Close icon

Valokuvatapetti betonilla - Urbaania tunnelmaa kotiisi

Urbaania ja nykyaikaista sisustusta on vaikea kuvitella ilman betonielementtejä. Vaikka rakennusmateriaalia käyt…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 49 Tuotteet

Moderni sisustus trendikkäällä betonin näköisellä pinnalla

Betonin yksinkertainen värimaailma jättää tilaa jännittäville korostuksille ja sisustuksen intensiiviselle väriteemalle. Sen luomat mahdollisuudet suunnittelun osalta eivät rajoita siis luovuuttasi. Vaaleammat tapetit luovat erityisen tyylikkään ilmeen minimalististen kalusteiden kanssa, mutta tummemman sävyiset tapetit, joissa on karkeaa ja kulunutta ilmettä, sopivat erityisen hyvin teollisen ilmeen hengessä toteutettuun suunnitteluun. Yhdistettynä nostalgisiin peltikyltteihin ja vintage-huonekaluihin luodaan trendikäs loft-look.

Nuoret trendin edelläkävijät käyttävät valokuvatapettia betonilla huoneissaan ja luovat näin nuorekkaan ja trendikkään tunnelman. Toisaalta myös toimistossa moderni seinäpäällyste betonin näköisellä pinnalla luo perustan keskittyneelle ilmapiirille.

Valokuvatapetti: Enemmän kuin vain tyylikäs muotoilu

Verkkokauppamme valikoimasta löydät ensisijaisesti kuitukangastapetteja, jotka tarjoavat sinulle lukuisia etuja. Kuitukangastapetit ovat paloturvallisia, vedenkestäviä ja mittasuhteiltaan vakaita. Lisäksi sinä hyödyt kuitukangastapetin vaikuttavasta ilman- ja höyrynläpäisevyydestä. Näiden ominaisuuksien ansiosta voit nauttia kuitukangastapetista vielä vuosienkin käytön jälkeen sekä veden kanssa kosketuksiin joutumisen jälkeen ilman ongelmia.

Betonin näköinen valokuvatapetti onnistuu asentaa hetkessä

Varmistaaksesi turvallisuutesi uutta valokuvatapettia käyttäessäsi, esittelemme alla muutamia ohjeita, joita sinun kannattaa noudattaa.

Aivan aluksi sinun on varmistettava, että seinä on kuiva ja tasainen, mutta myös joustava ja imukykyinen. Jos epätasaisuuksia esiintyy, ne on täytettävä täyteaineella ja tasoitettava. Lisäksi seinän tasainen väritys on välttämätöntä, muuten lopputulos heikkenee. Tarvitset myös tarvittavat välineet tapetointiin, jotka löydät kohdasta “Tapetointitarvikkeet”.

Pidä huoneen lämpötila tapetoinnin aikana noin 20 °C:ssa ja vältä vetoa. Ohuet, pystysuorat opasviivat ja vatupassi ovat myös erittäin hyödyllisiä kuitukangastapetin tarkassa kiinnittämisessä. Viivojen tulisi alkaa seinän keskeltä ja jatkua yhtä levein välein molemmin puolin.

Leikkaa tapetti seinien mittojen mukaan lisäämällä ylimääräinen viisi senttimetriä. Ylimääräinen materiaali voidaan sitten myöhemmin leikata pois, kun tapetti on seinällä.

Leikkaamisen jälkeen sinun on levitettävä liisteri tasaisesti seinälle telan avulla. Sitten voit alkaa asentamaan valokuvatapetin ensimmäistä osaa. Varmista, että noudatat ohjeellisia linjoja ja vältät aukkoja ja päällekkäisyyksiä. Paina tapetti keskeltä kiinni seinään ja vedä samalla ilmakuplia ulospäin. Voit pyyhkiä ylimääräisen liisterin pois kostealla sienellä. Samaa menettelyä jatketaan muiden kaistaleiden kohdalla. Anna tapetin kuivua 20 °C:ssa ilman vetoa.

Ensiluokkaiset valokuvatapetit betonilla tunnetuilta valmistajilta

Valikoimaamme kuuluu laaja valikoima laadukkaita ja moderneja valokuvatapetteja eri valmistajilta. Erityisen upeita ovat yksinkertaiset betonin näköiset valokuvatapetit, jotka tarjoavat sinulle lukemattomia suunnitteluvaihtoehtoja tyylikkääseen ja moderniin sisustukseen.

Tilaa laadukkaita valokuvatapetteja betonilla nopeasti ja helposti netistä

Sinulla on remonttisuunnitelmia ja etsit sopivaa ratkaisua tilojesi seiniin? Silloin löydät ihanteellisen liittolaisen valokuvatapetista. Älä tilaisuutta hyödyntämättä ja varmista itsellesi moderni valokuvatapetti betonilla BRICOFLOR-verkkokaupasta. Voit hyötyä yksinoikeudella tarjoamistamme eduista - kuten parhaasta hintatakuusta, jonka ansiosta sinun ei tarvitse maksaa senttiäkään liikaa.

Suurempia rakennussuunnitelmia varten suosittelemme, että pyydätte yksilöllisen tarjouksen ja määrittelette tarvittavat määrät. Teemme tarjouksen parhailla mahdollisilla ehdoilla, jolloin voitte säästää vielä enemmän.

Verkkokauppamme henkilökunnan ystävällinen asiakaspalvelu vastaa mielellään kysymyksiisi. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää