MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Fortelock XL Print 2230 "sileä grafiitti 02"Image maximise icon
Image maximise icon
Image maximise icon
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 7 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Brand claim
  • Ainutlaatuisia XL- vaihtoehtoja
  • Käyttöluokat 32/33
  • Hauskoja värivaihtoehtoja
  • Paloluokka Bfl-s1
23,38 € per laatta
58,45 € per m²
Delivery icon
Toimitus: 

49,95 € per tilaus 49 m² tilausmäärään asti

Delivery time icon
Toimitusaika: 

7-10 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 7 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

Tuotekuvaus
Arrow icon

Huonesuosituksemme

Kaikki aiheesta Fortelock XL Print 2230 "sileä grafiitti 02"

Haluatko autotalliisi uuden lattianpäällysteen, joka kestää enemmän tai vähemmän kaikkea käyttöä? Siinä tapauksessa meillä on täydellinen vaihtoehto sinulle! Fortelock XL 2230  PVC -laatat tarjoavat sinulle erinomaisia visuaalisia ja teknisiä ominaisuuksia, jotka varmistavat, että lattiasi pysyvät hyvässä kunnossa monien vuosien ajan. Käytännöllisten ominaisuuksien lisäksi nämä autotallin lattiat ovat kauniita ja auttavat sinua ilmaisemaan yksilöllistä tyyliäsi. Ainutlaatuisen XL-muodon (653 x 653 mm) avulla voit tehdä kodistasi tai toimistostasi katseenvangitsija, joka taatusti erottuu joukosta. PVC-laatoilla on sileä, rakeinen pinta ja niitä on saatavana useissa eri väreissä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Fortelock XL -levy "2230", klassisessa mustassa värissä?

Monipuolisen PCV-lattian paksuus on 4 mm, joten se kestää erittäin kovaakin käyttöä. Muovilattiat voidaan asentaa melkein kaikkiin asuin- ja liiketiloissa korkeiden käyttöluokkien (32/33) ansiosta. Siksi voit asettaa Fortelock-päällysteen esimerkiksi kuntosaliin, varastotilaan, autotalliin ja jopa työpajaasi. Fortelockin käytännöllisellä PVC-lattialla on myös vakuuttavia ominaisuuksia turvallisuuden suhteen. Lattia kuuluu paloluokkaan Bfl-s1, joka tekee siitä erittäin turvallisen vaihtoehdon kotiisi. Erinomainen liukastumisenesto antaa sinulle mahdollisuuden rentoutua ja luottaa lattiaasi sataprosenttisesti.

Nyt voit päästä hiukan lähemmäksi unelmiesi lattiaa ja varustaa vilkkaat alueet Fortelockin käytännöllisillä PVC-laatoilla. Voit tutustua koko mallistoon BRICOFLOR-verkkokaupassamme ja tilata uuden lattian kotiisi jo tänään!

Tekniset tiedot
Arrow icon