Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Tapetit teini-ikäisen pojan huoneeseen

Haluatko antaa poikasi huoneelle uuden ilmeen? Meidän monipuolisilla vinkeillä valitset sopivat tapetit teini-ikäisen pojan huoneeseen. Voit olla varma, että kotisi nuori-ikäluokka hullaantuu uudesta ilmeestä. Etsipä sitten yksiväristä tai kuviollista tapettia, me tarjoamme loistavat tapetit teini-ikäisen pojan huoneeseen.

Täydelliset tapetit poikasi huoneeseen

Meidän verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tapetteja eri värisävyissä ja kuvioinneilla, jotka sopivat poikien huoneeseen. Kuviollisten tapettien joukosta löydät niin raidalliset tapetit kuin eri kategorioissa olevia tapetteja. Jos haluat luoda urbaanin tai teollisen tyylisen sisustuksen lapsesi huoneeseen, graffititapetit ovat mainio vaihtoehto! Vaihtoehtoisesti voit valita kivitapetit, joiden avulla pystyt myös luomaan teollista tyyliä huoneeseen.

Tapetti 364941 | A.S. Creation Il Decoro

 

Yksiväriset tapetit: tapetoi huone poikasi lempi värillä

Kun valitset yksiväriset tapetit, luot hyvän pohjan tyylikkäisiin sisustusmahdollisuuksiin ja annat tilaa huonekaluille, jotka puolestaan voivat erottua. Valitsemalla poikasi lempivärin tapetiksi mikään ei voi mennä pieleen. Suuren värivalikoiman ansiosta löydät taatusti pojallesi sopivan tapetin. Jos poikasi tykkää enemmän tummemmista väreistä, voit valita mustan tai harmaan tapetin. Löydät myös tapetteja, joissa vihreä ja sininen värimaailma ovat läsnä. Vaihtoehtoisesti tarjoamme voimakkaampia värejä tapeteissa, kuten punainen, keltainen tai oranssi. Nämä värit tutkitusti nostattavat mielialaa. Voit myös tapetoida seiniä eri tapeteilla. Harmonisen tunnelman luomiseen, suosittelemme tapetoimaan yhden seinän kuvioidulla tapetilla ja loput seinät yksivärisellä tapeteilla.

Kuviotapetit: luovat ainutlaatuisen sisustuksen

Kuviotapetit ovat hyvä vaihtoehto yksiväristen tapettien ohella. Koska kuviotapettien valikoima on hyvin laaja, löydät varmasti erinomaisen tapetin juuri haluamallasi kuvioinnilla. Meidän iso suositus teini-ikäisen huoneeseen on geometriset tapetit, raitatapetit ja graafiset tapetit.

Rouhea teollinen sisustustyyli

Rouhea teollinen sisustustyyli on yksi suosituimmista ja se tekee vaikutuksen myös teini-ikäisen huoneessa. Teollisessa sisustyylissä pieni vintage olemus on toteutettu modernilla tavalla. Valokuvatapetit kivillä antavat loisteliaan rouhean kosketuksen sisustuksessa. Lisäksi kivitapetit tuovat palan luontoa huonetilaan sopien erinomaisesti teolliseen sisustustyyliin. Tapettien valikoimasta löydät sinisen, mustan ja harmaan välillä tapetteja. Tapetoimalla yhden seinän kivitapetilla annat huoneeseen upean kontrastin.

Kaupunkitapetit tuovat metropolin huoneeseen

Valokuvatapetit kaupungeilla on myös erinomainen valinta perheen nuorisosi huoneeseen. Valikoimasta löydät metropoli kaupunkien kuvituksia, jotka voivat olla todellinen katseenvangitsija muun sisustuksen ohella. Valitsemalla valokuvatapetin kaupungilla taiot lapsesi huoneeseen Lontoon tai New Yorkin kaupunkimaiseman.

Tapetti 300451 | A.S. Creation Boys & Girls 6

Kreatiivinen sisustus graffititapeteilla

Jos haluat lapsesi huoneeseen palan erikoista ja ainutlaatuista sisustuselementtiä, graffititapetit ovat erinomainen valinta. Niiden avulla annat huoneen sisustukselle säväytyksen. Tapetteja löytyy eri väreissä ja kuvioissa. Lisäksi voit yhdistää kyseisen tapetin erinomaisesti yksivärisen tapetin kanssa. Graffiti tapetit ovat loistelias valinta moderniin sisustukseen.

Ensi kertaan! BRICOFLOR -tiimisi.

Jätä kommentti