Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Tapetoi kotisi suuremman näköiseksi

Harva meistä kieltäytyisi, jos saisimme vaivatta muutaman neliön kotiimme lisää. Suurempien tilojen luominen on kuitenkin sekä kallista että aikaa vievää, eikä se monissa tilanteissa ole edes mahdollista. Oikealla tapetilla voit tehdä huoneesta helposti suuremman näköisen ilman rakennusprojektien haittapuolia. Viikon blogipostauksessa kerromme siitä, miten pienet huoneet herätetään eloon kauniilla tapeteilla.

Näin valitset oikean tapetin huoneeseesi

Vaaleat ja viileämmät värit saavat huoneen näyttämään hieman avoimemmalta ja suuremmalta kuin lämpimät ja tummat sävyt. Suosittelemme myös yksivärisen tai hennosti kuvioidun tapetin valitsemista, sillä räikeät värit ja rohkeat kuviot luovat helposti ahtaalta näyttävän ilmapiirin. Jos kuitenkin haluat sisustaa huoneesi räikeillä kuvioilla tai hauskoilla väreillä, sinun tulisi seurata muutamia ohjeita ja pääsääntöjä. Sisustussuunnittelijat ovat luoneet pari temppua, joita noudattaessa myös pieni huone voidaan tapetoida rohkeilla tapeteilla. Oli sitten kyseessä eksoottinen viidakkotapetti, Pohjoismainen kuviotapetti tai vintagetapetti voimakkailla väreillä - nämä tapetit sopivat myös pieniin huoneisiin!

Tapetoi kotisi strk Tapetti 366312 A.S. Création Linen Style

Sävy sävyyn- ota koko huone huomioon

Jos haluat luoda erittäin rauhoittavan ja avoimen tunnelman, sinun kannattaa ottaa huomioon kaikki huoneen sävyt. Valitse tapetteja, jotka menevät sävy sävyyn niin toistensa, kun huonekalujen kanssa. Tämä ei vain saa huoneen näyttämään hieman suuremmalta, vaan myös erittäin harmoniselta ja rentouttavalta. Rohkeat värisekoitukset ovat hauskoja, mutta ne voivat nopeasti saada huoneen näyttämään levottomalta ja sekavalta, jolloin se näyttää vieläkin pienemmältä. Valitse tapetti ehdottomalla suosikkivärilläsi ja sovita muut koristeet ja huonekalut täydellisesti uuteen seinäpäällysteeseen.

Tapetoi kotisi suuremmaksi yksivärisillä tapeteilla

Tapetoi kotisi pinkki Tapetti 374301 Livingwalls New Walls

 

Yksiväriset tapetit sopivat yleensä erityisesti pienempiin huoneisiin. Ne ovat tyylikäs ja helppo ratkaisu, kun haluat sisustaa kotia lempiväreilläsi. Yksiväriset tapetit ovat hyvä valinta, kun et halua viedä huomiota huonekaluista, tauluista ja muista sisustusdetaljeista. Voit myös yhdistää yksivärisen tapetin valokuvatapettiin luodaksesi modernin ja eloisan tunnelman kotiisi! Tarjolla on runsas valikoima erilaisia ​​rakenteita, jotka tarjoavat muutaman katseenvangitsijan olematta häiritseviä. Jos et löydä suosikkivärisi tapettivalikoimastamme, A.S. Créationilla on myös lukuisia maalattavia tapetteja.

Tapetoi kotisi suuremmaksi näyttävillä tapeteilla

Tapetoi kotisi koi Tapetti Asian Fusion 374621 A.S. Création

 

Jos haluat luoda vähän räväkämmän ympäristön, kuviotapetit sopivat myös pieniin huoneisiin. Sinun tulisi kuitenkin kiinnittää huomiota muutamaan asiaan, jotta huone ei näytä liian sekavalta ja levottomalta tai jopa aikaista pienemmältä. Vaaleat, tasaiset ja herkät kuviot soveltuvat paremmin pieniin huoneisiin. Suosittelemme yhden tai kahden seinän tapetoimista kuviotapetilla, sen lisäksi voit tapetoida tai maalata muut seinät neutraalilla ja vaalealla värillä, joka sopii hyvin yhteen valitsemasi kuviotapetin kanssa. Tällä tavoin voit luoda yhteensopivan ja avoimen ilmapiirin pieneenkin huoneeseen.

Raidalliset tapetit pieniin huoneisiin

Tapetti 367184 Livingwalls Paradise Garden

Raidallinen kuvio on ehdoton klassikko muotimaailmassa, eikä syyttä. Raidat ovat yksinkertaisia ​​kuvioita, jotka voivat kuitenkin saavuttaa monenlaisia ​​vaikutuksia. Välillä ne näyttävät moderneilta, toisinaan tyylikkäiltä ja klassisilta. Raidat ovat myös suosittu motiivi tapeteille, sillä ne antavat tilaa innovatiiviselle sisustukselle. Raidalliset tapetit ovat ihanteellisia myös pieniin ja erityisen mataliin huoneisiin, sillä pystysuorat raidat voivat visuaalisesti venyttää tilaa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse välttämättä tapetoida kaikkia seiniä raidallisella tapetilla, sillä etenkin silmiinpistävä värikontrasti voi tuntua ahdistavalta. Toinen vinkki, jolla saat huoneen helposti näyttämään korkeammalta, on matalien huonekalujen ja muutaman korkean kaapin käyttö.

Siniset tapetit- Tapetoi kotisi suuremmaksi

Tapetti 341104 Lars Contzen Artist Edition No. 1

Sininen on erittäin rauhoittava ja ammattimainen väri, joka helposti tekee huoneesta isomman näköisen. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että sininen väri usein yhdistetään taivaaseen ja meren syvyyteen. Sen ansiosta vaaleansininen tapetti voi myös olla erittäin raikas ja avoin. Sininen liitetään myös usein kylmiin väreihin, mikä luo erittäin harmonisen, virkistävän ja rentouttavan ilmapiirin.

Sinisiä tapetteja voidaan myös yhdistää täydentävillä väreillä, kuten punaisella ja oranssilla, mutta huoneet eivät näytä suuremmilta niiden ansiosta. Nämä värit tuovat vain lämpöä huoneeseen.

Tapetoi kotisi suuremmaksi räväköillä tapeteilla

Tapetoi kotisi asian Tapetti 374204 Livingwalls New Walls

Räväkät tapetit voivat saada tilan näyttämään isommalta, jos seuraat meidän ohjeitamme. Muutamalla temppuilla hauskasta kuviotapetista voi syntyä kaunis huonetta suurentava katseenvangitsija. Tässä sinun tulisi aina seurata seuraavaa sääntöä: vähemmän on enemmän. Suosittelemme siis, että tapetoit yhden tai ehkä kaksi seinää räväkällä tapetilla, ja annat muiden seinien olla. Hyvin huomiota herättävien, värikkäiden ja suurikokoisten kuvioiden kohdalla sinun kannattaa varmistaa, että huoneen sisustus pysyy minimalistisena. Lisäksi liiallista koristelua ja yksityiskohtaisia huonekaluja tulisi välttää.

Seuraavaan kertaan!

BRICOFLOR-tiimisi

Jätä kommentti