Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Art deco - Ideoita tyylikkään sisustuksen luomiseen

Art deco -sisustustyyli juontaa juurensa 1920-luvun Ranskasta. Tämän taiteellisen tyylin ylistettyjä piirteitä ovat geometriset ja graafiset kuviot, sekä tyylikkäät kiiltävät elementit. Nykyaikana art deco -sisustyylissä 1920-luku kohtaa modernin maailman saaden aikaan ihastuttavan lopputuloksen. Anna olohuoneellesi nostalginen ilme yhdistämällä rohkeita kuvioita kultaisilla koristuksilla muihin sisustuselementteihin, kuten puusta tehtyihin huonekaluihin ja kodikkaisiin tekstiileihin, kuten koristetyynyihin.

Luo olohuoneestasi nostalginen paratiisi art deco -tyylisillä sisustuselementeillä

Haluatko antaa olohuoneellesi ylellisen tunnelman luopumatta sen mukavuudesta ja viihtyisyydestä? Jos rohkeat kuviot, värit ja kultaiset korostukset ovat sinua varten, art deco -tyylinen sisustus sopii täydellisesti sinulle. Tämä sisustustyyli antaa jokaiselle huoneelle ainutlaatuisen jalon kosketuksen, johon yhdistämällä tekstiilejä ja lämpimän sävyisiä sisustuselementtejä takaa viihtyisän tunnelman. Lämpimät värisävyt, kuten oranssi, punainen, ruskea, violetti ja kulta sopivat mainiosti tähän sisustustyyliin. Vaihtoehtoisesti viileät sävyt, kuten petroolin sininen, minttu ja antrasiitti, sekä vihreän eri sävyt sopivat tyylikkääseen ja nostalgiseen huonetilojen sisustussuunnitteluun. Lisäksi voit käyttää tiettyjä seinä- ja lattiapäällysteitä antamaan sitä tiettyä lisää ja luomaan hyvän perustan sisustukselle, joka korostaa kultaista 1920-lukua.

Livingwalls valokuvatapetti | Jurassic 2 DD113692 Walls by Patel

Mikä on sopiva lattiapäällyste art deco tyyliseen sisustukseen?

Sinulla on monia lattiavaihtoehtoja art deco tyylisen sisustuksen luomiseen. Puumaisten lattioiden lisäksi tekstiiliset lattiapäällysteet, kuten tekstiililaatat sopivat täydellisesti nostalgiseen sisustustyyliin. Jos valitset kovan lattian, suosittelemme erityisesti valitsemaan tumman sävyisen lattian. Tekstiililattioiden kohdalla lämpimän ja viileän sävyiset kuninkaalliset värit ovat erinomainen valinta.

Gerflor lukkoponttivinyyli | Senso Clic Premium "1205 Shale Beige"

Parkettilattia: Tuo tyyliä ja eleganssia huoneeseen

Parketit tarjoavat niin hyvän vaihtoehdon tyylikkään sisustuksen luomiseen kuin muita monia käytännöllisiä ominaisuuksia. Näihin ominaisuuksiin kuuluvat parketin erinomainen kestävyys ja pitkäikäisyys. Lisäksi parketti on terveellinen lattia, joka edistää huoneen sisäilman laatua. Verkkokaupastamme löydät monipuolisen valikoiman parkettilattioita, joista voit valita sinulle sopivan lattian värin, puulajin tai pintakoristuksen perusteella. Art deco -tyyliin sopivassa parketissa lämpimät värisävyt ja puun luonnollinen ulkonäkö pääsevät oikeuksiinsa. Varsinkin tumma parketti saa meiltä täydet pisteet, sillä se sopii täydellisesti 20-luvun sisustustyyliin.

Laminaattilattia: Kaunis lattia hyvillä ominaisuuksilla

Laminaatti on lattianpäällyste, joka saa meiltä pisteet kauniin ulkonäön ja lukuisten hyvien ominaisuuksien ansiosta. Laminaattilattia on parketin tapaan hyvin vakaa ja kestävä, jonka ansiosta saat pitkäikäisen lattian, joka näyttää kauniilta monen vuoden jälkeen. Lisäksi ensiluokkaiset akustiset ominaisuudet ovat laminaatille hyvin ominaiset. Laminaatit tarjoavat monipuolisen valikoiman lattiavaihtoehtoja, joissa lukuisat pintakoristukset tekevät vaikutuksen. Kuten parkettilattioiden kohdalla, suosittelemme valitsemaan tumman laminaattilattian, sillä se välittää tyylikkään tunnelman.

Mattolattia: Välitttää tyylikkään ja kodikkaan tunnelman

Haluatko tehdä olohuoneestasi viihtyisän tilan, jossa art deco -tyylinen sisustus pääsee loistamaan? Siinä tapauksessa tekstiilinen lattiapäällyste on erityisen sopiva vaihtoehto. Tekstiililaatat ovat hyvin miellyttävän tuntuisia, jonka ansiosta huoneen viihtyisyys korostuu. Jotta tekstiililaatta välittäisi tyylikkään ilmeen, kannattaa suosia rohkeita viileitä värisävyjä, kuten petroolin sinistä, violettia, oranssia tai turkoosia. Tekstiililaatat sopivat loistavasti lattianpäällysteeksi allergikoiden ja perheellisten kotitalouksiin, sillä ne keräävät pölyä, jolloin huoneilman laatu paranee huomattavasti.

Mikä on sopiva seinäpäällyste art deco -tyylin luomiseen?

Tapetit tarjoavat loistavan perustan art deco -sisustustyylille. Voit valita laajasta valikoimasta yksiväriset tapetit haluamassasi värisävyssä ja siten antaa huoneensisustukselle kosketuksen 20-lukua. Kuviolliset art deco tapetit ovat myös loistava sisustuselementti luomaan eleganttisen ja modernin tunnelman huonetilaan. Varsinkin koristeelliset kuviot, jotka ovat hyvin läsnä barokkitapeteissa tuovat ihanan nostalgisen ilmapiirin huoneeseen. Voit myös yhdistää kuviollisen tapetin yksivärisen tapetin kanssa, joilloin kuviotapetin koristukset korostuvat.

A.S. Création tapetti | 374271 Livingwalls New Walls

Kukkatapetit: Leikkisä ja keväinen ilme

Jos haluat korostaa art deco -tyyliä kevyellä ja leikkisällä tavalla, kukkatapetit ovat sopiva valinta seinäpäällysteeksi. Kukkatapetin avulla voit nauttia keväisestä tunnelmasta ympäri vuoden. Voit valita rohkean kukkatapetin, jossa voimakkaat värit ja kuviot pääsevät loistamaan. Vaihtoehtoisesti voit valita hillitymmän kukkatapetin, jolloin seinän ilmeestä ei tule liian silmäänpistävä.

Geometriset ja graafiset tapetit: Järjestystä ja harmoniaa sisustukseen

Geometriset tapetit antavat huoneellesi rakennetta ja järjestystä varmistaen sisustuksen yhtenäisen kokonaiskuvan. Tässäkin tapauksessa, sinulla on laaja valikoima vaihtoehtoja, joissa eri kuviot ja värit koristavat tapettia. Voit valita timantti, ympyrä, neliö ja muiden lukuisten geometristen kuvioiden välillä. Art deco -tyylisen sisustuksen luomiseen, suosittelemme suosimaan värejä, kuten kulta, vihreä ja punainen.

Seuraavaan kertaan!

Jätä kommentti