Close icon
Granorte Design-Trend "49000116 Tammi Savu"Image maximise icon
Granorte Design-Trend "49000116 Tammi Savu"Image maximise icon
Granorte Design-Trend "49000116 Tammi Savu"Image maximise icon
Huoneen suunnittelija
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Room planner icon
Brand claim
  • Kokonaisvahvuus: 9,5 mm
  • Kelluva asennus: Lukkopontti asennusjärjestelmä
  • Pinta: Keraaminen lakka
49,95 €per m²
Vähimmäistilausmäärä 4 Pakkaukset
Vähimmäistilausmäärä 4 Pakkaukset
Delivery icon
Toimitus: 

39,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

10-14 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Tuotekuvaus
Arrow icon

Huonesuosituksemme

Kaikki aiheesta Granorte Design-Trend "49000116 Tammi Savu"

Autenttisuus ja monipuolisuus – nämä ovat Granorte Design-Trend -malliston pääominaisuudet. Portugalilaisen lattia-asiantuntijan mallisto sisältää 16 korkkilattiaa, jotka tulevat harmaan ja ruskean sävyillä. Harmaat korkkilattiat sopivat erinomaisesti moderniin sisustukseen, kun taas ruskeat korkkilattiat sopivat kodikkaaseen maalaismaiseen sisustukseen. Malliston sisältämien korkkilattioiden puumainen ulkonäkö näyttää hyvin realistiselta. Tämä on korkean digitaalisen resoluution ansiota.

Gnarorte Design-Trend -malliston korkkilattiat ovat niin tyylikkäitä kuin korkealaatuisia. Valmistaja tarjoaakin hätkähdyttävän 15 vuoden takuun kotikäytöstä. Korkkilattioiden kokonaispaksuus on 9,5 mm ja ne koostuvat hyvin puristetusta materiaalista, jonka kantolevy on varsin tukeva ja tekee lattiasta pitkäikäisen. Korkkilattiat ovat 100% luonnontuote, joka on vapaa PVC:stä ja siten edesauttaa terveellistä elinympäristöä.

Korkkilattian asennus onnistuu käden käänteessä! Uniclik-järjestelmän ansiosta voit asentaa lattian ilman liimaa ja kalliita työkaluja. Integroitu äänieristys takaa rauhallisen ja hiljaisen ympäristön, sillä kävelystä aiheutuva melu on onnistuttu minimoimaan. Voit huoletta yhdistää korkkilattiat lattialämmityksen kanssa. Tilaa ja asenna ensiluokkainen korkkiparketti asuntoosi ja luot luonnollisen rauhaisan ilmapiirin.

Tekniset tiedot
Arrow icon