Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Ruusukulta tapetti - Hempeyttä ja tyylikkyyttä huonetilaan

Leikittelevä, ilmava ja kevyt tapetti, jossa vaaleanpunainen ja kultainen värisävy yhdistyvät huokuu eleganttisuutta. Ruusukulta tapetti tuo hempeyttä ja tyylikkyyttä huonetilaan. Vaaleanpunainen tapetti, jossa kiiltävät ja metalliset vivahteet ovat läsnä, luo rentoutuneen tunnelman huoneeseen. Ruusukulta tapetti inspiroi sinua taatusti tuomaan lisä hempeyttä ja tyylikkyyttä sisustukseen, joka lisäksi auttaa luomaan lempeää tunnelmaa.

Ruusukulta tapetti: moderni ja elegantti tapetti tuo herkkää tunnelmaa

Vaaleanpunainen on ehdoton trendiväri, jota voidaan käyttää yhdistämällä muihin sisustuselementteihin monin tavoin. Vaaleanpunaisen tapetin herkkyys ja hillitty viehätys välittää rauhallisuutta ja levollisuutta huoneessa olijoille. Sävy ruusukulta perustuu kultaseokseen, jossa kuparin ja hopean yhdistelmä luo vaaleanpunaista sävyä, jota on nähtävissä eritoten koruissa. Tämä ruusukulta sävy löytyykin nyt myös tapettien valikoimassa.

Vaaleanpunaiset tapetit ovat hyvin suosittuja ja yhdistettynä metalliseen tehosteväriin lopputuloksesta tulee loistelias. Ruusukultainen tapetti ei välttämättä ole kimaltelevan näköinen, sillä kyseessä on lähinnä kultaseoksen aikaansaama värimaailma. Tästä johtuen ruusukultainen tapetti voi olla herkän liilan, hillityn oranssin tai maanläheisten sävyjen kaltainen ja muodostaa varsin tasapainoisen yhdistelmän harmaan kanssa. Laajassa valikoimassa tapetteja yhdistää tyylikäs kuviointi ja hempeä värimaailma.

Kiiltoa ja glamouria ruusukultaisella tapetilla

Kun valitset ruusukultaisen tapetin, voit saada seinäsi loistamaan tyylikkäällä kuvioinnilla ja kiiltävillä vivahteilla. Usein ruusukultaiset tapetit ovat saatavilla metallisten tehostekuvioiden kanssa, mikä takaa kiiltävän ulkonäön! Metallitapettia voidaan myös käyttää hienostuneissa sisustustyyleissä tai pohjoismaisessa sisustuksessa, jossa geometriset kuviot välittävät upeaa ja selkeää ilmettä.

Tapetti | 306604 Architects Paper Metallic Slik

Ruusukultainen värimaailma

Ruusukullan värimaailma on saanut vaikutteita eri maista ja kulttuureista. Tämä on myös nähtävissä joissakin tapeteissa, joiden tyylikkäät kuviot kertovat tarinoita maailman kaukaisista paikoista, luonnosta, taiteesta ja menneistä aikakausista. Osa tapeteista lumoaa sinut pohjoismaisella suoraviivaisuudellaan, osa inspiroi sinua pienellä eksoottisuudella ja osa vie sinut menneisiin vuosikymmeniin.

Pohjoismaisen tyyneyden välittävä ruusukulta tapetti

Ruusukulta sävyisen tapetin ilmavuus ja keveys sopivat erityisesti pohjoismaisiin sisustuksiin, joissa luonnonelementit ja modernisuus yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. A.S. Creationin Björn -mallistosta löydät pohjoismaisia tapetteja, jotka tuovat harmoniaa ja tyyneyttä mihin tahansa huoneeseen hienovaraisen geometrisen kuvion ja herkän värimaailman ansiosta.

Tapetti | 351801 A.S. Creation Björn

Ruusukultaiset palmutapetit: Eksoottisuutta hillityssä muodossa

Jopa eksoottiset viidakkotapetit tai palmutapetit vakuuttavat ruusukullan herkällä värimaailmalla. Palmunlehdet ovat ehdottomasti trendikäs kuvio, joka sopii loistavasti seinäpäällysteeseen. Hienovaraisen ja hillityn värimaailman ansiosta palmunlehti kuviointi ei ole ylenpalttinen sisustuksessa ja sopii myös hienovaraiseen sisustukseen. Palmutapetit ruusukultaisessa värisävyssä tarjoavat ihanan kesäistä tunnelmaa moderniseen ja tyylikkääseen sisustukseen.

