Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Vihreät vintage tapetit – ideoita retroon sisustukseen

Haluatko antaa huonetilallesi kosketuksen nostalgiaa tai kenties tunnelman menneeltä vuosikymmeneltä? Siinä tapauksessa vihreät vintage tapetit ovat täydellinen valinta sinulle! Meiltä löydät laajan valikoiman, jossa niin vihreät retrotapetit kuin yksittäiset sisustuselementit ovat mukana luomassa vintage tyyliä retro sisustukseen. Tässä siis meidän ideoita retroon sisustukseen.

Vintage tyyliset vihreät tapetit antamaan nostalgisen kosketuksen

Koska valikoimassamme on vihreitä vintage tapetteja monipuolisissa kuoseissa, löydät taatusti sinun makuusi sopivan retrotapetin. Valitse geometriset tapetit, jotta huonetilaan tulee yhtenäinen ja organisoitu tunnelma. Vaihtoehtoisesti voit valita leikkisät kukkatapetit, jotka raikastavat huonetilaa hyvin tyylikkäällä tavalla. Löydät myös monia kuitukangastapetteja eri vihreän sävyissä, jotka sopivat loistavasti keittiöön. Lisäksi tarjoamme monia muita retrohenkisiä tapetteja, joilla luot tunnelman kuluneelta vuosikymmeneltä ja varmistat erityisen tyylikkään ilmeen huonetilaan. Erityisesti tapetti 362975 Livingwalls Cozz hienojen kuvioidensa kanssa sopii retrohenkiseen sisustukseen. Myös tapetti 30476-1 Livingwalls Around the World on hyvin erinomainen vaihtoehto, jossa yhdistyvät selkeä ulkonäkö ja ihastuttava värimaailma sinapinkeltaisilla ja sinisillä väripilkuilla. Jos haluat persoonallisen tapetin, tapetti 362973 Livingwalls Cozz on loistava valinta. Tässä tapetissa värejä ollaan käytetty uskaliaalla tavalla, joka suorastaan hehkuu retrohenkisyyttä.

Vihreät vintage tapetit | 333711 Architects Paper Alpha

Geometriset ja graafiset kuviot luomaan rakennetta ja järjestyneisyyttä huoneeseen

Geometriset tapetit luovat hauskan ilmapiirin ja tuovat modernisuutta ja rakennetta tiloihisi. Nämä tapetit auttavat luomaan sisustukseen myös hyvin yhtenäisen kokonaisuuden. Niin geometriset kuin graafiset tapetit tarjoavat loistavan pohjan tyylikkäälle ja hieman nostalgiselle sisustustyylille. Monipuolinen valikoima kuviotapetteja mahdollistaa täydellisen vaihtoehdon yksilöllisille sisustusideoille. Miten olisi Esprit-tapetti 358193 | Esprit 13, joka saa aikaan herkän tunnelman vihreän värisävyn ja viehättävän kuvioinnin ansiosta. Jos etsit näyttävämpää tapettia, tapetti 366621 A.S. Creaion Authentic Walls 2 on oikea valinta. Tämä tapetti on todellinen katseenvangitsija erikoisen 3-D efektinsä vuoksi.

Vihreät kukkatapetit: tuovat palan luontoa huoneeseen

Kukkatapetteja ei sovi unohtaa, kun tähdätään retrohenkisen sisustuksen luomiseen. Nämä tapetit korostavat 1970-luvun vapauden tunnetta ja antavat jokaiselle huoneelle juuri oikean määrän luonnonläheisyyttä. Löydät myös laajan valikoiman kukkatapetteja, joissa eri vihreän sävyt loistavat joko yksinkertaisilla tai näyttävillä kuvioinnillaan. Esimerkiksi tapetti 366935 A.S. Creation Flavour on loistava kukkatapetti antamaan sopivan kosketuksen luonnonläheisyyttä ja vintage tyyliä. Myös tapetti 359544 Liwingwalls ja 364981 Michalsyky Living Dream Again sopivat yleelliseen ja vintage tyyliseen sisustukseen. Kukkatapetit yhdistettynä kuluneen näköisen pinnan omaaviin huonekaluihin muodostavat loistavan parin luomaan kodikasta ja tyylikästä vintage sisustusta. Jos kaipaat enemmän retrohenkisyyttä, suosittelemme valitsemaan 367194 Livingwalls Paradise Garden tapetin, jossa värisävyt ja kukkakuviot loistavat upeassa yhdistelmässä.

Vihreät vintage tapetit | 359544 Livingwalls

Vihreät kuitukangastapetit: Nostalgiaa keittiöön

Myös kuitukangastapetit mahdollistavat elegantin ja vintagen sisutustyylin luomisen. Nämä tapetit auttavat luomaan retrohenkisyyttä sisustukseen samalla sopien loistavasti keittiön huonetilaan. Valitse tapetti 364851 A.S. Creation Authentic Walls 2, jossa ainutlaatuiset kuviot ja sinivihreä värimaailma yhdistyvät. Jos etsit hienovaraisempaa tapettia, voit valita 343002 A.S. Creation II Decoro tapetin, jossa vihreä ja keltainen värisävy pääsevät loistamaan. Halutessasi modernisemman seinäpäällysteen, suosittelemme valitsemaan 362963 Livingwalls Cozz tapetin, jossa upeat kuviot yhdistyvät eri vihreän, sinisen ja oranssin värisävyihin. Nämä laattakuvioiset tapetit ovat täydellinen valinta luomaan retrohenkisyyttä keittiön huonetilaan!

Käy tutustumassa meidän tapettivalikoimaan ja anna itsesi inspiroitua! Seuraavaan kertaan. BRCOFLOR-tiimisi.

Jätä kommentti