Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Laminaattilattia vintage-tyyliin - Klassinen sisustus

Yleinen harhaluulo on, että vain aidolla puulattialla voi luoda vintage-tunnelmaa, mutta myös korkealaatuinen laminaattilattia sopii hyvin klassisen sisustuksen luomiseen. Tämänpäiväisessä postauksessa kerromme, miksi laminaattilattia vintage-tyyliin on täydellinen valinta niille, jotka haluavat luoda ajattoman sisustuksen.

Laminaattilattia

Vintage-tyylinen laminaattilattia - Uskomattomat tekniset ominaisuudet jokaiseen tilaan

Sekä parketti että laminaatti kuuluvat kovien lattiapäällysteiden luokkaan. Laminaattilattia koostuu parketin tavoin useista kerroksista, joista vankka puukuitulevy vakauttaa rakenteen ja kuvioitu koristekerros koristaa muita kerroksia. Kuvion ei aina tarvitse jäljitellä aitoa puuta, vaan se voi muistuttaa myös kiveä, betonia tai laattaa. Tästä syystä laminaattilattia sopii lähes mihin tahansa huoneeseen ja mihin tahansa sisustustyyliin. Koska UV-säteet eivät voi vahingoittaa materiaalia, lattiat säilyttävät kauniin värinsä vuosien ajan ilman auringonvalon aiheuttamaa haalistumista. Laminaattilattia on erittäin kestävä, ja siksi niitä käytetään monissa koti- ja liiketiloissa. Voit siis asentaa laminaattia kaikkeen vierashuoneista kouluihin ja ravintoloihin, mutta muista ottaa huomioon lattian käyttöluokka ja paksuus. Muita näiden kovien lattioiden etuja ovat helppo ylläpito ja yksinkertainen asennus integroidun lukkoponttijärjestelmän ansiosta.

Vaalea laminaattilattia keittiössä

Laminaattilattia vintage-tyyliin - Laaja valikoima tyylejä

Vintage on romanttinen tyyli, ja se on usein on pastellivärimaailmassa. Valkoiset, vaaleat lattiat, kuten Ter Hürne Avatara 3.0 | Wood Edition "W09 Brava Tammi" tai Ter Hürne Avatar 3.0 | Stone Edition "X02 Delphi Kivi”, ovat täydellisen vaalean sävyisiä ja sopivat erinomaisesti viihtyisään ja virkistävään vintage-tyyliin. Nämä kauniit mallit huokuvat keveyttä ja tuovat lisää valoa ja lämpöä kotiisi. Tunnetulla valmistajalla ter Hürnellä on valtava valikoima ainutlaatuisia laminaattilattioita, jotka jäljittelevät taitavasti pehmeitä ja lämpimiä puun sävyjä ja kivikuvioita ja tarjoavat täydellisen pohjan vintage-tyylisille sisustuksille.

Täydellisen kokonaisuuden luomiseksi suosittelemme, että uuteen vintage-lattiaan yhdistetään samantyylisiä huonekaluja ja tekstiilejä. Kevyesti halkeillut maali, kulunut puu ja vaaleat sävyt luovat viehättävän ilmapiirin ja ajattoman ilmeen. Sinun ei kuitenkaan välttämättä tarvitse käyttää vain vanhempia materiaaleja. Nykyaikaisen tekniikan ansiosta voit saada aikaan ikääntyneiden pintojen vaikutelman harjojen, kaapimien ja muiden työkalujen avulla. Vintage-tyylisessä asunnossa tai talossa vallitsevat kauniit värit, joiden pitäisi olla pehmeitä ja rauhoittavia, ikään kuin ne olisivat luonnollisesti haalistuneet ajan myötä.

