Våra fördelar
 • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
 • Paras hintatakuu
 • Näytepalvelut
 • Kostenlose Musterzusendung
 • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Korkkilattiat – Nämä valmistajat ja tuotemerkit sinun pitäisi tietää

Korkkilattiat ovat tehneet paluun muutama vuosi sitten! Materiaali on 100% luonnontuote, jonka vuoksi lattialla on lukuisia erinomaisia ominaisuuksia, jotka parantavat hyvinvointiasi. Markkinoilla on tarjolla monta korkkilattiaa, jonka vuoksi sen oikean lattian löytäminen remonttihankkeeseen voi viedä paljon aikaa. Tämän viikon blogikirjoituksessa, esittelemme eri valmistajia ja heidän mallistoja, joissa korkkilattiat todella pääsevät loistamaan.

Cortex korkkilattiat – Huippu laatua Saksan Nürnbergistä

Baijerilainen perheyritys Cortex on yksi johtavista korkkilattioiden valmistajista. Valmistaja pitää huolta, että heidän korkkilattiat täyttävät korkeat laatuvaatimukset liittyen kestävää kehitystä tukevaan tuotantoon, lattiapäällysteiden kestävyyteen ja miellyttävään kosketustuntemukseen. Osa heidän lattioistaan sisältää vinyylikerroksen, joka tekee lattiasta vielä vakaamman. Tämä vinyylikerros on täysin pvc-vapaa ja ei sisällä pehmittimiä, minkä vuoksi lattia on vaaraton terveydelle.

Lattioiden pintakoristukset ovat hyvin edistyneet, minkä vuoksi tuskin pystyt erottamaan oikean materiaalin. Lisäksi pintakäsittelyn ansiosta lattian pinta on suojattu kosteudelta ja rasitukselta. Monipuolinen tarjonta mahdollistaa sinulle lukuisia suunnitteluvaihtoehtoja kotiisi tai kaupallisiin projekteihin.

Cortex Corcknatura UV PRO | BJ03022 Sprint korkkilattia

Cortexin kaksi suurinta korkkilattia -mallistoa markkinoilla ovat Cortex Veranatura ja Cortex Corknatura. Molempien mallistojen korkkilattiat vakuuttavat laadukkailla ominaisuuksilla.

 • Käyttöluokat 22-33
 • Liukumaton pinta
 • Anstitattinen
 • Sopii pyörätuoleihin
 • Palonsuoja-aine
 • Helppo yhdistää lattialämmityksen kanssa
 • Innovatiivinen ja yksinkertainen DIY-liitäntätekniikka
 • Valmistajan 25 vuoden takuu kodin tiloihin
 • Valmistajan 15 vuoden takuu kaupallisiin tiloihin

Granorte korkkilattiat – Portugalilainen monipuolisuus ja hyvät tekniset ominaisuudet

Granorte on portugalilainen korkkilattioiden valmistaja. He ovat sitoutuneet tukemaan kestävää kehitystä ja suojelemaan ympäristöä. Granorte -valmistaja on tuonut neljä upeaa mallistoa markkinoille, joiden korkkilattiat ovat valmistettu kestävästä korkkimateriaalista. Mallistojen korkkilattiat tulevat eri kokoisina ja niissä on esillä eri koristuksia, jonka ansiosta sinulla on mahdollisuus valita juuri sinun tyylinen korkkilattia.

Granorte Natur-Trend ja Granorte Design-Trend -mallistojen lattiat tulevat käytännöllisen Uniclic-klikkausjärjestelmän kanssa, jonka avulla asennat lattian kotiisi käden käänteessä! Lisäksi nämä korkkilattiat sopivat hyvin lattialämmityksen kanssa, sekä kelluvaan asennukseen. Korkkilattiat johtavat hyvin lämpöä, joten varsinkin lattialämmityksen kanssa lattia tuntuu mukavan lämpimältä. Granorte on vakuuttunut lattioidensa laadusta ja tarjoaakin sen vuoksi 20 vuoden valmistajatakuun kotikäytöstä ja 10 vuoden valmistajatakuun kaupallisesta käytöstä.

Joka -valmistajan korkkiparketti – luonnollinen ja erittäin vakaa

Kasselissa sijaitseva saksalainen Joka -valmistaja tarjoaa ratkaisuja erityyppisiin lattiapäällysteisiin. Joka on yksi johtavimmista ensiluokkaisten korkkilattioiden valmistajista. Tämä valmistaja pitää erityisen tärkeänä vastuullista suhtautumista ympäristöön. Valmistajan korkkilattiat ovat täysin kierrätettävät ja ovat hyvin autenttisen näköiset. Korkkilattiat tulevat 2 mm paksun kulutuskerroksen kanssa ja kuuluvat käyttöluokkaan 23 ja 31, minkä vuoksi lattiat sopivat kotiin tai vähäistä kulutusta kokeviin kaupallisiin tiloihin. Joka 533 Sentivo -mallisto sisältää 14 korkkilattiaa, joiden puumainen ja kivimäinen ulkonäkö on hyvin realistinen. Jos kiinnostuit Joka -valmistajan korkkilattioista, voit ottaa meihin yhteyttä ja tarjoamme lisää tietoa.

Joka 531 Listo | "KK52-Artes Creme VM" korkkilattia

Hebo – Tyylikäs korkkilattia

Hebo on ollut korkkiparketin ja -laattojen todellinen asiantuntija vuodesta 1935 lähtien. Vuosien varrella yritys on laajentanut valikoimaansa valmiista korkkiparketeista design korkkiparketteihin ja niin sanottuihin premium -korkkilattioihin. Luonnollinen ulkonäkö ja lukuisat koristelut mahdollistavat ainutlaatuiset suunnittelumahdollisuudet. Korkki -materiaali varastoi lämpöä ja omistaa antistaattisen ominaisuuden, jonka ansiosta korkkilattia sopii loistavasti allergikoiden kotitalouksiin. Yleisesti ottaen Hebo -valmistajan lattioilla on myönteinen vaikutus terveyteen, sillä niiden pehmeä kulutuspinta on hellävarainen nivelille ja selälle. Jos kiinnostuit Hebo -valmistajan korkkiparketeista, voit ottaa meihin yhteyttä ja saat lisätietoa lattiavaihtoehdoista.

Hebo Kontrast | "Amadora" korkkilattia

Seuraavaan kertaan! BRICOFLOR -tiimisi.

Jätä kommentti