MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Bennett & Jones London Calling "Oak No. 1 Covent Garden"Image maximise icon
Bennett & Jones London Calling "Oak No. 1 Covent Garden"Image maximise icon
Image maximise icon
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 7 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

Room planner icon
Huoneen suunnittelija
  • Kauniita ja ainutlaatuisia malleja
  • 30 vuoden valmistajan takuu
  • 4 mm paksu kulutuskerros
  • Korkealaatuisia parketteja
85,99 €per m²
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Delivery icon
Toimitus: 

39,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 7 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

Tuotekuvaus
Arrow icon

Huonesuosituksemme

Kaikki aiheesta Bennett & Jones London Calling "Oak No. 1 Covent Garden"

Tunnetun brittiläisen metropolin vilkas ja ilmeikäs luonne näkyy uudessa Bennett & Jones London Calling -mallistossa. Perinteisten sääntöjen noudattamisen sijaan valmistaja kulkee omaa tietään ja luo tällä tavalla ainutlaatuisia parketteja, jotka taatusti kiinnittävät huomion. Malliston viisi kaunista mallia sopivat erityisen hyvin moderniin sisustustyyliin ainutlaatuisen ulkonäkönsä ansiosta, joka muistuttaa Lontoon keskustasta.

Tämä kokoelma tarjoaa erilaisia ruskeita ja harmaita lankkuja, jotka voit yhdistää toisiinsa ainutlaatuisen lattian luomiseksi. Voit valita dynaamisen laivan lattian tai klassisen vaihtoehdon kauniissa maalaistyylissä. Lankut saavat yksilöllisen ulkonäkönsä huolella valitusta pintakäsittelystä, joka korostaa luonnollista puurakennetta. Korkea laatustandardi ei heijastu pelkästään muotoilussa- saat myös 30 vuoden valmistajan takuun, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että lankut on vaihdettava muutaman kuukauden jälkeen. 4 mm paksun kulutuskerroksen ansiosta voit luottaa siihen, että uusi parkettisi kestää melkein kaikkea käyttöä.

Tämä Bennett & Jones-lattia voidaan liimata ja asentaa irrallisena. Niille teistä, jotka haluavat säästää rahaa ja joilla ei ehkä ole aikaa hankkia ammattimaista asentajaa, suosittelemme irrallista asennusta. Lukkoponttijärjestelmän avulla voit liittää yksittäiset lankut ilman liimaa. Jos päätät asentaa lattian irrallisena, sinun on asetettava äänieristyskerros päällysteen ja aluslattian väliin, jotta askelääniä ei synny. Kestävyyden lisäämiseksi on kuitenkin parasta liimata parketti. Näitä lankkuja voi käyttää lattialämmityksen kanssa (vesi), joten voit nauttia mukavasta lämpötilasta kodissasi tarvitsematta huolehtia siitä, että lattia vahinkoituisi.

Tekniset tiedot
Arrow icon