Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Modernit tapetit makuuhuoneeseen

Makuuhuone on yksi tärkeimmistä kodin huoneista riippumatta siitä, tuletko kotiin raskaan työpäivän jälkeen ja haluat vain levätä tai haluatko viettää sunnuntain rentoutuen sängyssä ladaten akkuja. Tämän vuoksi makuuhuoneen sisustuksen suunnittelua ei saa jättää huomioimatta. Modernit tapetit sopivat luomaan varsin yksilöllisen ja ainutlaatuisen ilmeen makuuhuoneeseen. Meidän vinkeillä valitsemalla modernit tapetit makuuhuoneeseen annat huoneelle persoonallisen kosketuksen!

Kuviotapetit tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja

Kuviotapetit tuovat juuri suosikkikuviosi seinillesi. Modernilla tapettivalinnalla voit tehdä makuuhuoneen seinästä katseenvangitsijan tai yksinkertaisesti voit antaa seinille persoonallisen ilmeen. Monipuolinen valikoima kuviotapetteja antaa mahdollisuuden valita juuri sinun tyyliin sopivan tapetin. Kukkatapetit antavat luonnollista viehätystä, kun taas geometriset tapetit antavat tiettyä aksenttia ja muodostaa loistavan pohjan makuuhuoneen modernille sisustukselle. Anna luovuutesi virrata ja valitse henkilökohtainen suosikkisi ja aloita makuuhuoneen sisustuksen suunnittelu!

Michalsky Living | Tapetti 36501 Living Dream Again

Kukkatapetit tuovat kevät tunnelmaa

Tuo pala luontoa makuuhuoneeseen juuri sinun tyylisellä kukkatapetilla. Löydät vaihtoehtoja värikkäistä kukkatapeteista romanttisiin ruusukuvioihin ja liljamalleihin. Kukkatapetit yhdistettynä puun näköiseen lattiapäällysteeseen takaa tyylikkään sisustuksen lopputuloksen makuuhuoneessa.

A.S. Creation | Tapetti 374721 Asian Fusion

Geometriset ja graafiset tapetit luovat järjestystä ja rakennetta

Geometriset tapetit ovat olleet trendikäs seinäpäällyste jo monien vuosien ajan. Geometrinen kuviointi on hyvin moderni ja sopii loistavasti pohjoismaiseen sisustukseen. Valikoimasta löydät niin ruutukuviot kuin tyylikkäät ympyräkuviot. Nämä tapetit tarjoavat jokaiselle jotakin! Valitse siis oma suosikki ja tuo järjestystä ja rakennetta makuuhuoneeseen. Tapettien monet värivaihtoehdot tarjoavat myös monia mahdollisuuksia sisustussuunnittelulle. Raidallinen tapetit kuuluvat myös seinäpäällysteiden klassikoihin. Löydät eri värejä, eri kokoja ja eri suuntiin osoittavia raitoja tapettivalikoimasta. Merellisen ilmeen annat raitatapetilla, joka antaa ihastuttavan vaikutuksen.

Michalsky Living | Tapetti 939372 Living High Rise

Ihastuttavat pilkulliset tapetit

Pilkulliset tapetit ovat hyvin leikkisiä ja ilahduttavat jokaista huoneessa olijaa. Monipuolisten perus- ja korostusvärien ansiosta suunnittelumahdollisuudet ovat rajattomat – olipa kyse sitten suurista huomiota herättävistä tai herkistä yksinkertaisista pilkuista. Valitse henkilökohtainen suosikkisi ja elävöitä makuuhuoneesi seiniä.

A.S. Création | Tapetti 363104 Palila

Tapetit puumotiivilla antavat luonnon kosketuksen

Puutapetit ovat hyvin suosittu tapettivalinta pohjoismaisessa sisustuksessa. Tämä ajaton klassikko luo kodikkaan tunnelman, joka korostaa mukavuutta ja lämpöä huonetilassa. Puutapetti voi tuoda maalaismaisen ilmeen ja ihastuttaa luonnollisella viehätyksellään. Tämä tapetti sopii varsin hyvin romanttiseen maalaistyyliin, joka on täynnä nostalgiaa ja kodikkuutta. Puutapetit sopivat myös muihin sisustustyyleihin, kuten Shabby Chick -tyyliseen sisustukseen tai merelliseen sisustukseen.

A.S. Création | Tapetti 366363 Linen Style

Kivitapetit: Modernin sisustuksen kulmakivi

Teollinen tyyli on jo useiden vuosien ajan ollut yksi suosituimmista moderneista sisustustrendeistä. Siinä yhdistävät urbaani tyylikkyys ja vintage elementit, mitkä luovat aidon loft -ilmeen. Kivitapetin yksinkertainen ulkonäkö jättää tilaa huoneen muulle sisustussuunnittelulle. Kivitapetit, kuten tiilitapetit voivat tuoda sen tietyn lisän valkoiseen ja minimalistiseen sisustukseen.

A.S. Création | Tapetti 907912 Best of Wood`n Stone 2nd Edition

Ripaus ylellisyyttä marmoritapeteilla

Elegantti, ylellinen ja tyylikäs – nämä ovat marmoritapetin ominaispiirteet. Jalokiven hillitty ja minimalistinen ulkonäkö avaa rajattomat mahdollisuudet makuuhuoneen moderniin sisustukseen. Voit yhdistää nämä marmoritapetit yksinkertaisiin huonekaluihin, jotka korostavat tapetin tyylikkyyttä. Monipuolisesta valikoimasta löydät lukuisia koristeita ja korostusvärejä, joten voit nauttia rajattomista mahdollisuuksista huoneen suunnittelussa.

A.S. Création | Tapetti 361573 Materials

Yksiväriset tapetit: Minimalistinen kosketus moderniin makuuhuoneeseen

Modernin tapetin ei aina tarvitse olla näyttävä ja rohkea. Yksiväriset tapetit voivat osoittaa tyylikkyyttä ja jättää tilaa muulle sisustussuunnittelulle. Voit siis tehostaa makuuhuoneen sisustusta ainutlaatuisilla huonekaluilla ja luoda tasapainon yksivärisellä tapetilla. Valitse haluamasi värisävy ja annat vapaat kädet luovuudelle.

A.S. Création | Tapetti 369384 Lagom

Toivottavasti löysit inspiraatiota meidän vinkeistä! Seuraavaan kertaan. BRICOFLOR -tiimisi

Jätä kommentti