Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Kesäiset tapetit kotiin!

Blogipostauksen kesäiset tapetit A.S. Création valmistajalta.

Keskikesän aurinko syleilee suurta osaa Suomea, luonto vihertää ja linnut visertävät. Suomen kesä on kauneimmillaan! Nyt onkin sopiva aika raikastaa kotisi ilmettä. Kesäsiivouksen lisäksi kesäiset tapetit ja sisustuksen muutos tuo tilaan raikkaan tuulahduksen. Mikä tapetti sopiikaan kesäiseen sisustukseen? Tässä postauksessa esittelemme kesäiset tapetit, jotka meidän mielestä tekevät tänä kesänä vaikutuksen.

1. Pastellisävyt

Pastellisävyt sisustuksessa antavat erityisesti makuuhuoneisiin ja olohuoneisiin raikkaan ilmeen. Varsinkin kuitukangastapetit hohtavilla pinnoilla antavat sen tietyn huoneen ilmeeseen. Kuviotapetit -valikoimasta löydät pastellinsävyisiä kuviollisia tapetteja monissa eri kuoseissa, kuten geometrisissä, barokki ja kukka -kuoseissa. Suosittelemme yhdistämään pastellin sävyiseen tapettiin samasta värimaailmasta huonekaluja, jotta saadaan yhtenäinen ilme huonetilaan.

Tapetit vasemmalta oikealle: 364973, 373923, 373734

2. Luonto aiheiset tapetit

Etkö saa tarpeeksi Suomen kauniista luonnosta ja haluaisit välittää luonnollisuutta myös sisustuksen kautta? Kivimäiset betonitapetit eivät koskaan poistu muodista, minkä vuoksi ne ovat loistava valinta huonetilan tapetiksi. Vaihtoehtoisesti voit valita puutapettien valikoimasta juuri sinulle sopivan puutapetin.

Tapetit vasemmalta oikealle: 374221, 899927, DD118785

Vai kallistutko enemmän kukkatapettien puoleen? Kukkatapetit välittävät iloisuutta ja hyvää mieltä huonetilassa. Voit tapetoida huoneen kaikki seinät hillityllä kukkatapetilla tai vaihtoehtoisesti tapetoida yhden seinän huomiota herättävällä tapetilla, jolloin saat aikaan tehosteseinän, joka toimii todellisena katseenvangitsijana huoneessa.

Tapetit vasemmalta oikealle: DD118510, DD118534, DD110201

3. Marmoritapetit

Olet jo ehkä huomannut kuinka marmori on saapunut kodin sisustuksiin eri elementeissä. Myös marmoritapetit seinillä näyttävät todella trendikkäiltä. Marmoritapetteja löydät myös valikoimastamme eri kuoseissa, joten voit olla varma siirä, että löydät juuri sinun tyyliin sopivan tapetin.

Tapetit vasemmalta oikealle: DD118762, DD118754, DD118760

4. Kesämökki

Maalaistalomainen tyyli, joka sopii erityisen hyvin kesämökille, tarjoaa rennon ja raikkaan ilmeen kodissa. Rustiikkiset tapetit ovat loistava valinta kesämökille tai ihan vaan mökkimäisen tunnelman luomiseen kotiin. Tähän tyyliin suosittelemme valitsemaan puiset huonekalut, sillä ne viimeistelevät sisustuksen täydellisesti.

Tapetit vasemmalta oikealle: 364872, DD110866, 3140-31

5. Lastenhuoneen tapetit

Lastenhuoneen sisustuksen suunnittelu vaatii myös huomiota, kun aikeena on tuoda kesäistä ilmettä kotiin. Lastenhuoneen tapetit tarjoavat monipuolisen valikoiman rohkeita värejä ja eri kuoseja. Olipa kyse pilkullisista tapeteista, eläintapeteista tai viidakkotapeteista. Voit miettiä yhdessä lapsesi kanssa, mikä tapetti olisi mieluinen. Tapetin valitseminen yhdessä on hauskaa puuhaa!

Tapetit vasemmalta oikealle: DD114607, 369342, 856333

Toivomme, että postaus inspiroi sinua kesäiseen sisustussuunnitteluun! Seuraavaan kertaan, BRICOFLOR-tiimisi.

Jätä kommentti