Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Afrikka seinilläsi- ihanat valokuvatapetit

Koskemattomat maisemat, villieläimet ja aistilliset värit - Afrikan luonto tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ​​kuvioita, jotka voivat nyt myös pukea seiniäsi valokuvatapetteina. Lämpimät valokuvatapetit ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat luoda eksoottisen sisustustyylin. Afrikkalaisilla aiheilla varustetut valokuvatapetit sopivat täydellisesti moderniin sisustustyyliin ainutlaatuisten ja värikkäiden kuvioiden ansiosta. Täältä löydät henkeäsalpaavia lähikuvia leijonista, norsuista ja leopardeista ja ihania romanttisia valokuvia auringonlaskusta. Tutustu laajaan valikoimaamme Afrikka-teemaisia valokuvatapetteja ja lähde safariretkelle omassa kodissasi!

Romanttinen ilmapiiri Afrikka-valokuvatapeteilla

Erilaiset maisemat ovat erityisen suosittuja motiiveja afrikkalaisille tapeteille. Nämä tapetit ovat yleensä varustettu erittäin lämpimillä väreillä, kuten oranssilla, ruskealla ja punaisella, mikä luo erittäin aistillisen ja kodikkaan ilmapiirin. Usein viimeiset auringonsäteet leijuvat afrikkalaisen maiseman yläpuolella ja koko ympäristö kylpee oranssinpunaisessa valossa, joka luo romanttisen ilmapiirin. Tämä tekee afrikkalaisilla aiheilla varustetusta valokuvatapetista täydellisen niille, jotka haluavat luoda lämpimän ja romanttisen ilmapiirin makuuhuoneeseen.

Yhdessä eksoottisten sisustuselementtien, kasvien, puuhuonekalujen ja luonnonmateriaalien kanssa, afrikkalaisilla motiiveilla varustetut valokuvatapetit luovat luonnollisen ja aistillisen tunnelman, joka auttaa sinua rentoutumaan. Etniset matot ja tyynyt vahvistavat myös pehmoista ja kodikasta ilmapiiriä, joka pitää sinut lämpimänä talvella!

Valokuvatapetit aavikolla- Rakastu rauhalliseen tunnelmaan

Afrikka. punainen

Villien afrikkalaisten steppien lisäksi löydät myös yksinkertaisempia motiiveja afrikkalaistyylisistä valokuvatapeteista. Aavikkokuvilla varustetut valokuvatapetit tekevät vaikutuksen luonnollisella ulkonäöllään ja soveltuvat melkein mihin tahansa sisustustyyliin luonnollisesti tyylikkään väripaletin ansiosta. Nämä valokuvatapetit soveltuvat kuitenkin erityisesti maanläheisen sisustuksen luomiseen kasveilla, joiden vihreät lehdet sopivat erityisen hyvin yhteen hiekan kanssa. Herkät viivat ja kevyesti kaltevat dyynit luovat dynaamisen ja kevyesti virtaavan ilmapiirin, kun taas palmut toimivat tuoreena katseenvangitsijana. Aavikkotapetti voidaan yhdistää täydellisesti valkoisiin huonekaluihin, Boho-Chich-sisustuselementteihin ja luonnonkuiduista tehtyihin mattoihin, kuten juuttiin.

Afrikka- valokuvatapetit eläimillä- luo elävä ilmapiiri

Jos haluat luoda villimmän ilmapiirin, suosittelemme tutustumaan kategoriaan ”Valokuvatapetit eläimillä”. Eksoottiset eläimet, joita normaalisti näet vain eläintarhassa, sopivat täydellisesti koristelemaan seinääsi valokuvatapettina ja antavat huoneelle epätavallisen kosketuksen. Kirahvit, virtahevot ja norsut ovat vain muutamia monista eläimistä, jotka löydät uskomattomasta valikoimastamme. Valokuvatapetit villieläimistä A.S. Création XXL World Trip -kokoelmassa tekevät vaikutuksen realistisella ulkonäöllään ja korkealla laadullaan.

Valokuvatapetit leijonilla- Afrikan kuningas seinälläsi

Afrikka-leijona

Afrikkalaisella kuviolla varustettu valokuvatapetti voi myös toimia komeana katseenvangitsijana. Eri eläimet edustavat ihmisten persoonallisuuksia monissa tarinoissa. Voimme löytää saman symboliikan valokuvatapettien joukosta. Leijonat vakuuttaa majesteettisella ulkonäöllään ja säteilevät voimaa ja ylellisyyttä. Leijonat näyttävät erityisen upeilta auringonlaskun kauniissa väreissä ja luovat harmonisen, mutta samalla energisen ilmapiirin. Afrikkalaisilla aiheilla varustetut valokuvatapetit ovat siksi täydellisiä myös esimerkiksi toimistoihin.

Kirahvitapetit- Afrikka rauhallisemmassa muodossa

Jos etsit leijonaa kiltimmän kämppiksen, kirahvilla varustettu valokuvatapetti voi olla täydellinen valinta sinulle. Kirahvien koon ansiosta nämä valokuvatapetit huokuvat myös tiettä majesteetillista tunnelmaa. Mutta nämä erityiset eläimet luovat myös erittäin rauhallisen ilmapiirin. Tätä vaikutelmaa vahvistaa usein rehevä vihreä tausta, joka väripsykologiassa symboloi rentoutumista ja harmoniaa.

Ainutlaatuiset tapetit Afrikka-teemalla

Afrikka- laventeli

Eläimiä ja luonnon aiheita sisältävien klassisten valokuvatapettien lisäksi suunnittelijat ovat siirtymässä yhä enemmän epätavallisiin aiheisiin, joita innoittavat afrikkalainen kulttuuri ja ihana lämmin luonto. Luontokuvien ja barokkimaalausten yhdistelmät luovat urbaanin, mutta sammalla luonnonläheisen tunnelman.

Mustavalkoiset tapetit afrikkalaisilla kuvilla

Mustavalkoiset valokuvatapetit ovat tämän vuoden hittituotteita. Nämä tapetit antavat sinulle tilaa sisustaa värikkäillä elementeillä kaikissa eri sisustustyyleissä. A.S. Creationin Designwalls-kokoelmasta löydät korkealaatuisia afrikkalaistyylisiä valokuvatapetteja, jotka voivat kohta koristella seiniäsi. Norsuista, kirahveista tai leijonista säteilee erittäin eksoottisen ja merkittävä tunne, kun taas maisemilla varustetut valokuvatapetit luovat erittäin arvokkaan vaikutelman. Mustavalkoiset afrikkalaisilla aiheilla varustetut valokuvakuvat ovat erityisen täydellisiä modernin sisustuksen luomiseen.

Seuraavaan kertaan, BRICOFLOR- lattia ja tapettiasiantuntijasi!

Jätä kommentti