Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Vinyylilattia - täydellinen vaihtoehto olohuoneeseen

Onko koronakaranteeni saanut sinut ajattelemaan olohuoneen kunnostamista, mutta et ole varma, minkä lattiapäällysteen sinun pitäisi valita? Siinä tapauksessa meillä on täydellinen vaihtoehto sinulle! Tämän viikon blogipostauksessa kerromme sekä miksi vinyylilattia on optimaalinen valinta olohuoneeseen että sen ainutlaatuisista ominaisuuksista, jotka tekevät päällysteestä menestystuotteen.

sisältö

Yksinkertaista elämää- koristele olohuone vinyylilattioilla
Luotettavin vaihtoehto - kestävä vinyylilattia
Vinyylilattiat- helppo ylläpito
Laaja valikoima asennusmenetelmiä
Luo kodikas ja lämmin ilmapiiri olohuoneeseen
Vinyylilattian esteettiset edut

Yksinkertaista elämää- koristele olohuone vinyylilattioilla

Olohuone on yksi kodin tärkeimmistä huoneista. Se on huone, jossa koko perhe viettää aikaa yhdessä ja rentoutuu. Olohuonetta voi käyttää moneen eri tarkoitukseen, ja siksi on erityisen tärkeää sisustaa se koko perheelle sopivalla tavalla. Sinun kannattaa miettiä, mihin tarkoitukseen perheesi tulee käyttämään tätä huonetta. Haluatko luoda oman kotiteatterisi tai kenties hienovaraisemman ilmapiirin, joka auttaa sinua rentoutumaan lukiessasi kirjaa? Anna halutun ilmapiirin ohjata sisustuspäätöksiäsi ja valitse lattiapäällyste ja muita sisustuselementtejä, jotka vahvistavat valitsemaasi tunnelmaa.

Vinyylilattia- rustic Gerflor Creation Clic 55 "0095 Rust Corten" (39,1 x 72,9 cm)

Parketilla on hyvin luonnollinen ja esteettinen viehätys, mutta aidoilla puulattioilla voi joskus olla vaikeuksia selviytyä arjen haasteista. Kivilattiat ovat toisaalta erittäin kestäviä, mutta niiltä puuttuu kodikas viehätys, jota monet kaipaavat olohuoneessaan. Tekstiililaatat luovat pehmeän ja kodikkaan ilmapiirin, mutta ongelmia syntyy nopeasti, jos joku kaataa niihin nesteitä esimerkiksi elokuvaillan aikana. Jos haluat lattiapäällysteen, jolla on kaikkien yllä olevien vaihtoehtojen positiiviset ominaisuudet, sinun tulisi valita vinyylilattia! Joustavalla lattiavaihtoehdolla on kymmeniä ainutlaatuisia etuja, jotka tekevät siitä täydellisen vaihtoehdon olohuoneeseesi.

Luotettavin vaihtoehto - kestävä vinyylilattia

Olohuone on yksi kodin vilkkaimmista huoneista, ja siksi sen lattian tulee olla erittäin kestävä. Raskaiden huonekalujen, kuten sohvien ja pöytien lisäksi lattia altistuu päivittäin suurille määrille dynaamista kuormitusta. Vinyylilattiat ovat merkitty käyttöluokilla, jotka kertovat kuinka paljon kuormitusta lattia kestää. Suurinta osaa vinyylilattioita voidaan käyttää vilkkaissa olohuoneissa, ja ne kuuluvat AC-luokkiin 21-23. Lisäksi verkkokaupastamme löytyy monia AC-luokkiin 31-33 / 41-43 kuuluvia vinyylilattioita, joita voidaan käyttää myös kaupallisilla ja teollisilla alueilla.

