Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Tapetit ja Seinävaatteet

Ruotsalaiset tapetit - Hienostuneita malleja rentoon sisustukseen!

Skandinaavisessa sisustustyylissä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla luonnonmukaisuus ja rauhallisuus, ajanhenkisyys ja hillitty annos vintage-henkeä. Ruotsalaiset tapetit sopivat erityisesti rentoon sisustamiseen. Pehmeiden värien, geometristen kuvioiden, kukka-aksenttien ja luonnonmateriaalien lisäksi pohjoismainen ilme inspiroi suoraviivaisuudella ja keveydellä. Ruotsalaiset tapetit skandinaavisten tapettien alaluokkana tarjoavat erityisesti filigraanikuviota hienossa muotoilussa sekä hillittyjä värejä. Lukuisat kukkakuviot muistuttavat perinteisiä ruotsalaisia kuvioita, kuten Dala-hevosta, ja vievät sinut Astrid Lindgrenin kirjasankareiden satumaailmoihin!

JOSSA MENNEISYYS KOHTAA NYKYAJAN: AJATON TRENDI

Ruotsalaiset tapetit sopivat erinomaisesti Hygge-tyyliseen tai skandinaaviseen sisustukseen, ja ne hurmaavat useimmiten hyvin hienovaraisilla ja hienoilla kukka- tai geometrisilla kuvioilla. Vaikka pohjoismaiset tapetit yleensä myös tekevät vaikutuksen rehevillä kuvioilla herkissä sävyissä, ruotsalaiset kuviotapetit ovat hillitympiä ja ilahduttavat sisustustasi hienovaraisella mutta tyylikkäällä nostalgiallaan! Trendikkäissä seinäpinnoitteissa on aina tietty luontosidonnaisuus, ja niissä tulkitaan yhtä lailla nykyaikaista kuin menneen ajan muotoilua.

RUOTSALAISET TAPETIT: HERKKYYS TYYLIKKÄÄN ASUMISEN ILMENTYMÄNÄ

Ruotsalaisten tapettien erityinen kulmakivi on herkkä väripaletti. Pastellisävyt eivät ole ehdottomia trendivärejä vain skandinaavisen muotoilun maailmassa, vaan ne lumoavat myös muodissa, sisustuksessa ja popkulttuurissa. Väripaletin vivahteet luovat erityisen valoisan ja raikkaan huoneen ja tekevät avaran ja kutsuvan tunnelman. Vaaleanpunainen tai vaaleansininen ruotsalainen tapetti voi myös tuntua hieman leikkisältä ja romanttiselta. Erityisen kysyttyjä ovat kuitenkin luonnonläheinen väripaletti, kuten kerman, beigen, norsunluun ja vaaleanharmaan sävyt, jotka edustavat hieman modernimpaa, mutta silti hyvin luonnollista ja rentoa tunnelmaa.

RETKI RUOTSIN LUONTOON: RUOTSALAISTYYLISET KUVIOTAPETIT

Toisin kuin skandinaavisissa tapeteissa, ruotsalaisissa tapeteissa keskitytään erityisesti kukkakuvioihin, jotka ovat useimmiten hyvin koristeellisia kirkkaan värisillä aksenteilla. Usein myös pohjoismaiset kukkatapetit on suunniteltu skandinaavisten lastenkirjojen, kuten Vaahteramäen Eemeli, Peppi Pitkätossu tai Melukylän lapset inspiroimina. Hienovaraiset kuviot, akvarelli- ja vesivärityyli sekä kukkien ja lehtien filigraaninen muotoilu korostavat ruotsalaisten tapettien ilmavan kevyttä ja rentoa luonnetta.

Graafisesti suunnitellut ruotsalaiset tapetit, joissa on kukkakuvioita, vievät sinut kävelylle Ruotsin metsien mustikkasoille ja luovat yhdistelmän nostalgiaa ja modernia suunnittelua sekä luonnollista keveyttä. A.S. Création Geo Nordic -mallistosta löydät kaikki skandinaaviseen tyyliin sopivat tapetit retrotapeteista herkkiin kukkatapetteihin, jotka täydentävät pohjoismaisen sisustuksen täydellisesti.

TAPETTI 306574 ARCHITECTS PAPER METALLIC SILK

FILIGRAANI & KUKKA: RUOTSALAISET KUKKATAPETIT

Graafisesti suunniteltujen ruotsalaisten kukkatapettien lisäksi on myös herkkiä kukkatapetteja, joissa on hyvin filigraanisia malleja, jotka edustavat rauhoittavaa sisustusta yhtenäisen muotoilun ja vaalean väripaletin avulla. Valkoisen, vaaleanharmaan ja kerman värien lisäksi pastellivärit, kuten vanha vaaleanpunainen, vaaleansininen, minttu ja herkkä keltainen, tuovat raikkaita ja kesäisiä aksentteja.

Hienot kukat ja nuput luovat yksinkertaisen, mutta kauniin kuvan Ruotsin romanttisesta kasvistosta, kun taas filigraanisesti muotoillut oksat ja kasvit tuovat hieman enemmän koristeellisuutta. Ruotsalaiset kukkatapetit sopivat erinomaisesti sekä vintage-tyylisten ja modernien huonekalujen yhdistämiseen. Tällä yhdistelmällä luot tilaan luonnollista tunnelmaa ja rauhallista charmia.

KAKSI TRENDIÄ KOHTAAVAT: RUOTSALAISET TAPETIT RETRO-LOOKISSA

Ruotsalaiset tapetit herättävät mielenkiinnon, sillä niissä näkyy ripaus retro- ja vintage-henkeä. Pohjoismaiset retrotapetit kukilla sopivat erityisen hyvin maalaistalotyylisiin tai hyvin luonnonläheisiin sisätiloihin. Nekin sisältävät usein hienovaraisia kukkakimppuja hillityssä värimaailmassa sekä filigraanisia koristeita. Erityisiä kohokohtia ovat myös hieman vanhan näköiset tapetit sekä shabby chic-tyyli, joissa yhdistyvät menneiden aikojen viehätysvoima ja nykyiset trendit. Ruotsalaiset tapetit tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia seinäsuunnitteluun aina kukkatapettien herkistä graafisista tulkinnoista maalaistalon tapetteihin.

TAPETTI 367172 LIVINGWALLS PARADISE GARDEN

YKSINKERTAINEN MUOTOILU LUONNOLLISELLA ILMEELLÄ: PELLAVAN NÄKÖINEN TAPETTI

Ruotsalaiset tapetit herättävät mielenkiinnon luonnollisilla kuvio- ja yksivärisillä tapeteilla. Pellavainen ulkonäkö on myös suosittu, koska se antaa hillittyä ja rauhallista tunnelmaa. Osittain ruotsalaisissa tapeteissa on jopa pellavan aito tuntu. Hieman rustiikkisen ja mattapintaisen ulkoasun ansiosta syntyy lämpimän ja turvallisen olon tunne. Lisäksi pellava edustaa hyvin maanläheistä ja luonnollista tyyliä, ja sitä voidaan käyttää myös suoraviivaisuuden ja luonnollisuuden yhdistelmiin. A.S. Créationin Linen Style -mallistosta löydät pohjoismaiset tapetit pellavajäljitelmällä, jotka ansaitsevat ihailua geometrisilla kuvioilla ja tyylikkäällä väripaletilla.

RUOTSALAISET TAPETIT GEOMETRISILLA KUVIOILLA

Sen lisäksi, että ruotsalaisia tapetteja koristaa kukat myös geometriset kuviot ovat suosittuja. Geometriset tapetit ruotsalaiseen tyyliin esiintyvät myös hillityssä väripaletissa. Pyöreistä malleista kolmioihin ja neliöihin löydät kaiken, millä voit luoda modernin tunnelman ilman, että sinun tarvitsee luopua rauhallisesta ja seesteisestä tunnelmasta.

Toivomme, että pystyimme inspiroimaan sinua ja löydät oman ruotsalaisen tapetin rentoon sisustamiseen! Jos tulee kysyttävää, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mutta muuten, ensi kertaan!

Jätä kommentti