Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Merihenkinen sisustus - Meidän ideat ja vinkit

Sisusta kotisi merihenkisesti ja nauti ympärivuoden kestävästä lomatunnelmasta. Varsinkin olo- ja makuuhuoneessa merityylinen sisustus takaa totaalisen rentoutumisen ja pysähtymisen arjen keskellä. Merihenkinen sisustus soveltuu mainiosti myös kylpyhuoneeseen. Jatka lukemista ja saat selville, kuinka annat merituulen raikastaa huonetilojesi ilmettä huolimatta siitä missä kotisi sijaitsee.

Merihenkinen sisustus: Nauti lomatunnelmasta ympärivuoden

Voit tehdä jokaisesta kodin huonetilasta merellisen hyvänolon paratiisin käyttämällä merenkulkuun kuuluvia elementtejä. Näihin elementteihin kuuluvat puumateriaalit ja raitakuviot, sekä sini-valko-punaisesta koostuva värimaailma.

Merihenkiset tapetit: Monipuoliset kuosit todelliseen merimaailmaan

Tapetit toimivat monesti perustana tyylikkään huonetilan sisustukselle. Etenkin sinivalkoraitaiset tapetit luovat erinomaisesti merihenkisen sisustuslähtökohdan, johon lisäämällä ripaus punaista sävyä ja puulankkuja pyöristävät kokonaisuuden. Jos haluat keskittyä seinäpäällysteisiin, jotka luovat merihenkisen sisustuksen, valitse ankkuri-, purjelaiva- tai simpukkakuvioilla varustetut tapetit. Valitse kuviotapettien joukosta 342424 A.S. Création Designdschungel 2 by Laura N, jonka graafinen sinivalkoinen siksak-kuvio luo loistavan lähtökohdan merihenkiselle sisustukselle. Voit myös yhdistää tämän tapetin yksivärisen sinisen tai valkoisen tapetin kanssa. Yksivärinen tapetti tuo visuaalisesti hyvän tasapainon yhdistettynä enemmän huomiota herättävän kuviotapetin kanssa, jolloin huonetilaan syntyy harmoninen kokonaisuus. Niin 8559-60 A.S. Création New England 2 kuin 365732 A.S. Création Authentic Walls 2 tapetit omaavat tyylikkään puumaisen pintakuvion, joka sopii loistavasti luomaan kotiisi pienen merenrannikko tunnelman.

Selkeä, ajaton ja tyylikäs: Yksivärinen tapetti

Selkeät yksiväriset tapetit voivat antaa seinille hienovaraisesti merellisen tyylin. Voit valita monista sinisen, punaisen ja valkoisen värisävyistä oman suosikkitapetin luomaan huolitellun ja kauniin merellisen sisustustyylin. Valitse ajaton 30526-5 A.S. Création Liberté tapetti, jolla on kevyt kermaisen valkoinen värisävy ja jonka pinnan rakenne on pehmeästi strukturoitu ja siten välittää visuaalisesti tyylikkään ilmeen seinillä. Valitse vaihtoehtoisesti Esprit 936196 | Esprit 12 tapetti, joka on värisävyltään pastellinsininen ja jonka pinnan rakenne on myös kevyesti strukturoitu. Molemmat tapetit sopivat hienovaraisesti luomaan merihenkisen tyylin seinillesi.

Raitatapetit luovat merihenkisen sisustuksen

Raitakuviot ovat keskeinen osa merihenkistä sisustustyyliä. Varsinkin raidat sinisellä, valkoisella tai punaisella pohjalla välittävät huonetilaasi ihanan merellisen kosketuksen. Raitatapettien valikoimasta löydät monia vaihtoehtoja, jotka vaihtelevat raidan värin, muodon ja leveyden mukaan. Niin 948311 Livingwalls Styleguide Natürlich kuin 354123 A.S. Création Côte d’Azur tapetit taakavat yksinkertaisilla sinisillä raidoillaan merihenkisyyden, joka sopii moneen huonetilaan. Myös hillitympi 32990-2 Innova Memory 3 tapetti takaa merihenkisen sisutuksen valkoharmaa värisillä raidoillaan.

