Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Tapettiyhdistelmät - Inspiraatiota sisustukseen

Sinun ei välttämättä tarvitse tapetoida kaikkia huoneen seiniä samalla tapetilla. Tapettiyhdistelmät tarjoavat erinomaista inspiraatiota ainutlaatuiseen sisustukseen. Voit siis yhdistää erilaisia tapetteja niin, että voimakkaammat kuviotapetit saavat sopivan vastapainoin hillitystä yksivärisestä tapetista. Me olemme listanneet meidän suosikki tapettiyhdistelmät, joten lue lisää ja saat loistavaa inspiraatiota sisustukseen.

Tyylikäs tapettiyhdistelmä moderniin sisustukseen

Tapetoinnin yhteydessä sinun ei ole pakko valita yhtä mallia tai tyyliä ja tapetoida kaikki huoneen seinät samalla tapetilla. Sen sijaan voit antaa luovuutesi virrata ja yhdistellä eri tapetteja toisiinsa luoden persoonallisen ilmeen huonetilaan. Tarjolla on lukuisia tapettiyhdistelmä vaihtoehtoja! Voit siis valita kaksi eri väristä tapettia ja yhdistää ne toisiinsa saaden aikaan harmonisen kokonaiskuvan käyttämäsi värimaailman ansiosta. Vaihtoehtoisesti voit tasapainottaa värikästä kuviotapettia pelkistetyllä yksivärisellä tapetilla, jolloin seinien ilme ei ole sekalainen vaan visuaalisesti harmoninen. Jos haluat saada aikaan voimakkaan tai räväkkään ilmeen huonetilaan, voit tietysti yhdistää eri kuviotapetit toisiinsa.

 

Architects Paper | Alpha tapetti 333712

Tapettiyhdistelmät yksivärisillä tapeteilla

Etkö voi päättää minkä yksivärisen tapetin valitset huonetilaan? Valitse yksinkertaisesti useampia! Valitse kaksi tai useammat yksiväriset tapetit suosikkiväreissäsi ja yhdistä ne toisiinsa. Voit esimerkiksi valita tumman mustan, antrasiitin tai tummansinisen tapetin kaveriksi herkän sävyisen valkoisen tai beigen tapetin kanssa, jolloin luot ihastuttavan kontrastin. Jos haluat saada harmonisen ilmeen sisustuksessa, suosittelemme valitsemaan kaksi tapettia samasta värimaailmasta. Jos haluat räväkkyyttä sisustukseen, voit valita kaksi voimakkaan väristä tapettia ja saada aikaan kunnon katseenvangitsijan huonetilassa.

A.S. Creation | Scandinavian Style tapetti 341392

Värikäs kuviotapetti yksivärisen tapetin kanssa

Jos kaikkien seinien tapetointi kuviotapetilla on sinulle liikaa, voit tapetoida vain yhden seinän kuviollisella tapetilla ja loput seinät yksivärisillä. Näin seinien ilme ei ole liian sekalainen tai silmäänpistävä. Jos haluat luoda erityisen harmonisen tunnelman seinien sisälle, voit valita kuviotapetin pariksi yksiväriset tapetit kuviotapetin värimaailmalla, jolloin syntyy yhtenäinen kokonaisuus. Laaja valikoima kuviotapetteja takaa, että löydät juurin sinun tyylisen tapetin. Löydät niin geometriset tapetit kuin kukkatapetit valikoimastamme.

A.S. Creation | Authentic Walls 2 tapetti 364851

Tapettiyhdistelmä yksivärisellä tapetilla ja kukkatapetilla

Yhdistämällä leikkisän kukkatapetin hennon sävyiseen yksiväriseen tapettiin, saat ihanan keväisen ja raikkaan ilmeen sisustukseesi. Keväiset kukkakuviot pääsevät oikeuksiinsa erityisesti, jos niitä tasapainottaa yhtenäisellä yksivärisellä tapetilla, joko korostaa kukkatapetin kaunista kuviota.

Tapettiyhdistelmä yksivärisellä tapetilla geometrisellä tapetilla

Geometriset tapetit antavat sisustukselle rakennetta ja järjestystä. Varsinkin jos yhdistät sen saman sävyiseen yksiväriseen tapettiin. Näin luot erinomaisen pohjan sisustukselle. Lisäksi geometrinen kuviointi sallii monet tapettiyhdistelmän, joten vain luovuus on rajana!

Katseenvangitsija tapettiyhdistelmä

Jos haluat enemmän huomiota herättävän ilmeen huoneen seinillä, voit valita erilaisia kuviotapetteja ja yhdistää ne taitavasti toisiinsa. Yksi meidän ehdoton suosikki tapettiyhdistelmä onkin raidallinen tapetti ja pilkullisen tapetti yhdessä. Nämä tapetit voidaan valita samasta värimaailmasta, jolloin visuaalisesti ilme ei ole niin voimakas, mutta silti hyvin näyttävä. Leikkisän ilmeen saat yhdistämällä kaksi kukkatapettia toisiinsa.

Livingwalls | Cozz tapetti 362975

Toivomme näiden tapettiyhdistelmien inspiroivan sinua kotisi sisustuksessa. Seuraavaan kertaan!

BRICOFLOR-tiimisi

Jätä kommentti