Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Tekstiililaatat makuuhuuhuoneeseen

Tekstiililaatat ovat olleet suosituimpia lattiapäällysteitä jo vuosia, ja syystäkin.  Tekstiililattiat ovat loputtomien etujensa vuoksi sopiva vaihtoehto sekä kotikäyttöön että liiketiloihin. Makuuhuoneessa voit nauttia tekstiililaattojen uskomattoman käytännöllisistä ominaisuuksista ja ainutlaatuisesta mukavuudesta.

SISÄLTÖ

Tekstiililaatat makuuhuoneessa – loputtomia käytännöllisiä etuja
Lämmin, pehmeä ja kodikas tunnelma tekstiililaatoilla
Mattojen akustiset edut
Tekstiililaatat - täydellinen vaihtoehto allergikoille
Tekstiililaattojen puhdistus ja ylläpito
Tekstiililaatat- anna luovuutesi virrata

Tekstiililaatat makuuhuoneessa – loputtomia käytännöllisiä etuja

 

tekstiililaatat makuuhuoneeseen Tretford Interland "602 Cashew"

Tekstiililaatat ovat jo pitkään olleet arvostettu ja suosittu lattiapäällyste makuuhuoneessa korkealaatuisten ja käytännöllisten etujensa ansiosta. BRICOFLOR tarjoaa tekstiililaattoja, joilla on ensiluokkaiset ominaisuudet ulkonäön, muotoilun ja tuntuman suhteen. Nämä lattiapäällysteet auttavat sinua muuttamaan kotisi lämpimäksi hyvinvoinnin keitaaksi. Tekstiililaattojen neliömuotoisen ulkonäön ansiosta voit helposti yhdistää erilaisia ​​malleja ja värejä ainutlaatuisten kuvioiden luomiseksi ja henkilökohtaisen sisustustyylisi ilmaisemiseksi. Lisäksi matoilla on äänieristäviä ominaisuuksia, jotka takaavat, että voit nauttia rauhallisesta ja hiljaisesta ilmapiiristä kotonasi. Tekstiililaattamme ovat myös erittäin kestäviä, joten voit nauttia uudesta lattiasta useiden vuosien ajan.

Lämmin, pehmeä ja kodikas tunnelma tekstiililaatoilla

Tekstiililaatoilla on myös monia etuja, joita muut lattiapinnoitteet eivät voi tarjota. Pehmeän langan ansiosta pinnoite tarjoaa erittäin miellyttävän kävelykokemuksen ja auttaa näin muuttamaan lattian pehmeäksi ja lämpimäksi paratiisiksi jaloillesi. Juuri tästä syystä tekstiililaatat sopivat erityisen hyvin makuuhuoneeseen, koska voit nauttia maton lämpimästä ja pehmeästä pinnasta heti herättyäsi.

Mattojen akustiset edut

tekstiililaatat makuuhuoneeseen Tretford Interland "556 Saniainen"

Monien muiden etujen lisäksi tekstiililaatoilla on myös erinomaisia akustisia ominaisuuksia. Niillä on erinomaiset iskunvaimennus-, äänenvaimennus- ja äänieristysominaisuudet, joita voi olla vaikea saavuttaa muilla lattiapinnoitteilla. Tekstiililaatat vaimentavat taustamelua, mikä puolestaan ​​johtaa erittäin miellyttävään huoneakustiikkaan. Jos lattiasi tarvitsee äänieristystä, mutta tekstiililaatat eivät ole optimaalinen valinta sinulle, matot saattavat sopia kotiisi.

Tekstiililaatat - täydellinen vaihtoehto allergikoille

Tekstiililaatat eivät yleensä liitetä korkeaan sisäilman laatuun eivätkä varmasti sopivaan ilmapiiriin allergikoille. Useiden vuosien ajan olemme kuulleet, että matot luovat huonon elinympäristön herkille ihmisille ja allergikoille. Mutta onko se todella totta? Ei oikeastaan, asia on täysin päinvastoin. Monet ihmiset eivät tiedä sitä, mutta erittäin mielenkiintoinen tosiasia on, että matot ovat hyviä terveydelle! Tekstiililattiat ovat erittäin hygieeninen vaihtoehto, ja niillä on positiivinen vaikutus elämänlaatuamme sekä toimistoissa että kotona. Toisin kuin moni luulee, matot auttavat esimerkiksi silloin, kun kärsit allergioista. Maton kuidut vangitsevat pölyhiukkaset ja estävät niitä lentelemästä ilmassa, mikä puolestaan parantaa ilmanlaatua.

Tekstiililaattojen puhdistus ja ylläpito

Tekstiililaatat Schatex Smartline Plus ''2001 Beige''

Useimmissa tapauksissa tekstiililaattojen puhdistamiseen ja hoitamiseen ei tarvitse kiinnittää paljon huomiota, mutta jotkut itsepäiset tahrat saattavat tarvita enemmän aikaa ja huomiota. Tekstiililaatat, kuten kaikki muutkin lattiapinnoitteet, edellyttävät myös säännöllistä imurointia pölyn kertymisen estämiseksi. Erilaiset nesteet voidaan pyyhkiä pyyhkeellä tai paperilla. On myös mahdollista rapsuttaa mattoa varovasti kuivien tahrojen poistamiseksi. Irrotettavat laatat voidaan tarvittaessa nostaa ylös ja pestä lämpimällä vedellä ja pesusienellä. Jos tahra on voimakas, voit poistaa lian miedolla pesuaineella. On tärkeää antaa tekstiililaatan kuivua pesun jälkeen (luonnollisesti) ennen sen asettamista takaisin. Schatex-tekstiililaatat ovat optimaalinen valinta sinulle, jos etsit lattiapinnoitetta, joka on helppo puhdistaa ja hoitaa.

Tekstiililaatat- anna luovuutesi virrata

Tekstiililaatat ovat erittäin monipuolinen sisustuselementti. Näitä lattapäällysteitä on saatavilla useissa väreissä ja kuvioissa, joten löydät taatusti makuusi sopivan vaihtoehdon. Me tarjoamme kaikkea kirkkaista väreistä, kuten punaisesta ja oranssista, jotka tekevät lattiasta katseenvangitsijan, klassisiin beigeihin ja harmaisiin sävyihin, jotka antavat huoneelle harmonisen tunnelman. Lisäksi voit valita joukosta jännittäviä kuvioita ja erilaisia ​​rakenteita. Laajan värivalikoiman ja sisustusvaihtoehtojen ansiosta voit antaa luovuutesi ja inspiraation virrata suunnitellessasi unelmakotiasi!

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Ystävällinen ja osaava henkilökuntamme auttaa mielellään kaikessa värivalinnoista toimitukseen. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen!

Ensi kertaan, BRICOFLOR-tiimisi!

Jätä kommentti