MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Tarkett iD Inspiration Click 55 "Elm Light Grey" (24,05 x 149,10 cm)Image maximise icon
Image maximise icon
Image maximise icon
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
  • AC-luokat 33/42
  • Kehittynyt lukkoponttijärjestelmä
  • Korkealaatuinen pinnoite, joka suojaa lattiaa
  • 0,55 mm paksu kulutuskerros
33,95 €per m²
Vähimmäistilausmäärä 4 Pakkaukset
Vähimmäistilausmäärä 4 Pakkaukset
Delivery icon
Toimitus: 

29,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Tuotekuvaus
Arrow icon

Kaikki aiheesta Tarkett iD Inspiration Click 55 "Elm Light Grey" (24,05 x 149,10 cm)

Tarkett ID Inspiration Click 55-mallisto yhdistää kehittyneitä teknisiä ominaisuuksia kauniiseen ulkonäköön. 0,55 mm paksun kulutuskerroksen ansiosta sinun ei tarvitse pelätä, että naarmut ja kolhut pilaavat lattian. Nämä Tarkett vinyylilattiat kuuluvat AC-luokkiin 33/42 ja kestävät kovaakin käyttöä. Voit käyttää päällystettä kaikissa tiloissa olohuoneesta lentokentälle.

Tarkett ID Inspiration Click 55-mallisto kestää myös toimistotuolien ja huonekalujalkojen käyttöä, ilman että lattiat vaurioituvat. Tämä tekee vinyylistä vakaan ja turvallisen lattiavaihtoehdon. Pinnoite suojaa vinyyliä naarmuilta ja auttaa pitämään lattian puhtaana.

Kehittyneen lukkoponttijärjestelmän ansiosta lattiat voidaan asentaa helposti ilman ammattilaisen apua. Et edes tarvitse liimaa, sillä tämä lukkoponttivinyyli voidaan asentaa irrallisena. Yksittäiset lankut voidaan leikata ja asentaa nopeasti. Muista ottaa huomioon lämmitysputket ja muut erikoismuodot. Täytä yksilöllinen sisustusunelmasi ja anna luovuutesi virrata!

Tekniset tiedot
Arrow icon