MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Harmaat tekstiililaatat - Tyylikäs vaihtoehto 

Monien mielestä harmaa on tylsä väri, mutta tämä ei todellakaan pidä paikkaansa! Harmaat tek…

lue lisää
SALE
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 | 86 Tuotteet

Trendikkäät harmaat tekstiililaatat 

Tekstiililaatat tehtiin alun perin huoneisiin, joissa on paljon liikennettä, mutta nykyään ne ovat myös suosittu vaihtoehto kodin lattioille. Harmaat tekstiililaatat ovat erittäin tyylikkäitä ja täydellinen vaihtoehto, jos haluat yksinkertaisen ja modernin sisustuksen. BRICOFLOR:in valikoimasta löydät harmaita tekstiililaattoja kaikissa sävyissä. Vaaleat harmaat tekstiililaatat todella avaavat tilan ja saavat sen näyttämään isommalta. Yhdessä valkoisten modernien huonekalujen kanssa ne luovat harmonisen ja valoisan huoneen. Vaaleanharmaat tekstiililaatat sopivat mihin tahansa sisustustyyliin, ja niiden avulla voit todella ilmaista henkilökohtaista tyyliäsi, sillä ne sopivat kaikkiin erityylisiin huonekaluihin ja sisustuselementteihin.

Jos haluat tyylikkään, mutta hieman tummemman tilan, löydät valikoimastamme monia tyylikkäitä harmaita tekstiililaattoja tummemmissa sävyissä. Nämä tekstiililaatat antavat tilalle vakavan, mutta samalla kutsuvan ilmapiirin. Esimerkiksi antrasiitin väriset tekstiililaatat ovat erittäin kaunis vaihtoehto. Tämän väriset harmaat tekstiililaatat ovat melkein mustia, mutta eivät kuitenkaan ihan. Antrasiitti on kaunis tummanharmaa sävy, joka sopii täydellisesti valkoisten huonekalujen kanssa. Tumma väri korostaa huonekaluja ja yhdessä ne luovat upean kontrastin!

Harmaat tekstiililaatat ovat erittäin monipuolisia ja tuovat hienon tunnelman mihin tahansa tilaan. Ne sopivat hyvin kaikenlaisiin sisätiloihin ja tarjoavat mukavan ja tyylikkään pohjan sisustukselle. Harmaat tekstiililaatat ovat siis täydellinen valinta!

Kuviolliset harmaat tekstiililaatat

Ehkä haluat hieman erikoisemman lattian? Siinä tapauksessa kuviolliset harmaat tekstiililaatat ovat täydellisiä sinulle. Nämä harmaat tekstiililaatat sopivat täydellisesti tyylikkääseen ja moderniin sisustukseen. Harmaat tekstiililaatat, joissa on esimerkiksi sininen tai oranssi kuvio, voivat tuoda ihanan väripilkahduksen toimistotiloihin. Voit helposti sitoa muun sisustuksen lattiaan valitsemalla samanväriset yksityiskohdat tilaan.

Harmaat tekstiililaatat ovat käytännöllinen vaihtoehto 

Harmaat tekstiililaatat eivät ole ainoastaan tyylikkäitä, vaan niillä on myös monia muita hienoja ominaisuuksia. Niiden ainutlaatuinen valmistusprosessi takaa, että saat kestävän, pehmeän ja joustavan lattian kohtuulliseen hintaan. Monet valmistajat haluavat myös suojella ympäristöä, mikä tarkoittaa, että monet valikoimastamme löytyvät tekstiililaatat voidaan kierrättää ja ne on valmistettu myös kierrätetyistä materiaaleista. Valmistajat yrittävät tehdä tuotteistaan ​​mahdollisimman ympäristöystävällisiä ja käyttävät usein tämän takia uusiutuvia energialähteitä tuotannossaan.

Harmaat tekstiililaatat eri tiloihin

Harmaat tekstiililaatat sopivat erinomaisesti sekä koteihin että liiketiloihin. Verkkokauppamme tekstiililaatat on jaettu eri luokkiin, jotta sinun olisi mahdollisimman helppoa löytää tarpeisiisi sopivat harmaat tekstiililaatat. Kotiin tarkoitetut harmaat tekstiililaatat ovat yleensä pehmeämpiä ja lisäävät ylellisyyden tunnetta. Jos etsit kotiisi harmaita tekstiililaattoja, suosittelemme, että tutustut esimerkiksi saksalaisen valmistajan Schatexin uskomattomiin tekstiililaattoihin verkkokaupassamme. Schatex tarjoaa upeita vaihtoehtoja kodin eri huoneisiin.

