Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Tapetit ja Seinävaatteet

Valokuvatapetit taiteella - Taiteen suunnittelu on tehty helpoksi!

Oletko luova persoona ja haluaisit sen heijastuvan sisustuksessasi? Suositko sisustuksessa erilaisia ja hauskoja ratkaisuja? Haluatko antaa seinällesi hyvin persoonallisen kosketuksen? Sitten valokuvatapetit taiteella ovat varmasti juuri sinua varten!

VALOKUVATAPETIT TAITEELLA: MUUTA KOTISI OMAKSI UNIIKIKSI TAIDEMUSEOKSI

VALOKUVATAPETTI LEONARDO DD115889 A.S. CRÉATION XXL 5

Valokuvatapetit taiteella antaa kodillesi jopa dramaattisen tunnelman ja ne antavat pohjan tyylikkäälle ja yksilölliselle sisustukselle. Valokuvatapetit taiteella kategoriassa on saatavilla monenlaisia tapetteja useassa eri tyylissä. Tapetit, jotka ovat kuin vesiväreillä maalattu, tuovat tilaan luonnollista ilmettä. Jos puolestaan haluat antaa seinille erikoisen viehätyksen, leikkisät kuviot sekä kauniit tapetit kukka-aiheilla, sopivat sinulle. A.S. Création History of Arts -mallisto tarjoaa erilaisia tyylikkäitä tapetteja, jotka antavat sisustukseen taiteellista charmia ja jopa satumaisen yleisilmeen. Nykyaikaisempia variaatioita on erityisesti tapetit, joissa on erilaisia abstrakteja kuvioita. Ne antavat jokaiselle sisustukselle persoonallisen ilmeen, sillä jokainen voi tulkita kuviot hyvin yksilöllisesti. 

VALOKUVATAPETTI WOODY 1 DD111211 LIVINGWALLS WALLS BY PATEL

TAPETTI KUIN MAALAUS: LUOVUUTTA JA ELEGANSSIA

Jos haluat lisätä harmoonista taidetta seinille tapetin muodossa, siihen sopivat parhaiten kauniit tapettimme, jotka muistuttavat maalauksia. Voit siis tehdä olohuoneestasi oman taidemuseosi. Voit valita eri tyyleistä, kuten laivoista, eläimistä ja metsistä, joiden avulla voit antaa sisustuksellesi luonnonmukaisen tunnelman. Erityisesti Walls by Patelin valokuvatapetit tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia seinien koristeluun.

LUO POHJA PERSOONALLISELLE SISUSTUKSELLE MUOTOKUVIEN AVULLA

Maalausten näköisten tapettien joukosta löydät myös muunlaisia tapetteja, jotka on koristeltu muotokuvalla. Ne voivat antaa seinille sen tietyn lisän ja luoda pohjan yksilölliselle sisustukselle. Nämä tapetit pääsevät oikeuksiinsa erityisesti silloin, kun ne yhdistetään samanvärisiin yksivärisiin tapetteihin. Valokuvatapetti taiteella voi olla erittäinkin näyttävä, jolloin yksiväriset tapetit tasapainottavat tilaa.

VALOKUVATAPETTI SILVEROUTLINE DD118065 A.S. CRÉATION ATELIER 47

TAITEELLISIA OIVALLUKSIA LUONNOSTA TAPETIN INSPIRAATIONA

Haluatko tuoda luonnon rauhaa myös sisätiloihin? Silloin valokuvatapetit luontoaiheella, ovat varmasti juuri sinulle sopivia. Erityisesti idylliset maisemakuvat tuovat harmoniaa mihin tahansa tilaan ja luovat kodikkaan ja täydellisesti rentoutumiseen soveltuvan tunnelman. Valitsitpa sitten rauhaa ja mukavuutta huokuvat metsätapetit tai mieluummin vuoristomaisematapetin, joka herättää seikkailun hengen ja säteilee vapautta - maisematapetilla voit muuttaa kotisi luonnon inspiroimaksi ja luoda pohjan tyylikkäälle sisustukselle.

VALOKUVATAPETTI STEAM DD109135 A.S. CRÉATION AP DIGITAL 4

ANNA SEINILLE KEVÄISTÄ VIEHÄTYSTÄ

Voit luoda luonnollista charmia myös taiteellisella kukkatapetilla. Valokuvatapetti taiteella, jossa on kukkakuviointia, kutsuu kevään myös sisätiloihin ja luo lämpimän tunnelman kotiisi. Käytettävissäsi on monipuolinen valikoima valokuvatapetteja taiteella. Voit siis valita erityisen näyttävistä, upean koristeisista ja leikkisistä malleista. Erilaisia malleja löytyy esimerkiksi herkissä väreissä ja romanttisen tummissa, jotka huokuvat tyyliä ja eleganssia. Näin voit muuttaa kotisi henkilökohtaiseksi kukkaniityksi, joka suorastaan kutsuu sinua.

ABSTRAKTEJA KUVIOITA LUOMAAN MODERNIN KOSKETUKSEN

Kirkkaat värit, suorat linjat, silmiinpistävät kuviot - abstrakteilla malleilla voit luoda modernin tunnelman, jolla on oma viehätyksensä ja joka antaa jokaiselle tilalle juuri sen kaipaaman lisän. Löydät verkkokaupastamme valokuvatapetit taiteella osiosta erilaisilla tapetteja abstrakteilla kuvioilla, joita on saatavilla lukuisissa väreissä, tyyleissä ja kuvioissa. Ne ovat erityisen kiehtovia silloin, kun yhdellä seinällä on huomiota herättävä kuviotapetti ja muut seinät on koristeltu rauhallisilla yksivärisillä tapeteilla, jotka sointuvat väriltään abstraktia kuviota. Kuviotapetit ja yksiväriset tapetit yhdessä tekevät  sisustuksesta harmoonisen  ja  tasapainoisen.

Toivottavasti sait inspiraatiota ja intoa sisustaa hieman rohkeammillakin tapeteilla! Seuraavaan kertaan, tiimisi BRICOFLORilta.

Jätä kommentti