Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Tummat tapetit- luo elegantti sisustus

Tummat tapetit antavat jokaiselle huoneelle juuri oikean määrän tyyliä ja eleganssia. Ne voidaan yhdistää melkein kaikkiin huonekaluihin ja sisustuselementteihin modernin huonesuunnittelun luomiseksi. Tällä tavalla voit päivittää jokaisen huoneen visuaalisesti ja lumota vieraasi tapettien tyylikkäällä viehätyksellä.

Tummat tapetit- luo perusta tyylikkäälle sisustukselle

Mustat tapetit ovat oiva vaihtoehto niille, jotka haluavat luoda ylellisen ja mystisen tunnelman kotiin. Mustat tapetit näyttävät erityisen tyylikkäiltä talvella ja antavat jokaiselle huoneelle rauhallisen ripauksen tyyliä. Tällä tavalla voit muuttaa huoneesi moderniksi hyvinvoinnin keitaaksi. Meiltä löydät kaikkea tavallisista tummista tapeteista, jotka takaavat yksinkertaisen ja klassisen tunnelman, tummiin kuviotapetteihin, jotka antavat jokaiselle huoneelle modernin kosketuksen. Tai miksi et valitsisi tumman valokuvatapetin, joka lumoaa kotisi yksilöllisellä viehätyksellään?

tummat tapetit- hevonen

Jos koko huoneen tapetointi tummilla tapeteilla on liikaa sinulle, voit myös antaa yksittäisille seinille modernin kosketuksen ja valita tumman tapetin korostukseksi tietylle seinälle tai alueelle. Vaihtoehtoisesti voit yhdistää tumman tapetin tavalliseen vaaleampaan tapettiin. Tämä luo mielenkiintoisen kontrastin.

Yksiväriset tummat tapetit- klassinen vaihtoehto

Tummien värien jalo ulkonäkö tulee erityisen hyvin esiin yksivärisissä tapeteissa. Yksiväristen tapettien ansiosta seinäsi eivät näytä liian sotkuisilta, ja niiden yksinkertainen ulkonäkö mahdollistaa värikkään sisustuksen. Tavallisella tummalla tapetilla voit taitavasti lisätä aksentteja ja antaa sisustuksellesi elegantin kosketuksen. Musta tapetti loistaa vaaleiden huonekalujen ja kauniiden sisustuselementtien kanssa ja luo jännittävän kontrastin.

Meiltä löydät myös laajan valikoiman eri värejä ja tekstuureja. Mitä mieltä olisit esimerkiksi mustasta tiilitapetista, joka antaa teollisen viehätyksen jokaiseen huoneeseen, tai viininpunaisesta tapetista, joka näyttää erityisen tyylikkäältä ja lumoaa ylellisyydellään?

Tummat tapetit kuviolla - uskalla ilmaista omaa tyyliäsi

Tummat kuviotapetit luovat myös perustan tyylikkäälle ja modernille sisustukselle. Ne toimivat katseenvangitsijana ja antavat sinun luovuutesi virrata. Meillä on kaikkea geometrisista tapeteista, jotka antavat rakennetta, kukkatapetteihin, jotka tekevät jokaisesta huoneesta kevätparatiisin. Tummat kuviotapetit ovat parhaimmillaan, kun ne koristavat yksittäisiä seiniä ja kun ne yhdistetään yksinkertaisiin tapetteihin. Voit valita tavallisen vaalean tapetin luomaan jännittävän kontrastin tai tumman tapetin, joka ohjaa huomion kuviotapetin motiiviin.

tummat tapetit- yksivär

Geometriset tapetit- luo moderni ilmapiiri

Geometriset ja graafiset kuviot ovat olleet muodissa jo useiden vuosien ajan. Siksi ne koristavat nyt myös seinäpäällysteitä. Geometriset tapetit tuovat rakennetta ja järjestystä huoneeseesi. Lisäksi ne luovat harmonisen kokonaiskuvan ja rauhallisen tunnelman. Voit valita monista geometrisista ja graafisista kuvioista, sillä meiltä löydät kaikkea ympyröistä kolmioihin ja neliöihin.

Tummat kukkatapetit ovat dramaattinen vaihtoehto

Nyt voit myös saada kukkatapetteja erilaisissa mustissa ja tummissa väreissä. Meillä on kaikkea klassisista mustista sävyistä, jotka antavat jokaiselle huoneelle maagisen viehätyksen, tyylikkäisiin punaisiin sävyihin, jotka luovat ylellisen tunnelman. Jos etsit maanläheisempää vaihtoehtoa voit valita vihreän tapetin joka tuo osan luontoa sisään sisustukseesi. Kukkatapetit ovat oiva vaihtoehto niille, jotka haluavat luoda romanttisen ja mystisen tunnelman.

Tummat valokuvatapetit- more is more

tummat tapetit- kaupunki

Tumma valokuvatapetti toimii katseenvangitsijana kodissasi. Tummasta tapetista tulee kohokohta kaikilla alueilla ja se antaa jokaiselle huoneelle yksilöllisen viehätyksen. Valokuvatapetti Blackboard 2 DD110311 Livingwalls walls by Patel luo jännittävän yhdistelmän modernia tunnelmaa ja luonnon charmia. Tämä tumma valokuvatapetti sopii mihin tahansa huoneeseen ja luo perustan tyylikkäälle sisustukselle. Vaihtoehtoisesti voit esimerkiksi valita valokuvatapetin Blackboard 5 DD110326 Livingwalls Walls by Patel, jossa yhdistyvät yksinkertainen musta tausta ja hauska kalakuvio.

Ens kertaan. Bricoflor: lattia- ja tapettiasiantuntijasi!

Jätä kommentti