Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Hygge tapetit – Onnellisen tunnelman luomiseen

Olet varmasti kuullut ihmisten puhuvan ilmiöstä nimeltä hyggeily tai ihan vaan hygge. Sanalle ei löydy tarkkaa suomalaista käännöstä, mutta se tarkoittaa yksinkertaisuudessaan hyvän olon tuottamista. Hygge on rentoa oleskelua kotona, kenties sohvannurkassa viltin alla kynttilöiden luodessa mukavaa tunnelmaa. Onnellisen tunnelman ja sisustuksen luomiseen voit käyttää monia sisustuselementtejä, kuten sohvatyynyjä ja vilttejä. Jos haluat luoda kotiisi vielä enemmän hygge-tunnelmaa, meidän vinkit antavat juuri oikeat puitteet. Nämä hygge tapetit sopivat loistavasti onnellisen tunnelman luomiseen.

Hygge-tyyliset tapetit: Rentoon sisustukseen

Tapetit toimivat loistavana pohjana monelle sisustustyylille ja sama pätee hygge-tyyliseen rentoon sisustukseen. Löydät laajan valikoiman tapetteja, joiden avulla luot rennon tunnelman huonetilaan. Voit valita pelkistetyn yksivärisen tapetin tai valokuvatapetin puumotiivilla. Vaihtoehtoisesti löydät niin kukkatapetteja kuin geometrisiä tapetteja. Jokaisesta kategoriasta löytyy erinomaisia vaihtoehtoja kodikkaaseen ja rentoon sisustukseen. Jos haluat tuoda palan luontoa hygge-henkiseen sisustukseen, suosittelemme valitsemaan 341351 A.S. Creation Scandinavian Style -tapetin. Kun yhdistät tämä tapetin mukaviin sohvatyynyihin ja muihin sisustuselementteihin, luot kodistasi hyvin kodikkaan ja mukavan paikan rentoilua varten.

Tapetti 363852 | Livingwalls Hygge

Pelkistetyt yksiväriset tapetit sopivat jokaiseen huoneeseen

Hygge-sisustuksen viehätys perustuu sen yksinkertaisen pelkistettyyn tunnelmaan. Juuri sen vuoksi yksiväriset tapetit valkoisen, beigen tai pastellin värisävyissä ovat täydellinen valinta rentoon sisustustyyliin. Yksiväristen tapettien valikoimasta löydät erilaisia pintakuvioita ja rakenteita, joiden joukosta löytyy taatusti sinun makuusi sopiva seinäpäällyste. Hygge-tunnelman luomiseen voit valita esimerkiksi 363806 Livingwalls Hygge -tapetin tai 363791 Livingwalls Hygge -tapetin. Molemmat tapetit välittävät yksinkertaisuudessaan miellyttävän tunnelman huoneeseen. Lisäksi yksiväriset tapetit voidaan yhdistää mainiosti muihin tapetteihin. Voit esimerkiksi yhdistää yksivärisen tapetin kukkatapettiin, jolloin korostat kukkatapetin visuaalista ominaisuutta ilman, että se ylikuormittaisi huonetilan yleisilmeen.

Tapetti 363783 | Livingwalls Hygge

Puutapetit: koe luonnon vaikutus

Puutapetit ovat sopusoinnussa hygge-tyylisen sisustuksen kanssa. Valitsemalla valokuvatapetin puumotiivilla edesautat rennon tunnelman luomista, sillä luonto vaikuttaa myönteisesti ihmiseen. Jo pelkästään luonnon näkeminen auttaa unohtamaan arjen huolet, vähentämään stressiä ja parantamaan mielialaa. Puutapettien autenttisuus ja maanläheinen väripaletti ovat juuri hygge-sisustukseen tarkoitettu. Voit valita 8550-46 A.S. Creation New England -tapetin tai vaihtoehtoisesti 95883-1 A.S. Creation Dekora Natur 6. Puusta valmistetut huonekalut sopivat loistavasti näiden tapettien pariksi.

Kukkatapetit: hempeät tapetit hygge-tyyliin

Kukkatapetit sopivat myös loistavasti hygge-tyylin luomiseen. Nimenomaan tapettien hennot, lempeät ja pelkistetyt kukkakuviot välittävät rentoa tunnelmaa. Suosittelemme valitsemaan valkoisen, beigen tai pastellin sävyisen kukkatapetin. Jos haluat, voit yhdistää kukkatapetin myös yksiväristen tapettien kanssa. Näin huonetilan yleisilme ei ylikuormitu eloisan kukkakuvion vuoksi. Esimerkki hygge-tyylin mukavuudesta on 363973 Livingwalls Hygge -tapetti, joka tekee sisustuksessa vaikutuksen sen pehmeän värisävyn ansiosta, joka huokuu lämpöä. Vaihtoehtoisesti voit valita 363854 Livingwalls Hygge, jossa pastellinvihreä sävyiset palmukuviot hehkuu rentoutta.

Tapetti 363972 | Livingwalls Hygge

Geometriset tapetit: harmoniseen sisustukseen

Geometriset tapetit tuovat kuvioidensa kautta kevyttä järjestyneisyyttä huonetilaan ja siten luovat harmonisen tunnelman. Suosittelemme valitsemaan näiden tapettien joukosta vaalealla ja hempeällä värisävyllä olevan tapetin, koska se sopii hygge-tyylin kanssa hyvin yhteen. Valikoiman joukosta löydät geometrisiä kuvioita ympyröistä neliöihin ja puolisuunnikkaisiin. Varsinkin 341392 A.S. Creation Scandinavian Style -tapetti huokuu hygge-tunnelmaa herkällä värisävyllään.

Toivomme näiden vinkkien antavan inspiraatiota hygge-tunnelman luomiseen sisustuksessa. Seuraavaan kertaan BRICOFLOR-tiimisi!

Jätä kommentti