voivat myös auttaa korostamaan tiettyjä sisustuksen osia, esimerkiksi pitkiä kirjahyllyjä.

Amazonas 022004 Puuterinvaaleanpunainen (Ø 120 PyöreäD)

Ne, jotka haluavat luoda ainutlaatuisemman tunnelman, voivat valita pyöreän maton. Pyöreät matot kiinnittävät huomiota ja houkuttelevat kaikkia suuriin huoneisiin. Miltä kuulostaisi esimerkiksi pyöreä matto, jonka säde on 120 cm tähän tarkoitukseen? Inspiroidu monista mahdollisuuksista ja luo ainutlaatuinen ja lämmin tunnelma, joka pitää jalat lämpiminä myös talvella.

Mattoja omien mittojen mukaan

Jos käytössä olevat vaihtoehdot eivät riitä sinulle, voit luottaa yksilöllisyyteen myös BRICOFLOR-verkkokaupassamme. Valmistamme myös mattoja omien mittojen mukaan, joten löydät varmasti vaihtoehdon, joka sopii makuusi. Tätä varten sinun on vain mitattava alue, jonka haluat peittää matolla, ja lisättävä mitat tilaukseesi. Matto valmistetaan sitten omien mittojesi mukaan ja lähetetään sinulle mahdollisimman nopeasti.

Mattoja- mustavalkoiset Amazonas 028014 Musta/ Valkoinen

Inspiroidu eri kokoisista matoistamme ja anna huoneillesi uusi ja tyylikäs ilme, joka pitää jalat lämpimänä talvella. Tilaa uusi matto omassa koossasi osoitteesta BRICOFLOR.fi ja hyödynnä ainutlaatuisia etujamme, jotka tekevät shoppailusta positiivisen kokemuksen.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja. BRICOFLOR-tiimimme on täällä sinua varten. Voit tavoittaa meidät maanantaista perjantaihin puhelimitse, sähköpostitse ja täyttämällä yhteydenottolomakkeemme.

Jätä kommentti