MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Bennett & Jones London Calling "Maple No. 1 The Shard"Image maximise icon
Bennett & Jones London Calling "Maple No. 1 The Shard"Image maximise icon
Image maximise icon
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
  • optimaalinen olohuoneeseen
  • jalostettu pinta
  • lattialämmitykseen sopiva (lämmin vesi)
  • 30 vuoden valmistajan takuu
81,99 €per m²
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Delivery icon
Toimitus: 

39,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Tuotekuvaus
Arrow icon

Huonesuosituksemme

Kaikki aiheesta Bennett & Jones London Calling "Maple No. 1 The Shard"

Kuuluisan brittiläisen metropolin elinvoimaa ja ilmeikkyyttä kuvaa Bennett & Jones -brändi uudella London Calling -mallistollaan. Sen sijaan, että valmistaja taipuisi normaaleihin tapoihin, se kulkee omaa tietään ja esittelee näin ainutlaatuiset parketit, jotka kiehtovat. Viisi valittua decoria sopivat erityisen hyvin moderniin sisustustyyliin silmiinpistävän ulkonäkönsä ansiosta ja antavat Lontoon kaupungin urbaanin ilmeen tulla neljän seinäsi sisään.

 

Malliston ytimessä olevat parketit löytyvät useissa ruskean sävyissä, joita voit joustavasti yhdistellä eri väreihin. Voit valita dynaamisen laivapohjan ilmeen tai tyylikkään maalaistalon tyyliin sopivat versiot. Parketit saavat yksilöllisen luonteensa erityisesti valittujen, luonnollisia puurakenteita korostavien pintakäsittelyiden älykkään yhdistelyn ansiosta. Korkea laatutaso ei näy vain muotoilussa - ostaessasi saat 30 vuoden valmistajan takuun, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että joutuisit vaihtamaan parketit muutaman kuukauden kuluttua.

 

Bennett & Jones London Calling -parketit vakuuttavat myös asennuksen osalta. Klassisen kokopintaisen liima-asennuksen lisäksi on mahdollista tehdä myös kelluva asennus, jonka voit tehdä myös ilman ammattilaisen apua. Click-järjestelmän avulla voit yhdistää yksittäiset levyt toisiinsa ilman liimaa. Jotta askeleet eivät myöhemmin aiheuttaisi häiritsevää melua, tätä asennusmenetelmää käytettäessä kannattaa käyttää lankkujen alla askeläänieristettä. Jos haluat yhdistää parketin kuumavesilattialämmitykseen, sinun ei tarvitse olla lainkaan huolissasi: Mallisto soveltuu lattialämmitykseen, joten sitä voidaan käyttää yhdessä vastaavien lämmitysjärjestelmien kanssa. Näin voit nauttia kodissasi miellyttävästä lämpötilasta ilman, että sinun tarvitsee huolehtia mahdollisista materiaalivaurioista.

Tekniset tiedot
Arrow icon