Näin asennat uudet harmaat tekstiililaatat

Tekstiililaattojen asentaminen on erittäin helppoa! Irralliset tekstiililaatat ovat erityisen helppoja asentaa, ja ne ovat myös upea lattiapäällyste ympäristöä ajatellen. Tämän tyyppisten tekstiililaattojen asentamiseen ei tarvita liimaa. Suosittelemme kuitenkin liiman käyttämistä, jos lattia asennetaan suuriin tiloihin, joissa on paljon liikennettä. Tämä varmistaa, että harmaat tekstiililaatat pysyvät paikoillaan mahdollisimman pitkään.

Itsekiinnittyvät tekstiililaatat ovat myös helppoja asentaa. Sinun tarvitsee vain poistaa suojakalvo ja kiinnittää ne lattiaan. Nämä laatat soveltuvat paremmin tiloihin, joissa on vähän liikennettä, kuten kodin huoneisiin. Itsekiinnittyvät matot ovat erittäin edullisia ja erinomainen korkealaatuinen ratkaisu, jos haluat uudet lattiat kotiin.

Jos haluat vaihtaa lattiaa tulevaisuudessa, tekstiililaatat ovat helppoja sekä poistaa että asentaa. Sinun ei myöskään tarvitse uudistaa koko lattiaa, jos yksittäinen laatta tuhoutuu jostain syystä, vaan voit helposti ainoastaan yhden laatan. Jos valitset harmaat tekstiililaatat, sinun ei myöskään tarvitse huolehtia tahroista, sillä ne voidaan puhdistaa helposti.

Huippuvalmistajien uskomattomat harmaat tekstiililaatat

BRICOFLOR haluaa tarjota sinulle kauniita ja laadukkaita lattiaratkaisuja. Valikoimastamme löydät siis tyylikkäitä korkealaatuisia tekstiililaattoja. Voit valita eri huippuvalmistajien uskomattomista harmaista tekstiililaatoista eri sävyissä ja kuvioissa. Verkkokaupastamme löydät varmasti oikean vaihtoehdon!

Interface - Upeat harmaat tekstiililaatat liiketiloihin

Interface on maailman johtava ekologisten lattiapäällysteiden valmistaja. Vaikka tuotemerkki ei enää valmista tekstiililaattoja koteihin, he tarjoavat edelleen upeita vaihtoehtoja liiketiloihin, kuten toimistoihin. Interface on tullut tunnetuksi kokeiluhalukkuudestaan ​​ja innovatiivisista lattiaratkaisuistaan.

Luonto on ollut inspiraationa tämän valmistajan monissa kokoelmissa, ja tämän todella huomaa. Tämän valmistajan valikoimasta löydät ainutlaatuisia kuvioita sekä todella kestäviä ja ympäristöystävällisiä harmaita tekstiililaattoja. Interface on myös todella sitoutunut suojelemaan ympäristöämme ja pyrkii täysin kestäväksi yritykseksi.

Heuga - Modernit harmaat tekstiililaatat

Hollantilainen Heuga on ymmärrettävistä syistä yksi alan suosituimmista yrityksistä. Heidän nykyaikaiset valmistusprosessinsa ja korkealaatuiset tuotteet tekevät näistä harmaista tekstiililaatoista erinomaisen vaihtoehdon. Heuga välittää myös ympäristöstä, aivan kuten heidän amerikkalainen emoyhtiönsä Interface. Heugan irrotettavat tekstiililaatat voidaan tehdä entistä kestävämmiksi yrityksen omalla liimalla, TacTiles Carpet Tile Adhesive.

Tilaa harmaat tekstiililaatat nyt verkkokaupastamme!

BRICOFLOR:in verkkokaupasta löydät varmasti täydelliset harmaat tekstiililaatat kaikkiin tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman harmaita tekstiililaattoja eri sävyissä ja malleissa eri tiloihin. Parhaan hintatakuumme ansiosta saat myös upeat uudet lattiapinnoitteet parhaaseen hintaan. Jos et ole varma, mitkä harmaat tekstiililaatat ovat oikea valinta sinulle, suosittelemme sinua käyttämään ilmaista näytepalveluamme, jotta näet vaihtoehdot tosielämässä.

Jos sinulla on tulossa isompi remontti ja tarvitset suuria määriä, sinun kannattaa ottaa meihin yhteyttä ja pyytää meiltä yksilöllinen tarjous! Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeellamme. Asiantuntijamme on täällä auttamassa sinua!

Plus icon lue lisää