Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Uncategorized

Kasviaiheiset tapetit- Tuo luonto sisään

Kasviaiheiset tapetit-1Kasviaiheiset tapetit lumoavat ympäristönsä luonnollisella viehätysvoimallaan ja luovat perustan tyylikkäälle sisustukselle, kun ne yhdistetään sopivaan sisustukseen. Meiltä löydät takuulla makuusi sopivan tapetin, etsit sitten eksoottista viidakkotapettia tai rauhallisen valkoista kukkatapettia.

Sisältö

Kasviaiheiset tapetit- Luo rento ilmapiiri kotiisi
Luo eksoottinen tunnelma lehtitapeteilla
Kasviaiheiset tapetit- Koe viidakkotapettien viehätysvoima
Herätä kevät ihanilla kukkatapeteilla

Kasviaiheiset tapetit- Luo rento ilmapiiri kotiisi

Kasviaiheiset tapetit Tapetti 364691 A.S. Création Authentic Walls 2

Kasviaiheiset tapetit luovat luonnollisen ilmapiirin ja rauhoittavan tunnelman jokaiseen huoneeseen. Näiden tapettien avulla jokainen päivä tuntuu lämpimältä retkeltä kasvitieteelliseen puutarhaan, riippumatta siitä miltä sää oikeasti näyttää ulkona. Kasviaiheiset tapetit tekevät kodistasi satumaisen paratiisin, valitset sitten eksoottisen vihreän viidakontapetin vaikuttavilla väreillä tai kauniin ja hennon kukkatapetin vaaleanpunaisissa sävyissä.  A.S. Créationin Tapettien 32799-1 ja 364691 avulla voit luoda kodistasi pienen lämpimän paratiisin muutamalla nopealla askeleella. Avaa sydämesi kukkivalle maailmalle ja valitse juuri sinulle sopiva tapetti.

Luo eksoottinen tunnelma lehtitapeteilla

Tapetti 362001 A.S. Création Neue Bude 2.0

Haluatko unohtaa arkielämän ja leikkiä, että olet lomalla etelän lämmössä? Sinä tapauksessa lehtitapetit ovat oikea valinta sinulle! Nämä kasviaiheiset tapetit luovat rentouttavan ilmapiirin kotiisi ja antavat seinillesi uutta elämää koko vuoden ympäri. Lehtitapetit ovat ensimmäinen askel kohti modernia ja tyylikästä sisustusta, valitset sitten luonnollisen vihreän kasvitapetin tai räikeän pinkin palmumotiivin. Vaihtoehtoisesti voit valita tapetin joka yhdistää moderneja geometrisiä kuvioita lehtiin. Nämä tapetit luovat modernin ja raikkaan tunnelman. Hyvä esimerkki tästä on A.S Créationin tapetti 368112 Il, Decoro -kokoelmasta.

Kasviaiheiset tapetit- Koe viidakkotapettien viehätysvoima

Viidakkotapettien avulla voit muuntaa kodistasi eksoottisen paratiisin ilman, että sinun tarvitsee pelätä vaarallisia eläimiä. Voimakkaiden vihreiden sävyjen ja vaikuttavien kuvioiden lisäksi voit myös löytää maa- ja pastellinvärisiä hentoja viidakkotapetteja. Yksinkertaisimmat viidakkotapetit jättävät tilaa ainutlaatuisille ja värikkäille huonekaluille ja sisustusesineille. Yksinkertaiset puiset vintage huonekalut luovat jännittävän kontrastin eksoottisille viidakkotapeteille. A.S. Creationin tapetti nro. 362001 on erityisen moderni ja tyylikäs vaihtoehto niille, jotka etsivät hennompaa viidakkotapettia.

Herätä kevät ihanilla kukkatapeteilla

Kasviaiheiset tapetit Valokuvatapetti BirdPoesie1 DD118220 A.S. Création Atelier 47

Tee huoneestasi romanttinen hyvinvoinnin keidas kukkatapeteilla ja nauti kevään tunnelmasta ympäri vuoden. Kukkatapetit eivät myöskään ole syyttä myydyimpiä seinäpeitteitä. Ihanilla kukkatapeteilla on ajaton ulkonäkö, joka ei tule koskaan menemään muodista. Ruusutapetilla voit luoda romanttisen ilmapiirin, kun taas orkideat edustavat hyvinvointia ja rentoutumista. Tapetti DD110276 Livingwalls Walls by Patel tai tapetti 365181 Michalsky Living Dream Again voi muuttaa huoneen kasvitieteelliseksi hyvinvoinnin keitaaksi ja siirtää kevään kotiisi ikuisesti.

Ensi kertaan! Sinun BRICOFLOR-tiimisi.

Jätä kommentti