Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Käytävän tapetit- luo moderni sisäänkäynti

Sisäänkäynti ja käytävä ovat enemmän kuin vain kahden huoneen välinen yhteys. Oikea sisustus käytävässä voi luoda harmonisen siirtymän eri tyylimaailmojen välillä ja varmistaa kokonaisvaltaisen ja yhtenäisen sisustuksen. Käytävän tapetit luovat tyylikkään ja pirteän ilmapiirin, joka edistää houkuttelevaa siirtymistä huoneiden välillä.

Sisältö

Käytävän tapetit- tuhansia vaihtoehtoja
Yksiväriset käytävän tapetit luovat harmonisen tunteen
Puutapetit- luonnollista viehätystä käytävässä
Tiilitapetit luovat maalaismaisen tunnelman
Käytävän tapetit- kuvioita jokaiseen makuun
Moderni ilmapiiri geometrisilla tapeteilla
Käytävän tapetit kukilla- tuo osa luonto sisään sisustukseesi

Käytävän tapetit- tuhansia vaihtoehtoja

Tapetti 374192 Livingwalls New Walls

Tapettien avulla voit tehdä tylsästä käytävästä kotisi huippukohdan. Oikean tapetin valitseminen voi kuitenkin olla vaikeaa, sillä väärä tapetti voi tehdä käytävästä ahtaan tai sekavan näköisen. Tämän viikon postauksessa kerromme tapeteista, jotka sopivat erityisen hyvin käytäviin ja eteiseen. Etsit sitten klassista tapettia rauhallisilla väreillä tai kuviotapettia, joka elävöittää tunnelmaa, niin löydät taatusti makuusi sopivan vaihtoehdon verkkokaupastamme.

Yksiväriset käytävän tapetit luovat harmonisen tunteen

Yksiväriset tapetit luovat harmonisen siirtymän ja takaavat yhtenäisen sisustuksen. Voit valita vaalean, yksinkertaisen ​​sävyn, joka luo rauhallisen kokonaiskuvan, tai värikkään tapetin, joka luo kutsuvan ja elävän ilmapiirin. Vaihtoehtoisesti voit myös valita tapetin tummemmassa sävyssä, joka luo jännittävän kontrastin vaaleille lattiapäällysteille. Tuunaa eteinen suosikkitapetilla ja anna luovuutesi virrata! Verkkokaupassamme on myös laaja valikoima erilaisia ​​malleja, tyylejä, materiaaleja ja rakenteita.

Puutapetit- luonnollista viehätystä käytävässä

käytävän tapetit- puu Tapetti 368563 A.S. Création Il Decoro

Puutapetin avulla voit luoda nostalgisen maalaismaiseen tunnelman ja näin muuttaa käytävän lämpimäksi hyvinvoinnin keitaaksi. Maalaismaiselle sisustustyylille on ominaista luonnollisuus ja nostalgia, ja se luo tällä tavalla kodikkaan ja idyllisen ilmapiirin huoneeseen kuin huoneeseen. Puutapetit ovat yksi seinäpäällysteiden klassikoista, ja ne tarjoavat ajattoman, mutta modernin ilmeen ja rauhallisen tunnelman. Nämä klassiset vaihtoehdot sopivat visuaalisesti mihin tahansa sisustustyyliin. Liian sotkuisen lopputuloksen välttämiseksi suosittelemme kuitenkin pitämään sisustuksen pelkistettynä ja maanläheisenä.

Tiilitapetit luovat maalaismaisen tunnelman

Tapetti 374221 Livingwalls New Walls

Maalaismaiset tiilitapetit ovat aina oiva vaihtoehto käytävään. Nämä tapetit tuovat yhteen modernit elementit ja retroyksityiskohdat, kuten nostalgiset metallikyltit ja kuluneet huonekalut. Teollinen tyyli on erittäin suosittu, eikä se näytä menevän muodista myöskään tulevina vuosina. Realistinen tiilitapetti on siis ihanteellinen niin käytävään kuin kodin muihinkin huoneisiin.

Käytävän tapetit- kuvioita jokaiseen makuun

käytävän tapetit Tapetti 30520-4 A.S. Création Elegance 3

Käytävän tapettien ei tarvitse olla yksinkertaisia, voit myös valita värikkään tai kuviollisen vaihtoehdon, joka tekee kävelystäsi käytävän läpi jännittävän kokemuksen. Kuviotapetit toimivat katseenvangitsijoina sisustuksessasi ja antavat eteiselle yksilöllisen ja ainutlaatuisen ilmeen. Voit luottaa laajaan valikoimaamme kuviotapetteja, josta varmasti löytyy vaihtoehto jokaiseen makuun.

Moderni ilmapiiri geometrisilla tapeteilla

Käytävän tapetit- geom Tapetti 341104 Lars Contzen Artist Edition No. 1

Geometrisellä kuviolla varustettu tapetti luo modernin ja tyylikkään ilmeen käytävään. Se luo siistin tunteen muokkaamatta käytävää liian silmiinpistävällä tavalla. Meillä on laaja valikoima erilaisia ​​kuvioita, jotka vaihtelevat kolmioista neliöihin ja ympyröihin. Geometriset tapetit luovat pohjan symmetriselle sisustustyylille ja takaavat harmonisen kokonaiskuvan. Tämä tekee geometrisesta tapetista täydellisen vaihtoehdon niin eteiseen kun käytävään.

Käytävän tapetit kukilla- tuo osa luonto sisään sisustukseesi

Kukkatapetit luovat keväisen tunnelman kotiisi koko vuoden ympäri. Verkkokaupastamme löydät varmasti makuusi sopivan tapetin, etsit sitten romanttista ruusutapettia tai abstraktia kuviotapettia.   Kukkatapetin avulla luot kotiisi raikkaan ilmapiirin, joka toivottaa vieraat tervetuulleiksi lämpimällä ja pirteällä tavalla. Selaa suurta valikoimaamme ja taio käytäväsi kukkaiseksi hyvinvoinnin keitaaksi.

Jätä kommentti