Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Valkoiset kuviotapetit raikastavat huoneen ilmeen

Kaipaako kotisi uutta raikasta ilmettä? Valkoisilla kuviotapeteilla voit virkistää kotisi huoneiden ilmeen ja luoda huonetilasta paikan, jossa voit rentoutua ja antaa mielen rauhoittua. Herkän värimaailman ansiosta tapetit hehkuvat puhtautta ja siten antavat jokaiselle huoneelle tyylikkään ja järjestäytyneen ilmapiirin. Muun ohella tapettien pelkistetty ulkonäkö sopii lukuisille erilaisille sisustustyyleille, joten voit helposti lisätä omia sisustusideoita huonetilaan.

Valkoiset kuviotapetit: huoliteltua tyylikkyyttä seinillesi

Kun ripustat valkoiset kuviotapetit seinille, niiden yksinkertaiset värit korostavat tyylikkäitä kuvioita ilman että seinien ilme ylikuormittuisi. Lisäksi pelkistetty kuviointi tapetissa antaa tilaa tyylikkäälle ja ehkä hieman yllättävälle sisustukselle. Löydät valkoisten kuviotapettien valikoimasta monenlaisia malleja ja sovituksia – geometrisistä tapeteista kukkatapetteihin ja raitatapeteista ylellisiin marmoritapetteihin. Laaja valikoima takaa, että löydät juuri sinun makuun sopivan tapetin. Jos haluat tuoda palan luontoa huonetilaasi ja saada aikaan autenttisen ilmeen sisustukselle, valitse esimerkiksi New Elegance 375494 A.S. Créationin, 361472 A.S. Créationin tapetti tai Livingwalls Hygge tapetti. Valitsemalla valkoiset kuviotapetit takaat että huoneesi ilme raikastuu.

Tapetti 907851 A.S. Création | Best of Wood´n Stone 2nd Edition

Geometrinen ja graafinen kuviointi tapetissa luo hallitun ilmeen

Geometriset tapetit ovat erittäin moderneja ja antavat huonetilallesi hallitun ilmeen ja takaavat harmonisen kokonaisuuden sisustuksessa. Näiden tapettien valikoimasta voit valita eri väriyhdistelmien, tyylien ja muotojen välillä. Sen vuoksi myös nämä tapetit takaavat sopivan vaihtoehdon jokaiselle. Erityisen siistin ja jäsennellyn tunnelman voit luoda huoneeseesi, valitsemalla 348681 A.S. Créationin tapetin. Voit vaihtoehtoisesti valita 341377 A.S. Créationin tapetin, joka on tunnettu pohjoismaisesta tyylistään.

Valkoiset kuviotapetit | 369203 Livingwalls | Metropolitan Stories

Kukkatapetit pehmeillä värisävyillä

Kukkatapetit ovat olleet jo vuosien ajan yksi klassikoista seinäpäällysteiden joukossa – eikä ilman syytä. Kukkakuviot seinillä tuovat kevään huonetilaasi jopa talven kylmimpinä aikoina ja luovat raikkaan ja lämpimän tunnelman. Kukkatapetteja on tarjolla laaja valikoima, joten voit valita useiden värivaihtoehtojen, kukkakuvioiden ja tyylisuuntaisten välillä. Boho-tyyliseen sisustukseen sopii loistavasti 358161 A.S. Création Club Tropicana –tapetti, jossa yhdistyvät pelkistetty värisävyt ja näyttävä kukkakuvio. Vaihtoehtoisesti voit valita 368961 Livingwalls Metropolitan Stories –tapetin, joka on yhtaikaa hienovarainen ja hauska valinta koristamaan seiniä. 367121 A.S Création Flavor –tapetti antaa tyylikkään ilmeen ja luonnollisen kosketuksen huonetilalle upeilla lehtikuvioillaan. Jos vintage-tyyli on enemmän sinun makuun, valitse 367721 A.S. Creation Character –tapetti jossa kukkakuviot loistavat klassillisuutta.

Valkoiset kuviotapetit | 367721 A.S. Création | Character

Tapetit raidoilla ja pilkuilla

Myös pilkku- ja raitatapetit voivat tuoda sitä jotain pientä loistoa huonetilaan. Pilkulliset tapetit ovat varsin leikkisiä ja ajattomia, kun taas raidalliset tapetit ovat erittäin moderneja ja tyylikkäitä. Voit valita sinulle täydellisen tapetin laajasta valikoimasta, jossa raitojen ja pilkkujen väriyhdistelmät ja kokovariaatiot vaihtelevat. Valitsemalla 361482 A.S. Création Elegance 5th Avenue –tapetin saat luotua hohdokkuutta niin olo- kuin makuuhuoneeseen. Raitatapetti 361 A.S. Création Neue Bude 2.0 on puolestaan hillitympi vaihtoehto tyylikkääseen sisustukseen.

Valkoiset kuviotapetit | 361671 A.S. Création | Neue Bude 2.0

Marmoritapeteilla ripaus ylellisyyttä

Marmori on todella trendikäs ja sitä löytyy monista eri sisustuselementeistä – nyt myös tapeteista. Huoneen ilmeen raikastamiseen marmoritapetit ovat loistava valinta. Marmoritapetit suorastaan hehkuvat puhdasta ylellisyyttä ja ovat todella esteettisen näköisiä seinällä. Mar

morikuviot ovat moderneja ja niitä on tarjolla eri värisävyissä niin mustasta harmaaseen kuin hopeasta kultaiseen. Laajasta valikoimasta löydät takuulla sinun makuusi sopivan vaihtoehdon. Marmoritapetti 361573 A.S. Création Materials on varsin klassinen valinta tyylikkääseen sisustukseen. Hieman modernimmat vaihtoehtot tälle tapetille ovat 359124 Livingwalls ja 727718 A.S. Création Einzellblatt, jotka ovat enemmän pelkistetyt.

Tapetti 361573 A.S. Création | Materials

Nämä tapetit ja paljon lisää löydät vierailemalla sivuillamme! BRICOFLOR-tiimisi

 

 

Jätä kommentti