MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Bennett & Jones Shire Landscapes "Oak No. 5 Devon"Image maximise icon
Bennett & Jones Shire Landscapes "Oak No. 5 Devon"Image maximise icon
Image maximise icon
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 7 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

  •  Laadukas parkettilattia oleskelutiloihin
  • 30 vuoden valmistajan takuu
  • hienostunut pinta
  • helppo asentaa click-järjestelmän ansiosta
81,99 €per m²
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Delivery icon
Toimitus: 

39,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 7 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

Tuotekuvaus
Arrow icon

Huonesuosituksemme

Kaikki aiheesta Bennett & Jones Shire Landscapes "Oak No. 5 Devon"

Uuden Bennett & Jones Shire Landscapes -malliston valitut aidot parketit lupaavat maaseutumaista charmia ja ainutlaatuista luonnetta. Se koostuu viidestä decorista, jotka sopivat sekä klassiseen että moderniin sisustustyyliin. Voit valita keski- tai tummanruskean sävyisten lankkujen välillä, ja saatavilla on myös kaksi lattiaa harmaasävyisinä. Erilaisten väritys- ja viimeistelytekniikoiden hienostuneen käytön avulla valmistaja onnistuu paremmin kuin kukaan muu asettamaan käytetyn puun täydellisesti näyttämölle. Näin syntyy jännittävä yhdistelmä perinteisen näköistä muotoilua ja modernia valmistustekniikkaa, parketit jotka inspiroi sinua joka päivä uudestaan.

 

Bennett & Jones -parketin ylellinen ulkonäkö ei suinkaan petä - saat ensiluokkaisia ja suurikokoisia lankkuja, joilla voit osoittaa tyylitajua. Samalla voit luottaa niiden laatuun, sillä kotiin asennettaessa parketit omaavat 30 vuoden valmistajan takuu. Lisäksi voit asentaa lattian kotiisi hyvällä omallatunnolla, sillä se on valmistettu aidosta puusta ja on siten ympäristöystävällinen.

 

Lisäksi jalot parketit saavat pisteitä kätevällä ja yksinkertaisella asennuksella, johon ei tarvita liimaa eikä erikoistyökaluja. Tämä johtuu käytännöllisestä click-järjestelmästä, jolla mallisto on varustettu. Asennusta varten sinun tarvitsee vain lukita lankkujen sivuihin kiinnitetyt liitokset toisiinsa ja asettaa lankut rivi riviltä. Optimaalisen lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään sopivaa iskuäänieristettä. Sinun ei tietenkään tarvitse luopua lämpimien jalkojen mukavuudesta tämän korkealaatuisen aidon puulattian ansiosta - yhdistä lankut yksinkertaisesti kuumavesilattialämmitysjärjestelmään. Tämä lämmittää lattiaa vahingoittamatta sitä ja tarjoaa sinulle miellyttävää lämpöä hemmotteluun.

Tekniset tiedot
Arrow icon