Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Tapetit ja Seinävaatteet

Lastenhuoneen tapetit: Mitä valita?

Oletko aina hämmentynyt valitessasi lastenhuoneen tapettia? Se on varmaa, että tämä on vaikeaa kun tiedetään, että syntymän ja murrosiän välillä lapsi vaihtaa lastenhuoneen tapetit keskimäärin 4 kertaa. Kutsumme sinut lukemaan ideoitamme tapettien valintaan. Koska loppujen lopuksi yksi tärkeimmistä asioista on se, että huoneen pitäisi ehdottomasti olla lapsen näköinen. Tyyliä lisää siis kuviotapetit, eläintapetit tai geometriset tapetit.

 

TAPETTI 93554-8 A.S. CRÉATION BOYS & GIRLS 5 - Kuviotapetti värikkäillä purjeveneillä

 

Värien ja kuvioiden merkitys

 

Lapsen kehityksen aikana väreillä ja kuvioilla on tärkeä merkitys ja vaikutus. Värit tai värien vivahteet on itseasiassa yksi ensimmäisistä kriteereistä, joiden avulla lapsi tunnistaa elementin. Siksi lapsella on taipumus pitää yllä tiettyä automatiikkaa yhdistäessään kyseisen värin johonkin elementtiin. Värit auttavat siis lasta oppimisessa ja kehityksessä. Tämän vuoksi on olennaista asettaa kehitys lukuisten sateenkaaren värien eteen.

 

KUITUKANGASTAPETTI 383031 LIVINGWALLS THE WALL - Eläintapetti sopiva leikkihuoneeseen

Miksi valita tapetit lastenhuoneeseen?

 

Siihen on syy, miksi meillä on taipumus valita tapetti lastenhuoneeseen. Toisin kuin maalatessa, meillä voi nimittäin olla värien lisäksi myös kuvioita. Kaikkia huoneen neljää seinää ei tarvitse kuitenkaan peittää. Riittää, että laitat tapetin yhdelle tai kahdelle seinälle, jotta saat harmonisen ja värikkään tunnelman. Erilaiset tapetit mahdollistavat myös makuuhuoneen yhden osan korostamisen, huoneen eri vyöhykkeiden rajaamiseen (lepo, opiskelu, leikki).  

 

Altistamalla lapsesi eri väreille hän alkaa erottaa sitä ympäröivät elementit, ne auttavat häntä nopeasti valitsemaan suosikkinsa. Kuvioiden avulla hän alkaa vahvistaa makuaan suosimalla tiettyjä värejä ja hylkäämällä toiset ja siten rakentamaan itseään ihmisenä. Myös lastenhuoneiden tapetteja on tapana vaihtaa melko usein, koska lapset käyvät läpi useita kehitysvaiheita ja heidän makunsa muuttuu. Tapetin yksinkertaisen asennuksen ansiosta useasta tapetoinnista ei tarvitse huolehtia. Sinun tarvitsee vain irroittaa vanha tapetti ja vaihtaa se uuteen tapettiin. Ja lapsen kasvun mukaan valitsemme ensin lastenhuoneen tapetit, sitten käännymme ajanmyötä teini-ikäisen makuuhuoneen tapetteihin.

 

TAPETTIBOORDI LOVELY KIDS 403744 A.S. CRÉATION - Vaalea tapettiboordi lastenhuoneeseen

 

Tapettiboordi lastenhuoneeseen

Jos seinäsi ovat jo maalatut tai jopa jo tapetoidut, etkä halua tapetoida niitä kokonaan uudelleen, asiaan on ratkaisu. Voit nimittäin yhtä hyvin valita yksinkertaisen tapettiboordin. Tapettiboordit ovat uskomattoman käytännöllinen lisäasuste. Tämä on hyvä vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat lisätä seiniinsä ylimääräisen koristeellisen säväyksen. Ilman, että seinän koko tapettia tarvitsisi vaihtaa!

 

Tapettiboordin ansiosta voit muuttaa huoneesi yleisilmeen hetkessä täysin. Tapettiboordi voidaan sijoittaa suoraan joko olemassa olevan tapetin tai maalin päälle. Nopeaan ja helppoon maisemanvaihtoon ei ole parempaa vaihtoehtoa! Se tuo ripauksen väriä täysin valkoiselle seinälle ja omaperäisyyttä lapsen huoneeseen käden käänteessä. Boordeja käyttäessä on monia erilaisia vaihtoehtoja. Jokaiselle tyylille ja iälle löytyy jotakin.

Muokattavissa olevat lastenhuoneen tapetit

Etkö löydä lapsesi suosikkisarjakuvahahmoa markkinoilla olevien tapettien joukosta? Ei hätää kiitos räätälöidyjen tapettien avulla! Kaikenlainen kuvio on tervetullut. Olipa kyse sitten väristä tai kuviosta, tämä vaihtoehto avaa sisustuksellesi kokonaan uuden oven! Se on todellinen DIY tapetti ja loistava tapa sisustaa. Lastenhuoneeseen voit kuvitella sarjakuvan koko seinälle, tai miksei suosikkihahmosi tai jopa interaktiivinen ja leikkisä tapetti? Kuvituksia, maailmankartta tai eläimiä. Sisustamisella ei ole rajoja!

 

Jätä kommentti