Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Vaihtoehtoja oikealle parketille

Etsitkö lattiapäällystettä, joka tuntuu ja näyttää aidolta puulta? Parketti on tietysti ensimmäinen vaihtoehto, jota ajattelemme kuullessamme sanan puulattia, mutta korkeiden kustannusten vuoksi tämä ei ole optimaalinen valinta kaikille. Viime aikoina myös asenne aitoihin puulattioihin on muuttunut, sillä monet näistä päällysteistä ovat hyvin herkkiä lämpötilan muutoksille eivätkä oikeastaan kestä vettä. Tämän viikon blogipostauksessa kerromme parhaista vaihtoehdoista oikealle parketille.

Laminaatti- tekniikan ihmelapsi

vaihtoehtoja lattia

Laminaatti nähdään usein parketin pikkuveljenä lattiamaailmassa. Suurin ero näiden kahden päällysteen välillä on pintakerroksessa. Parketin pinta koostuu aidosta sinetöidystä puusta, kun laminaatin pinnoite taas koostuu kestävästä melamiinihartsista. Puukuvio on painettu koristepaperille, joka löytyy laminaatin pinnan alta. Laminaattia on vaikea erottaa oikeasta puulattiasta ensisilmäyksellä korkealaatuisen painotekniikan ansiosta. Lisäksi laminaattilattia on erittäin vakaa, kestävä ja helppo hoitaa. Oletko epävarma, jos laminaatti sopii yhteen lattialämmityksen kanssa? Pohjimmiltaan se ei ole ongelma tänä päivänä. Lukkoponttilaminaattia voi käyttää huoleti lattialämmityksen päällä (vesi). Suosittelemme kuitenkin aina tarkistamaan valmistajan tiedot varmuuden vuoksi. Jos sinun on kiinnitettävä huomiota budjettiisi, mutta et halua luopua aidon puun ulkonäöstä, laminaatti on täydellinen vaihtoehto sinulle.

Korkkilattiat – luonnollisia vaihtoehtoja ekologisilla eduilla

Oletko luonnon ystävä ja etsit ekologista lattiapäällystettä kotiisi? Siinä tapauksessa korkkilattiat puukuvioilla voivat olla täydellinen vaihtoehto sinulle. Korkkipäällysteistä on tullut yhä suositumpia viime vuosien aikana. Ei ihme, sillä nämä lattiat ovat kestäviä, lämpimiä jalkojen alla ja luonnollisesti ääntä vaimentavia ja lämpöä eristäviä. Ja vaikka korkki, toisin kuin puu, saadaan kaarnasta, eikä sillä näin ollen ole tyypillistä puun ulkonäköä, yhä useammat valmistajat tarjoavat lattioita puukuvioilla. Tämä on mahdollista modernin painotekniikan ja uuden viilutekniikan ansiosta, joiden myötä pintaan kiinnitetään viilu. Tämä antaa sinulle lattian, joka pienimpiin yksityiskohtiin asti muistuttaa tammi-, pähkinä- tai kirsikkapuita.

Kivilaatat- lämpimiä vaihtoehtoja

vaihtoehtoja lattia

Se, että kivilattiat ovat yksitoikkoisia ja kylmiä, on kauan sitten kuollut myytti. Nykyaikaisen tekniikan ansiosta voit saada kivilaattoja puisella ulkonäöllä, jotka taatusti tuovat uutta elämää kotiisi. Nämä laatat soveltuvat erityisesti huoneisiin, joissa on lattialämmitys, sillä ne tuntuvat todella hyviltä paljaiden jalkojen alla. Lisäksi kivilattioilla on erittäin hyvä lämmönjohtavuus, mikä tarkoittaa, että jalkasi pysyvät lämpiminä myös talvella. Näitä kestäviä lattianpäällysteitä voidaan käyttää myös kosteissa huoneissa, sillä ne ovat vedenkestäviä. Lisäksi, toisin kuin oikealla puulattia, kivilaatoilla on usein erityinen liukumaton pinta. Taio keittiöitä tai kylpyhuoneesta todellinen hyvinvoinnin keidas ja nauttia korkealaatuisesta päällysteestä.

Vaihtoehtoja oikealle parketille: PVC- ja vinyylilattiat

Vinyyli- ja PVC-lattioissa yhdistyvät korkealaatuiset tekniset ominaisuudet ja realistinen ulkonäkö. Vinyylilattiat puukuvioilla muistuttavat niiden optisia esikuvia pienimpiinkin yksityiskohtiin. Helposti hoidettavan pinnoitteen ansiosta Gerflor PCV-laattoja ja Tarkett-vinyylilattioita voidaan käyttää myös märkätiloissa. Näitä elastisia päällysteitä voidaan käyttää ongelmitta myös lattialämmityksen (vesi) yhteydessä ja aurinkoisissa huoneissa. Vinyylilattian lisäetuna on sen huomattavasti alhaisempi hinta parkettiin verrattuna, mikä säästää rahaa niin ostossa kun ylläpidossa.

vaihtoehtoja lattiioille

Toivomme, että nämä tiedot auttoivat sinua päättämään, mikä päällyste sopii parhaiten käyttöösi. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja.

 

Ensi kertaan! BRICOFLOR-tiimisi, nro 1 seinä- ja lattiapäällysteille!

Jätä kommentti