MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Cortex Veranatura "BHYM001 Kvartsi Tammi"Image maximise icon
Image maximise icon
Image maximise icon
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 7 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

Brand claim
  • 25 vuoden valmistajatakuu (kotikäytöstä)
  • 0,55 mm paksu kulutuskerros
  • Sopii yhdessä lattialämmityksen kanssa
49,84 €per m²
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Delivery icon
Toimitus: 

39,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

10-14 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 7 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

Tuotekuvaus
Arrow icon

Huonesuosituksemme

Kaikki aiheesta Cortex Veranatura "BHYM001 Kvartsi Tammi"

Cortex tarjoaa uudessa Veranatura -mallistossaan vankkoja ja hyvin autenttisia lattioita. Mallistosta löydät yhteensä kaksitoista korkkilattiaa niin vaaleissa kuin tummissa sävyissä. Cortexin ainutlaatuiset korkkilattiat tarjoavat luonnollisen ulkonäkönsä ohella erinomaisen mukavuuden, meluvaimennuksen ja lämmöneristyksen. Integroitu korkkialusta vaikuttaa lämpö- ja ääniominaisuuksiin, jolloin syntyy energia kustannuksia säästävä ja hiljainen huonetila.

Malliston korkkilattiat ovat varustettu 0,5 mm paksuisella kulutuskerroksella, joka tekee lattiasta erityisen tukevan ja kestävän jopa kaupallisella sektorilla (käyttöluokka 23, 33). Kotikäytössä Cortex -valmistaja tarjoaa hätkähdyttävän 25 vuoden takuun. Kaupallisella sektorilla valmistajatakuu on 15 vuotta.

Asennat korkkilattiat helposti ja nopeasti liimattoman Click-järjestelmän ansiosta. Lisäksi moderni pintatiiviste mahdollistaa korkkilattioiden helpon puhdistamisen. Suosittelemme käyttämään kaupallista puhdistusainetta, joka ei sisällä haitallisia kemikaaleja. Lattiat ovat valmistettu ilman vinyyliä, joten se on täysin vapaa PCP:stä ja haitallisista pehmittimistä. Lisäksi lattia ei syty palamaan helposti (palonkestävyysluokka  Bfl-s1).

Tämä tekee Veranatura -korkkilattiasta täydellisen lattiapäällysteen jokapäiväiseen elämään.

Tekniset tiedot
Arrow icon