Kallisarvoiset ruusukultaiset tapetit aasialaisessa tyylissä

Aasialaisissa tapeteissa vahvat värit, kuten musta, punainen ja petrolinsininen ovat hyvin läsnä. Vaihtoehtoisesti ruusukultaisen sävyiset aasialaiset tapetit onnistuvat myös hurmaamaan viehättävällä kuvioinnillaan ja rauhallisella värimaailmallaan. Varsinkin kiinalaisissa tapeteissa kirsikankukat ovat yleisiä ja ne tuovat ihanasti luonnollisen kosketuksen huonetilaan. Livingwalls New Walls -mallistosta löydät eri kulttuurien inspiroimia muotoiluja, kuten ruusukultaisia tapetteja.

Tapetti | 374204 Livingwalls New Walls

Ruusukultaiset geometriset tapetit

Ruusukultaiset geometriset tapetit tarjoavat hyvin stimuloivan muodon ja värin kontrastin. Tapettien kuviot ja linjat ovat hyvin ytimekkäitä, jolloin herkkä vaaleanpunainen värimaailma pehmentävät kuvioiden jämäkkyyttä. Tästä johtuen ruusukullan sävyiset tapetit, joissa on kiiltävä pinta tai ripaus teollisuutta, sopivat hyvin moderniin sisustukseen. Laaja valikoima ruusukullan värisiä tapetteja tarjoaa mm. hunajakennon kuvioista kolmioihin ja kolmiulotteisiin kuvioihin.

Tapetti | 366832 A.S. Creation Scandinavian 2

Koe kulttuurit ja menneet vuosikymmenet ruusukultaisilla tapeteilla

Valitsemalla ruusukultaisen tapetin, voit lähteä maailmanmatkalle ja tutustua eri kulttuureihin tai kokea menneet vuosikymmenet seiniesi sisällä. Olipa kyse 1700-luvun Ranskasta, 1920-luvun Amerikasta tai 1960-luvun pohjoismaasta – ruusukultaisella retrotapetilla yhdistät vintage-tyylin ja modernin värimaailman luoden upean sisustuksen.

Eleganttinen ja tyylikäs ilme sisustuksessa

Etenkin uusbarokki ja uusklassismi -tyyleissä ruusukultaiset tapetit välittävät aivan uuden ilmeen. Barokkitapetit perustuvat usein 1700-luvun ylhäiseen arkkitehtuuriin ja eläväisiin koristeisiin, jotka antavat huoneelle upean ilmeen. Tapettien kuviot ja koristeet toistuvat saaden yleisilmeen näyttämään hyvin yhtenäiseltä. Ruusukultainen sävy vähentää näiden tapettien mahtipontisuutta ja lisää niihin leikittävällä tavalla nykyaikaisuutta. Tämä saa aikaan täydellisen tasapainon tyylikkään ja ylellisen sisustuksen välillä.

Tapetti | 370496 Versace

Ruusukultaiset kukkatapetit

Hienostunut, elegantti ja aistillinen – näillä sanoilla ruusukultaisia art-deco kukkatapetteja kuvaillaan parhaiten. Art-deco-tapetit ovat suosittuja niiden kiiltävien elementtien ja kukkakoristeiden ansiosta. Ruusukultainen art-deco-tapetti on täydellinen seinäpäällyste näyttävään sisustukseen. Valikoimasta löytyy myös vaihtoehtoja, jotka ovat hieman kevyempiä tuoden tyyneyttä ja keveyttä hienostuneeseen sisustustyyliin.

Tapetti | 363104 A.S. Creation Palila

3D tyyliset ruusukultaiset tapetit

Valokuvatapettien valikoimassa sinua odottaa monta ruusukultaista tapettivaihtoehtoa. Ruusukultaiset 3D-tapetit tarjoavat motiiveja kukista auringonlaskuihin ja ranta-aiheisista abstrakteihin kuvioihin. Vakokuvatapettien laaja valikoima takaa, että löydät juuri sinun makuusi sopivan tapetin.

 

Jätä kommentti