Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Ruututapetit trendikkääseen sisustamiseen

Ruututapetit

Ruututapetit ovat tulleet suosituiksi viime vuosien aikana, vaikka itse ruutukuvio on ollut muodissa jo useita vuosia. Valitsitpa sitten huonekaluja ja tekstiilejä, joissa on ruutukuviota, tai mieluummin ruututapetteja, moderni suoralinjainen kuvio luo perustan tyylikkäälle sisustukselle. Tämän viikon blogipostauksessa kerromme, miten lisätä trendikkyyttä jokaiseen tilaan ruututapeteilla.

Geometriset tapetit

Ilmaise tyylisi - Ruututapetit rohkeaan sisustukseen

Ruututapetit eivät ole vain visuaalisesti miellyttäviä - ne luovat myös rakennetta ja järjestystä mihin tahansa huoneeseen ja antavat seinille modernin ilmeen. Löydät verkkokaupastamme erilaisia ruudullisia tapetteja eri väreissä ja tyyleissä, joten voit olla varma, että löydät BRICOFLORilta juuri sinun makuusi sopivan tapetin. Valitsitpa kontrastiset ruututapetit tai hienovaraisemman vaihtoehdon, uusi ruutukuvioinen tapettisi piristää varmasti huonettasi.

livingwalls ruututapetit TAPETTI 378632 METROPOLITAN STORIES 2 LIVINGWALLS

Voit myös valita erityyppisistä ruutukuvioista, sillä niitä on paljon erilaisia. Miten olisi esimerkiksi timanttikuvio tai klassinen glen-ruutu? Jos haluat modernimman vaihtoehdon, suosittelemme tapettia, jossa on trendikäs shakkikuvio. Ruututapetit voidaan yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin, joka kuvaa niiden monipuolisuutta. Yksinkertaiset geometriset tapetit ruutukuvioilla sopivat erityisen hyvin skandinaaviseen sisustukseen, kun taas leikkisät koristeet, joissa on Vichy-ruutuja herkissä väreissä, luovat maalaismaista Shabby Chic -tyyliä. Yhdistä esimerkiksi vaaleanpunainen ruututapetti kauniisiin vintage-huonekaluihin ja nauti romanttisesta tunnelmasta.

Ruututapetit yhdessä modernin sisustuksen kanssa

vaalea geometrinen tapetti TAPETTI 356062 NEW LIFE A.S. CRÉATION

Ruututapetilla voit luoda perustan modernille ja tyylikkäälle sisustukselle. Mustavalkoiset ruututapetit sopivat erityisen hyvin yhteen punaisten tai muiden korostusväristen sisustuselementtien kanssa. Voit tietysti myös antaa olohuoneellesi modernin säväyksen värikkäällä ruututapetilla ja tehdä seinästäsi samalla tyylikkään katseenvangitsijan. Jos ruututapetit tuntuvat aluksi hieman liian näyttävältä, voit tehdä yhden tehosteseinän ja yhdistää yksiväriset tapetit komboon mukaan rauhoittamaan tilaa. Ruututapetteja voidaan yhdistää yksinkertaisiin tapetteihin, joka luo sisustukseen tasapainoa ja tekee kokonaisuudesta siistin.

Skandinaavinen tyyli: Raikas, puhdas ja ajaton

geometriset tapetit trendikkääseen sisustamiseen TAPETTI 377422 INDUSTRIAL LIVINGWALLS

Moderni, yksinkertainen, minimalistinen: nämä ovat tunnusmerkkejä skandinaaviselle sisustustyylille, jossa yhdistyvät luonnonmukaisuus ja keveys sekä tyylikäs vintage-tyyli. Pohjoismaiset tapetit useimmiten koostuvat erityisesti yksinkertaisista väreistä, kuten valkoisesta, beigestä, harmaasta ja erilaisista pastellisävyistä sekä graafisista kuvioista. Ruutukuvioiset tapetit voivat siis antaa olohuoneellesi skandinaavisen ilmeen ja tehdä siitä nopeasti tyylikkään tilan. Pastellivärit ovat myös täydellisiä vaihtoehtoja niille, jotka haluavat lisätä sisustukseensa värikorostuksia. Skandinaaviset ruututapetit sopivat hyvin yhteen yksinkertaisten, valkoisten huonekalujen kanssa ja luo näin pohjan harmoniselle sisustussuunnittelulle.

Ruututapetit huokuvat myös vintage- tai retrotunnelmaa yhdistettynä tiettyjen kalusteiden kanssa

ruututapetit vintage-tyyliin TAPETTI 367151 LIVINGWALLS PARADISE GARDEN

Ruutukuvioiset retrotapetit voimakkaissa sävyissä, kuten keltaisessa tai oranssissa vaativat ehkä hieman enemmän uskallusta, mutta verkkokaupassamme on valikoima niitäkin rohkeille sisustajille. Verkkokaupasta löytyy myös vintage-vaikutteisia tapetteja niille, jotka haluavat antaa olohuoneelleen nostalgista charmia. Retrotyyliset ruututapetit näyttävät hyvältä vintage-tyylisten puuhuonekalujen kanssa, mutta voit myös yhdistää nostalgisen tapetin moderniin sisustukseen luodaksesi mielenkiintoisen tyyliyhdistelmän.

tapetit

Seuraavaan kertaan. Tiimisi BRICOFLORilta, lattia- ja tapettiasiantuntijaltasi!

Jätä kommentti