Våra fördelar
 • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
 • Paras hintatakuu
 • Näytepalvelut
 • Kostenlose Musterzusendung
 • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Parketti tai laminaatti olohuoneeseen?

Parketti ja laminaatti ovat molemmat klassisia vaihtoehtoja olohuoneeseen. Puun luonnollinen ulkonäkö ja pehmeä koostumus takaa kodikkaan ilmapiirin, joka säteilee lämpöä ja viehätystä. Parketin ja laminaatin klassiset puukuviot ovat ajattomia ja sopivat jokaiseen sisustustyyliin. Tämän viikon postauksessa kerromme näiden kahden lattiapäällysteen ominaisuuksista, jotta sinä voisit valita, jos parketti tai laminaatti sopii paremmin juuri sinun olohuoneeseesi.

Parketti tai laminaatti olohuoneeseen- mitkä vaatimukset on täytettävä?

Toisin kuin wc tai makuuhuone, olohuone on suosittu paikka, johon koko perhe kokoontuu melkein päivittäin. Siksi olohuoneen lattianpäällysteen on oltava sekä viihtyisä että kulutusta kestävä. Houkuttelevan ulkonäön lisäksi näiden lattioiden on oltava ääntä vaimentavia, lämpimiä jalkojen alla, naarmuuntumattomia ja luistamattomia. Parketit ja laminaattilattia täyttävät kaikki nämä kriteerit ja ovat ihanteellisia pitkäaikaiseen käyttöön olohuoneessa.

Parketti

Parketti tai laminaatti- mitkä ovat lattioiden suurimmat erot?

Ensisilmäyksellä molemmat puulattiat näyttävät hyvin samankaltaisilta sekä optisesti että toiminnallisesti. Lattioiden välillä on kummisikin suuria eroja, joista kerromme kohta.

Parketti

Ajaton klassikko erottuu luonnollisuudellaan ja pehmeydellään. Mikään synteettinen lattia ei voi yksinkertaisesti voittaa parketin luonnollista ulkonäköä. Parketit antavat olohuoneellesi lämpimän mutta ylellisen ilmapiirin ja inspiroi pitkällä eliniällään.  Hyvän parkettilattian voit aina tunnistaa katsomalla kulutuskerroksen paksuutta - korkealaatuisissa tuotteissa se on vähintään 3,5 mm. Tämä antaa lankuille sen vakauden, jota ne tarvitsevat kestämään päivittäistä käyttöä. Kulutuskerroksen paksuudella on myös tärkeä rooli kunnossapitoa ajatellen: voit hioa hyvän parketin kaksi tai kolme kertaa vaikuttamatta sen ulkonäköön tai toimintaan. Halpojen tuotteiden kulutuskerros on niin ohut, että lattia näyttää jo erilaiselta yhden hiomiskerran jälkeen. Siksi suosittelemme aina valitsemaan korkealaatuisen tuotteen, se on sinulle halvempaa pitkällä tähtäimellä. Bennett & Jones London Calling -kokoelmasta löydät erinomaisen valikoiman korkealaatuisia parkettilattioita, joihin kuuluu jopa 30 vuoden valmistajan takuu.

Parketti tai laminaatti- prkt Parketti

Edut:

 • Ylellinen, kodikas, edustava ja karismaattinen vaihtoehto.
 • Laaja valikoima erilaisia ​​puulajeja, muotoja ja kuvioita.
 • Vankka ja kestävä rakenne, jota ei löydy muista päällysteistä.
 • Luonnollinen, ja usein myös ekologinen vaihtoehto kotiisi.
 • Parketin asentaminen on nopeaa ja helppoa uuden lukkoponttijärjestelmän ansiosta.
 • Valmista lukkoponttiparkettia voidaan käyttää välittömästi, sillä sinun ei tarvitse odottaa liiman kuivumista.
 • Monet parkettilattiat sopivat yhteen lattialämmityksen kanssa (vesi).
 • Parkettilattioiden ainutlaatuisen rakenteen ansiosta voit puhdistaa tahrat ja naarmut hiomalla, voitelemalla ja maalaamalla lattia uudelleen.
 • Jos pidät parketista hyvää huolta, sillä on uskomaton elinikä.

Haitat:

 • Lattia maksaa noin 30 € / m², se on melko kallis vaihtoehto.
 • Erittäin herkkä kosteudelle ja vedelle.
 • Parketti vaatii huolellista hoitoa, tätä lattiaa on vaikeampaa hoitaa kuin laminaattia.

Laminaatit:

Parketti tai laminaatti- lam Laminaatti

Laminaatti nähdään usein parketin nuorempana ja halvempana veljenä. Yleensä nämä lattiat koostuvat kolmesta eri kerroksesta: alimmasta kerroksesta, joka antaa lisää vakautta ja estää kosteuden pääsyn puuhun, paksusta HDF-levystä (tiiviistä kuitulevystä) ja päällysteestä, jossa laminaatin kuvio ja vahva suojakerros sijaitsee. Nämä kuviot ovat todella muuttuneet vuosien varrella ja ovat nykyään hyvin realistisen näköisiä. Verkkokaupastamme löydät varmasti täydellisen lattialaminaatin tuomaan uuden ilmeen kotiisi tai liiketiloihisi, etsitpä sitten tyylikästä ja elegantista tyyliä tai kodikasta ja lämmintä tunnelmaa, valikoimastamme vesitiiviitä laminaattilattioita.

Edut:

 • Laminaattia voi saada mm. puu-, kivi-, laatta ja marmorijäljitelminä.
 • Monikerroksisen rakenteen ja kestävän pinnan ansiosta laminaatti on kestävä ja erittäin vakaa lattia.
 • Kätevä lukkoponttijärjestelmä tekee asennuksesta lastenleikkiä.
 • Koska laminaattia on helppo hoitaa, ne eivät tarvitse erityisiä tai kalliita puhdistusvälineitä.
 • Laminaatti on vedenpitävä ja se voidaan helposti kuivata kostealla liinalla.

Parketti tai laminaatti- lam 2 Laminaatti

Haitat:

 • Jos pinta on vaurioitunut, laminaattia ei voi hioa.
 • Laminaattilattia on vaihdettava noin 10–15 vuoden välein.
 • Laminaattilattia ei varastoi lämpöä ja vaatii äänieristystä.

Parketti tai laminaatti olohuoneeseen - johtopäätöksemme

Ennen kuin ostat uuden lattian, kysy itseltäsi seuraavat kysymykset: Kuinka usein ja kuinka paljon lattiaa käytetään olohuoneessasi? Onko sinulla lapsia tai lemmikkejä? Kuinka paljon arvostat luonnollisuutta? Kuinka suuri budjettisi on?

Laminaatti on erittäin vakaa lattiapäällyste, joka vakuuttaa monipuolisella ulkonäöllä ja lyömättömällä hinta-laatusuhteella. Parketit ovat puolestaan valmistettu luonnonmateriaaleista, mikä luo erityisen tunnelman olohuoneeseesi. Parketti on sekä kaunis että pitkäikäinen, mutta se on myös helposti vahingoittuva ja erittäin herkkä vedelle.

Tarvitsetko lisätietoja parketista tai laminaatista? Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Jätä kommentti