Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Pohjoismaiset tapetit - luonnollinen vaihtoehto

Pohjoismaiset tapetit- alotus

Pohjoismainen sisustustyyli yhdistää luonnollisuuden ja maanläheiset värit moderneihin ja tyylikkäisiin elementteihin luodakseen kirkkaan ja raikkaan ilmapiirin. Herkkien värien, geometristen kuvioiden, kukka-aksenttien ja luonnonmateriaalien lisäksi pohjoismainen tyyli vakuuttaa myös suorilla kulmillaan ja keveydellään. Pohjoismaiset tapetit auttavat sinua luomaan harmonisen tunnelman kotiisi.

Pohjoismaiset tapetit - ajaton trendi

Pohjoismaiset tapetit ovat hienovaraisen ulkonäkönsä ansiosta täydellisiä melkein mihin tahansa sisustustyyliin. Ne lumoavat kauniilla kuvioillaan ja kirkkailla ja yksinkertaisilla väreillään. Jos haluat luoda nostalgisemman tunnelman, voit valita vaalean tapetin pienillä kukilla, kun geometriset tapetit taas luovat nykyaikaisemman skandinaavisen tyylin. Vaaleat tapetit ottavat aina luonnon huomioon väreillään ja sopivat sekä moderneihin että vanhempiin rakennuksiin.

Pohjoismaiset tapetit- pilkku Tapetti 373943 Livingwalls New Walls

Ainutlaatuinen ja maanläheinen väripaletti, joka tuo valoa sisustukseen

Herkkä väripaletti on pohjoismaisten tapettien kohokohta. Pastellivärit eivät ole vain absoluuttisia trendivärejä muodissa, vaan myös pohjoismaisessa sisustustyylissä. Vaaleat sävyt luovat erityisen kevyen ja raikkaan huonekokemuksen ja takaavat avoimen ja kutsuvan ilmapiirin. Skandinaaviset vaaleanpunaiset tai vaaleansiniset tapetit voivat myös olla hyvin leikkisiä ja romanttisia. Luonnolliset sävyt, kuten kerma, beige, norsunluu ja vaaleanharmaa, takaavat hieman nykyaikaisemman, mutta silti luonnollisen ja rennon ilmapiirin.

Tutustu pohjoismaiseen kasvistoon kukkatapettien avulla

Tapetti 367191 Livingwalls Paradise Garden

Kukat ja kasvit ovat hyvin yleisiä motiiveja skandinaavisessa sisustuksessa. Kauniit maanläheiset sävyt muistuttavat meitä pohjoismaiden kirkkaista kesäöistä. Violetit, vaaleanpunaiset, vaaleansiniset, vihreät ja keltaiset pastellisävyt auttavat sinua lisäämään sisustukseen raikkaita ja kesäisiä aksentteja.

Kukkatapetit luovat hienovaraisen kuvan Pohjoismaiden romanttisesta kasvistosta, kun oksat ja puut taas tuovat huoneeseen dynamiikkaa. A.S. Creations Geo Nordic -kokoelmasta löydät kaikkea retrotapeteista hienostuneisiin kukkakuvioihin.

Pohjoismaiset tapetit retrokuvioilla

Pohjoismaiset tapetit- retro Tapetti 30476-1 Livingwalls Around the World

Retro-tyylin sanotaan syntyneen ruotsissa 1970-luvun alussa. Tämä on johtanut siihen, että retro on edelleen erittäin vahvasti yhdistetty pohjoismaiden historiaan, vaikka tätä tyyliä löytyy nyt kaikkialta maailmasta. Niille, jotka rakastavat tätä värikästä tyyliä, meillä on kuitenkin hyviä uutisia. Nyt seinäsi voivat myös muistuttaa sinua vanhoista hyvistä ajoista laajaan retrotapettivalikoimamme ansiosta! Sinapinkeltaiset tapetit ja geometriset kuviot vievät sinut aikamatkalle ja luovat kotiisi pohjoismaisen tyylin, joka varmasti kiinnittää vieraiden huomion.

Luo luonnollinen ilmapiiri pellavatapeteilla

Tapetti 366373 A.S. Création Linen Style

Pohjoismainen tyyli tunnetaan hyvin luonnollisista raaka-aineistaan ​​ja maanläheisistä väreistä, jotka valaisevat kotia. Siksi pellavan näköisistä tapeteista on tullut tämän kategorian menestystuote. Nämä ainutlaatuiset tapetit loistavat kauniilla väreillä ja aidolla pellavaisella tunteellaan. Hieman maalaismainen ja mattapintainen struktuuri luo kodikkaan ja turvallisen tunnelman jokaiseen tilaan. Lisäksi pellava edustaa hyvin maanläheistä ja luonnollista tyyliä, joten voit nauttia raikkaasta ympäristöstä sisälläkin. A.S. Creationin Linen Style -mallisto tarjoaa laajan valikoiman ihania tapetteja jotka muistuttavat pellavasta.

Pohjoismaiset tapetit geometrisillä kuvioilla

Pohjoismaiset tapetit- geom Tapetti 363841 Livingwalls Hygge

Hauskat geometriset ja graafiset kuviot ovat jo pitkään edustaneet pohjoismaista sisustustyyliä. Nämä tapetit yhdistävät usein valkoisen hienovaraisen, mutta elävän värin, kuten vihreän tai sinisen kanssa. Geometriset tapetit luovat hauskan ilmapiirin ja tuovat moderninsuutta ja rakennetta tiloihisi.

Ensi kertaan! Bricoflor – lattia ja tapettiasiantuntijasi

Jätä kommentti