Tapetit puumotiivilla: Merityylinen sisustus autenttisella kosketuksella

Puutapetit ovat jo monta vuotta olleet erittäin suosittuja ja hyvästä syystä. Tapettien luonnollisen ja autenttisen ulkonäön ansiosta puutapetit sopivat moniin sisustustyyleihin, mukaan lukien merihenkiseen sisustusty

Merihenkinen sisustus | Tapetti 365732 A.S. Création Authentic Walls 2

yliin. Sen tähden puutapetit tuovat ensiluokkaisen luonnon kosketuksen seinillesi. Puumotiivin omaava 95370-1 A.S. Création Dekora Natur 6 tapetti tuokin ihanan luonnollisen viehätyksen valitsemaasi huonetilaan ilman ylikuormittamatta huoneen yleistä ilmettä. Osa puutapeteista omaavat kuluneen ilmeen, joka yhdessä valkoisen värin kanssa antaa todellisen maalaismaisen kosketuksen. Valitse tapettien valikoimasta joko 959141 A.S. Création Best Of Wood’n Stone 2nd Edition tai 899927 A.S. Création Il Decoro, jotka molemmat korostavat luonnollisen puun ulkonäköä sinisillä yksityiskohdillaan elävöittäen seiniä.

Parhaat lattiapäällysteet merihenkiseen sisustukseen

Sopivan lattiapäällysteen valitseminen on yksi merkittävistä osista huoneiden suunnittelussa. Puumaiset lattiapäällysteet soveltuvat erityisen hyvin merihenkiseen sisustukseen. Voit valita aidosta puusta valmistetun parkettilattian tai laminaatti- tai vinyylilattian, joissa niin puumainen ulkonäkö kuin käytännölliset ominaisuudet yhdistyvät.

Parketti: Luonnollinen, ympäristöystävällinen ja laadukas

Parkettilattia on varsin klassinen valinta lattiapäällysteelle. Parketti tarjoaa niin esteettisen ulkonäön kuin muita hyviä ominaisuuksia, kuten hyvän kestävyyden ja joustavuuden. Parkettien tuotantoprosessi keskittyy ekologisuuteen ja resurssien optimointiin, joten voit siis nauttia parkettien laadusta ja ympäristöystävällisyydestä. Valikoimasta löydät parketteja eri puulajien ja koostumuksien välillä. Maalaismaiset parketit, joiden pinnalla on halkeamia sopivat nimenomaan merihenkiseen sisustukseen niiden erityisen luonnollisen ulkonäön ansiosta.

Laminaatti: Todenmukainen vaihtoehto puulle

Laminaatti on erittäin todenmukainen vaihtoehto aidolle puulattialle. Laminaattilattioissa yhdistyvät niin puumainen ulkonäkö kuin käytännölliset ominaisuudet, kuten erinomainen kestävyys ja helppohoitoisuus. Voit valita sinulle täydellisen lattian lukuisista laminaattimallistoista, joista löydät monia puulajien jäljitelmiä tammesta vaahteraan. Laminaatteja on tarjolla eri värisävyissä ja täten löydätkin laminaatteja vaaleista tummiin värivivahteisiin. Ter Hürne Avatar 3.0 | Wood Edition ”W08 Nova Tammi”, tammimainen laminaatti tuo mukavan raikkauden huonetilaan, johon voit yhdistää merellisiä sisustuselementtejä pyöristämään sisustuksen kokonaisuuden.

Merihenkinen sisustus | Ter Hürne Avatara 3.0 | Wood Edition "W08 Nova tammi"

Vinyyli: Yhdistelmä tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä

Valitsemalla vinyylilattiat varmistat, että huonetilasi saa modernin ja käytännöllisen lattiapäällysteen. Joustava vinyylilattia yhdistää tyylikkään muotoilun, käytännöllisyyden sekä hyvän lämmönjohtokyvyn ja äänieristyksen. Ennen kaikkiaan vinyylilattia on erittäin helppo puhdistaa, jonka vuoksi se on vaivaton ylläpitää. Valitse Gerflor Creation Click 55 ”0061 Oxford” vinyylilattia merihenkisen tunnelman luomiseen. Luonnollisen näköinen puupinta antaa lattialla autenttisen ilmeen ja täten sopii mainiosti merelliseen tyyliin.

Merihenkinen sisustus | Gerflor Creation Clic 55 "0061 Oxford"

Merihenkiseen sisustukseen sopivat dekoraatiot

Ankkurikuviot, simpukat tai purjeet – jo yksikin merellinen esine antaa raikkaan viimeistelyn merihenkiselle sisustukselle. Huonekalujen valitsemisen ja sisustamisen yhteydessä kannattaa suosia puumateriaalia ja vintage-tyylisiä elementtejä, sillä ne sopeutuvat mainiosti merihenkiseen sisustukseen. Matot voivat olla todellisia katseenvangitsijoita huoneessa, joten valitsemalla juuri oikean tyylisen maton takaat, että merihenkisyys välittyy jokaiselle huoneessa. Esimerkiksi, Amazonas 061002 Luonnollinen/Kerma villamatto sopii täydellisesti merelliseen ja saaristomaiseen sisustukseen.

Seuraavaan kertaan!

BRICOFLOR-tiimisi

Jätä kommentti