Sisustus vintage-tyyliin

Vintage on maanläheinen tyyli, joka vaatii ehdottomasti myös luonnollisen näköisiä lattiamateriaaleja, joten aidot parketit tai laminaattilattiat ovat optimaalisia vaihtoehtoja. Ter Hürne Avatara 3.0 | Stone Edition "X01 Pandora Kivi" -mallin aito kivi-ilme ja kauniit vaaleat värit sopivat täydellisesti raikkaaseen vintage-tyyliin. Laminaatti laattamuodossa, jossa on jalo barokkikuvio, on erikoiskäsitelty pinta, joka luo vankan ja klassisen tunnelman. Niille, jotka etsivät hienovaraisempaa kivivaihtoehtoa, suosittelemme Ter Hürne Avatara 3.0 | Stone Edition "X05 Mitra Kivi". Tämä Ter Hürne -laminaattilattia on houkutteleva vaihtoehto niille, jotka eivät pidä puulattioista. Vaaleassa lattiassa on pilkullinen pinta, joka muistuttaa yksityiskohtia myöten aitoa kivilattiaa.

Yhdistä uusi vintage-tyylinen laminaattialattia antiikkihuonekaluihin ja pehmeisiin tekstiileihin

Vintage-tyyli syntyi Euroopassa 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alussa. Tälle tyylille ei käytännössä ole tiukkoja sääntöjä ja rajoituksia. Huonekalut ja asusteet vintage-tyyliin symboloivat menneisyyttä nostalgisella ja usein romanttisella tavalla. Vintage-elementtejä voidaan yhdistää uudempiin esineisiin, jolloin sisustuksesta saadaan hieman modernimpi vintage-sisustus. Erilaisten materiaalien ja tekstuurien sekoitukset vievät sinut aikamatkalle ajassa taaksepäin, jolloin sisustussuunnittelu merkitsi muutakin kuin pelkkiä valkoisia Ikea-huonekaluja. Rautaiset sängyt, metallinapit, kukkapöytäliinat, raskaat tammilaatikot, nahkalaukut, hopeapäällysteiset pukeutumispöydät, peilit, kukat ja kellot ovat kaikki täydellisiä elementtejä klassiseen vintage-tyyliin.

Vintage-sisustuksessa ei ole kyse vain antiikkiesineistä ja huonekaluista. Seinät, lattia ja muu sisustus on suunniteltava klassiseen tyyliin sopivaksi. Laminaattilattia vintage-tyyliin on pääpiirteittäin sinulle nyt tuttu, joten esittelemme sinulle tuotteita, jotka käyvät niiden kanssa yhteen. Löydät BRICOFLOR-verkkokaupastamme myös erilaisia pörröisiä ja viihtyisiä mattoja, joista vintage-matot sopivat yhdistettynä vintage-tyyliseen laminaattiin. Tarjoamme myös ainutlaatuisia vintage-tyynyjä sekä houkuttelevia ja mielenkiintoisia vintage-tapetteja. Vintagetapetit sopivat yhdistettynä myös modernimpaan sisutukseen. Suosittelemme jälleen vaaleiden ja maanläheisten sävyjen tapetteja ja koristeita, kuten vaaleanpunaista, vaaleansinistä, vaaleanvihreää, keltaista tai beigeä. Esimerkiksi olohuoneeseen voi asettaa pyöreän pöydän, jonka päällä on valkoinen pöytäliina. Käkikello seinällä ja mustavalkoiset valokuvat hyllyllä täydentävät sisustusta. Vintagessa sekoitetaan eri tyylejä, joten kyse on siitä, että luot oman, sinulle sopivan lookin. Luova mielikuvitus, taiteellinen vapaus ja harmonia - siinä resepti täydelliseen vintage-sisustukseen!

Vaalea laminaattilattia vintage-tyyliin

Toivottavasti olemme antaneet sinulle joitakin ehdotuksia kotisi suunnittelua varten. Jos etsit vielä sopivaa laminaattilattia vintage-tyyliin, kannattaa tutustua laajaan valikoimaamme. Ainutlaatuinen valikoima ensiluokkaisia laminaattilattioita, jotka tekevät vaikutuksen sekä ulkonäöllään että erinomaisilla teknisillä ominaisuuksillaan, odottaa muuttoa kotiisi.lattiat

Jos sinulla on kysyttävää tietyistä tuotteista, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Asiantunteva asiakaspalvelutiimimme neuvoo sinua mielellään ja auttaa sinua valitsemaan uuden laminaattilattian. Seuraavaan kertaan! BRICOFLOR-tiimisi, lattia- ja tapettiasiantuntijasi!

Jätä kommentti