Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Harmaat tapetit- luo unelmiesi sisustus

Tiesitkö, että sisustuksesi värit heijastavat persoonallisuuttasi? Ympärillämme olevilla väreillä on suora vaikutus meidän mielialaamme ja psyykeen. Siksi meidän tulisi myös kiinnittää enemmän huomiota siihen, millä väreillä päätämme sisustaa kotimme. Harmaa on neutraali, ajaton ja hienostunut väri. Se symboloi viisautta, eleganssia ja tyyneyttä. Vaaleat sävyt luovat energisen ja iloisen ilmapiirin, kun taas tummanharmaat sävyt ovat mystisiä ja rauhoittavia. Viikon postauksessa kerromme minkälaisen tunnelman erilaiset harmaat tapetit luovat.

Täydelliset harmaat tapetit olohuoneeseen

Olohuone on yksi kodin tärkeimmistä huoneista. Se on huone, jossa koko perhe viettää aikaa yhdessä ja rentoutuu. Olohuonetta voi käyttää moneen eri tarkoitukseen, ja siksi on erityisen tärkeää

Harmaat tapetit- kukka Tapetti 373961 Livingwalls New Walls

sisustaa se koko perheelle sopivalla tavalla. Sinun kannattaa miettiä, mihin tarkoitukseen perheesi tulee käyttämään tätä huonetta. Haluatko luoda oman kotiteatterisi tai kenties hienovaraisemman ilmapiirin, joka auttaa sinua rentoutumaan lukiessasi kirjaa? Anna halutun ilmapiirin ohjata sisustuspäätöksiäsi ja valitse tapetteja ja muita sisustuselementtejä, jotka vahvistavat valitsemaasi tunnelmaa.

Harmaat tapetit ovat ajaton vaihtoehto olohuoneeseen. Harmaa väri on neutraali ja rentouttava, mikä tekee siitä täydellisen vaihtoehdon koko perheelle. Voit valita monista houkuttelevista vaihtoehdoista - yksivärisistä harmaista tapeteista ja jännittävistä kuviotapeteista luonnollisiin puu- tai kivijäljitelmiin. Laajan valikoimamme ansiosta jokainen löytää varmasti makuunsa sopivan harmaan tapetin verkkokaupastamme.

Yksiväriset harmaat tapetit- ajatonta eleganssia

Tapetti 328243 A.S. Création New Look

Yksiväriset tapetit luovat tyylikkään ja klassisen ilmapiirin mihin tahansa huoneeseen yksinkertaisen ulkonäkönsä ansiosta. Voit valita eri tekstuureista ja värisävyistä löytääksesi harmaan tapetin, joka sopii henkilökohtaiseen makuusi. Lisäksi voit yhdistää yksivärisen harmaan tapetin kuviotapettiin tai valokuvatapettiin, luodaksesi elävän ilmapiirin. Muista kuitenkin, että harmaan eri sävyt luovat erilaisia ​​tunnelmia. Jos haluat salaperäisemmän ja rauhallisemman tunnelman, suosittelemme tummia tapetteja. Vaaleilla tapeteilla on sen sijaan optisesti suurentavia ominaisuuksia ja ne luovat raikkaamman ilmapiirin.

Uskalla ilmaista tyyliäsi harmailla kuviotapeteilla

Tapetti 31944-2 A.S. Création Decoworld 2

Erilaiset harmaat kuviotapetit ovat täydellisiä vaihtoehtoja huoneeseen kuin huoneeseen.  Yksinkertaisen värimaailman ansiosta harmaa tapetti ei näytä liian sotkuiselta ja sopii melkein kaikkiin sisustustyyleihin. Sinulla on myös mahdollisuus valita eri kuvioiden välillä – miltä kuulostaisi esimerkiksi romanttinen kukkatapetti tai moderni kivitapetti? Yhdistä harmaat tapetit värikkäisiin sisustuselementteihin ja hauskoihin huonekaluihin varmistaaksesi, että ilmapiiristä ei tule liian dramaattinen tai synkkä. Tummanharmaita tapetteja on joskus tasapainotettava värikkäillä ja kirkkailla elementeillä, jotta kokonaiskuva ei muutu liian masentavaksi.

Harmaat tapetit kukilla- luonnollista viehätystä neutraaleissa väreissä

Harmaat tapetit- soffa Tapetti 33604-1 A.S. Création Secret Garde.

Kukat antavat meille toivoa uudesta elämästä ja paremmista ajoista. Ne todistavat, että kauneus aina palaa pimeiden ja kylmien talvien jälkeen. Tämä on myös johtanut siihen, että kukat usein yhdistetään moniin juhliin, kuten häihin ja syntymäpäiviin. Siksi on myös ymmärrettävää, että kukkatapetit ovat myydyimpiä tuotteitamme. Kukkatapetit antavat seinillesi lämpöä ja persoonallisuutta.

Toisin kuin värikkäät kukat, harmaat liitetään usein suruun ja kuolemaan, mutta asian ei tarvitse olla näin. Harmaa sävy huokuu luonnollista ja neutraalia viehätystä, joka on vaikea saavuttaa värikkäillä tapeteilla. Harmaat kukkatapetit ovat siksi täydellisiä niille, jotka rakastavat kasvitiedettä, mutta haluavat silti pitää seinänsä klassisina ja yksinkertaisina.

Harmaat tapetit geometrisillä kuvioilla- tuo kotiisi rakennetta ja järjestystä

Harmaat tapetit- sänky Tapetti 366322 A.S. Création Linen Style

Geometriset tapetit ovat talven menestystuote. Ne ovat vaikuttavia tunnelman luojia, ja toimivat niin sähäkköinä efektiseininä, kuin laajoina yhtenäisinä pintoinakin. Yhdistä geometriset tapetit yksinkertaisiin vaaleisiin huonekaluihin luodaksesi rauhallisen ja puhtaan ilmapiirin kotiisi.

 

Harmaat lankkutapetit- maalaismaista viehätystä

Tapetti 355841 A.S. Création Best of Wood`n Stone 2nd Edition

Puutapetit ovat olleet muodissa jo monen vuoden ajan, eikä syyttä. Ne säteilevät luonnollista tunnelmaa ja takaavat maalaismaisen ilmapiirin. Lankkutapetit sopivat erityisen hyvin niille, jotka rakastavat pohjoismaista sisustustyyliä. Samalla nämä tapetit erottuvat erittäin aidolla ulkonäöllään, sillä tapetteja on ensisilmäyksellä vaikea erottaa optisista esikuvistaan. Ainutlaatuisen ulkonäön ansiosta harmaat puutapetit jättävät tilaa tyylikkäälle ja räväkälle sisustukselle.

Ensi kertaan. BRICOFLOR-lattia ja tapettiasiantuntijasi!

Jätä kommentti