Vinyylilattia- mint Gerflor Creation Clic 55 "0455 Long Board" (21,4 x 123,9 cm)

Vinyylilattiat kestävät raskaita huonekaluja, juoksevia lapsia ja lattialämmitystä (vesi). Kaikki vinyylilattiamme on varustettu kulutuskerroksella, joka vaihtelee 0,20 mm - 1 mm välillä ja suojaa lattiaa naarmuilta ja muilta vaurioilta. Tämä tarkoittaa, että lattiasi kestää suuria kuormituksia jopa kiireisinä päivinä ja että se pysyy hyvässä kunnossa vuosikymmenien ajan asennuksen jälkeen. Nämä lattiat kuuluvat myös parhaisiin paloluokkiin, mikä johtaa vähäiseen, myrkyttömään savuntuotantoon tulipalon sattuessa.

Vinyylilattia- helppo ylläpito

Koska vinyylilattiat on valmistettu synteettisestä materiaalista, ne ovat paitsi helppoja hoitaa ja puhdistaa, myös erittäin vedenkestäviä. Tahrat voidaan helposti pyyhkiä tavallisilla puhdistusaineilla jälkiä jättämättä. Jotkut lattiat kestävät jopa kemikaaleja, mikä tarkoittaa, että vaikeat ja epätavalliset tahrat eivät aiheuta ongelmia.

Laaja valikoima asennusmenetelmiä

Vinyylilattia- cozy Gerflor Senso 20 Lock "1094 Cashew Dark"

Vinyylilattian käytännölliset ja korkealaatuiset ominaisuudet näkyvät myös asennusprosessissa. Liimattavat vinyylit asennetaan niin tiukasti, että siitä tulee vedenkestäviä. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sitä myös keittiössä ja kylpyhuoneessa. Tee-se-itse-harrastajille suosittelemme Lukkoponttivinyylejä, sillä ne tekevät asennusprosessista lastenleikin. Sinulla on myös mahdollisuus valita irrallisena asennettava tai itsekiinnittyvä vaihtoehto. Liimattavat- ja lukkoponttivinyylit ovat molemmat täydellisiä vaihtoehtoja olohuoneeseesi.

Luo kodikas ja lämmin ilmapiiri olohuoneeseen

Jos rakastat elokuvailtojen ja perhejuhlien järjestämistä olohuoneessa, lattian on myös oltava erittäin viihtyisä. Mukavuuden ja rennon ilmapiirin suhteen vinyylilattialla on monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Joustava materiaali tarjoaa pehmeän pohjan, joka pitää jalat lämpimänä myös talvella. Suurinta osaa vinyylilattioista voidaan käyttää myös lattialämmityksen (vesi) kanssa, jos haluat luoda vieläkin rentouttavamman ilmapiirin.

Gerflor Senso Clic 30 "1030 Metal Board Dark"

Onko asunnossasi ohuet seinät tai onko sinulla muuten vain naapureita, jotka valittivat kodistasi tulevista äänistä? Siinä tapauksessa vinyylilattiat ovat täydellinen vaihtoehto sinulle! Joustavalla materiaalilla on usein ääntä eristäviä ominaisuuksia ja se eliminoi askelääniä tehokkaasti. Tällä tavalla luot rauhallisen ilmapiirin niin perheellesi kuin naapureillesi.

Vinyylilattia- esteettiset edut

Vinyylilattia- seaside Tarkett Starfloor Click 30 "Soft Oak Natural"

Monien teknisten ominaisuuksien lisäksi vinyylilattioilla on myös monia esteettisiä etuja. Jos etsit realistista kivi- tai puujäljitelmää, mutta haluat samalla välttää luonnonmateriaalien haittapuolia ja korkeita kustannuksia, voit takuulla luottaa vinyyliin! Innovatiivisen tulostus- ja kohokuviointiprosessin ansiosta näitä päällysteitä on ensisilmäyksellä vaikea erottaa niiden optisista esikuvistaan.

BRICOFLOR-verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman vinyylipäällysteitä, jotka voivat pian olla matkalla kotiisi. Hyödynnä näytepalvelumme ja hintatakuutamme, jotta ostoprosessistasi olisi mahdollisimman positiivinen kokemus.

Ensi kertaan! Bricoflor – lattia- ja tapettiasiantuntijasi.

Jätä kommentti